- 31 Ağustos 2012
- 3.705
- 5.105
- 248
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Yalniz burda konu sahibi ve diger arkadaslar hafif siddette hatalardan bahsetmiyor sanirim. Orta, yuksek ve dehsetengiz olanlardan bahsediyor.
Biliyorum. Ben sizi alintilamadim aslında. Diger arkadaşi alintilamistim. Yanlışlık olduYok, bir arkadaş bihaber ayrı yazılır demiş de onun için yazdım :)
Bu konunun varlığından rahatsız olanları kastetmiştim:)Ben rahatsız oluyorum göz problemim var devamlı dikkatli bakınca başım ağrıyor
Bu konunun varlığından rahatsız olanları kastetmiştim:)
Kitap okumayan insan, maalesef okul döneminde almış olduğu eğitimi pekistirip hayata geçiremez. Özetle bu bence sorun.
Hepimizin eğitim düzeyi bir değil evet ama büyük harf kullanmak (özellikle TÜRK vb kelimeleri) çok zor olmasa gerek.
Bir kelimeyi harfleri yutmadan yazmakta çok zor olmasa gerek.
Cümle bitince nokta koymak çok zor olmasa gerek.
Bunun dışındaki 'dahi anlamındaki de ayrı yazılır 'vb kuralları herkesin uygulayabilmesini beklemiyorum,
ama diğerlerine dikkat edilebilir bence.
Bu konuda bende oldukça takıntılıyım. O yüzden çoğu zaman cevap dahi yazmam. Okur geçerim. Ya da okumaya çalışırım. Özellikle "herkez" kelimesi.. Off devam etmek istemiyorum :))
Bir kizzeliha vardı oda öyle kendi dilinde yazardı onu hatırladım birden
acaba bu konu sahibesi de güzel çörek yapıyor mu içinden saç kılı çıkıyor mu kafamda deli sorularpetibör
Ssli hrf stn almk istrmsnz? Mmdali erbln klklrı çnlsn. :)Bn bzı yzlnlrı okmkta zrlk ckyrm. Hrflr snrm pra ile stn alnyr : )
Bu şkld yzmk grcktn ck zr bnc byk bcri istyr nyi ksltcm krr vrmyrmSsli hrf stn almk istrmsnz? Mmdali erbln klklrı çnlsn. :)
ay ne dysnz ya anlmyrm sziBu şkld yzmk grcktn ck zr bnc byk bcri istyr nyi ksltcm krr vrmyrm
Dkdr (decoder) mi gtrym arkdşm, işm vrdı hzlı yzmm lzmdı o yzdn öyl olday ne dysnz ya anlmyrm szi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?