- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Şuraya kaynanadan/görümceden kurtulma büyüsü yada kıllardan kurtulma yöntemi diye bir şey uydurup başlık açsam içini de bir sürü meşekkatli safsatayla doldursam forumun %60ından çoğu üşenmeden uygular . Türkçe'yi öldürmemek için bir şeyler yapalım denince tu kaka.
Canim bak ,sende yanlislik yapabiliyormussun bi haber ayri yazilir sekerim.Ben mi bu konuda çok takıntılıyım, yoksa insanlar mı çok özensiz bilmiyorum. İmladan, noktalamadan geçtim sesli harfler kullanılsa, kelimeler doğru yazılsa, anlaşılır cümleler kurulsa bu kadar sinir olmayacağım.
Zaman zaman hepimiz hata yapıyoruz. Bazen hızlı yazmaktan oluyor, kimi zaman klavyenin azizliğine uğruyoruz. Bunlarda mesele yok zaten. Ama uyarılınca sinirlenen ya da uyarıldığı halde aynı şekilde yazmaya devam edenler hakkında içimden hiç de güzel şeyler geçmiyor açıkçası.
Keşke bu konuda bir denetim mekanizması olsa. Mesela itriraf.com'daki gibi konular editör onayından geçmeden açılamasa. Böylece kullanıcılar daha çok dikkat ederler belki yazdıklarına. Yorumları idare ederiz de konular sesli harfler ve noktalama işaretleri kullanılmadan yazılınca okumak tam bir işkence oluyor. Bir de paragraftan bihaber şekilde yazılanlar var ki elektrikli sandalyede oturmuş hissi uyandırıyor bende.
Bugün derdim bu cidden. Derdime bir çare bulalım diyorum. Öyle bir imkanım olsa her konuyu tek tek düzeltebilecek kadar takıntılıyım bu konuda. Günümüzün moda hastalığı OKB belirtisi falan olabilir mi acaba?
Rahatsız olanların sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor zannedersem.
Sorun yok o halde devam...
Benim 'yaw' larima karışmayin da gerisine atom bombası bile atPolemiğe girmeyeceğim sizinle. Bu kadar insan benimle aynı fikirdeyse sorun bende değildir sanırım. Rahatsızlığınızı gidermek için yapabileceğim bişey yok.
Neden hakaret ediyorsunuz o kısmı anlamadım. Kib'liyorum.
Canim bak ,sende yanlislik yapabiliyormussun bi haber ayri yazilir sekerim.
Tum bılen kk uyelerı burdayken sıze bır soru;sımdı dudak sessızlerınden olan b'den once kullanılan 'n' m oluyor ya penbe degıl pembe gıbı.pekı neden ıstanbul sabıt duruyor?bır hoca kendınce ıstambul derdı.oradan anımsadım.
Canim bak ,sende yanlislik yapabiliyormussun bi haber ayri yazilir sekerim.
Sen de '' yav'' yazıver.Benim 'yaw' larima karışmayin da gerisine atom bombası bile at
Yalniz burda konu sahibi ve diger arkadaslar hafif siddette hatalardan bahsetmiyor sanirim. Orta, yuksek ve dehsetengiz olanlardan bahsediyor.Bihaber bitişik yazılır.
Ama telaffuzlari çok farkli.Sen de '' yav'' yazıver.
Iyi o da guzelmis.Hayir, "bihaber" seklinde yazilir.
''Yaw'' yazınca daha mı baskın oluyor söylenişi diyorsun?Ama telaffuzlari çok farkli.Üzmeyin beni.
Ama sende hep supersin diger kadinlar hep kotu. Sen super araba kullaniyosyn diger kadinlar kotu. Sen super kullaniyosun turkceyi diger kadinlar kotu. Off Allah immBen mi bu konuda çok takıntılıyım, yoksa insanlar mı çok özensiz bilmiyorum. İmladan, noktalamadan geçtim sesli harfler kullanılsa, kelimeler doğru yazılsa, anlaşılır cümleler kurulsa bu kadar sinir olmayacağım.
Zaman zaman hepimiz hata yapıyoruz. Bazen hızlı yazmaktan oluyor, kimi zaman klavyenin azizliğine uğruyoruz. Bunlarda mesele yok zaten. Ama uyarılınca sinirlenen ya da uyarıldığı halde aynı şekilde yazmaya devam edenler hakkında içimden hiç de güzel şeyler geçmiyor açıkçası.
Keşke bu konuda bir denetim mekanizması olsa. Mesela itriraf.com'daki gibi konular editör onayından geçmeden açılamasa. Böylece kullanıcılar daha çok dikkat ederler belki yazdıklarına. Yorumları idare ederiz de konular sesli harfler ve noktalama işaretleri kullanılmadan yazılınca okumak tam bir işkence oluyor. Bir de paragraftan bihaber şekilde yazılanlar var ki elektrikli sandalyede oturmuş hissi uyandırıyor bende.
Bugün derdim bu cidden. Derdime bir çare bulalım diyorum. Öyle bir imkanım olsa her konuyu tek tek düzeltebilecek kadar takıntılıyım bu konuda. Günümüzün moda hastalığı OKB belirtisi falan olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?