- 12 Temmuz 2015
- 612
- 785
- 103
- Konu Sahibi yildizlariyakalamak
-
ne tür bi eksiklik meselaÇok aşırı fazla rahatlıktan bahsetmiyorum zaten eksiklikten bahsediyorum
şöyle insanlarla konuşurken çok çekiniyorum salak bi hareket yapmaktan korkuyorum bu kadar çekingen olunca da saçma sapan hareketler yapıyorum kalabalıkta yemek yemeye çekiniyorum falanne tür bi eksiklik mesela
bence bu korkunun üstüne gitmelisin sonuçta karşındakileri de allah yarattı bunu düşünerek hareket edersen rahatlarsınşöyle insanlarla konuşurken çok çekiniyorum salak bi hareket yapmaktan korkuyorum bu kadar çekingen olunca da saçma sapan hareketler yapıyorum kalabalıkta yemek yemeye çekiniyorum falan
aynen sesim değişiyo falan utangacım ya bayabak mesela burada takılarak konularda sık sık paylaşımlarda bulunabilirsin bunu bi adım olarak düşünebilirsin tahmin ediyorum ağzından çıkacak lafı cımbızla seçerekte söylüyosun dimi
anlıyorum seni ama inan atlatması zor bişey değil ucunu bi yakaldın mı çorap söküğü gibi gelir gerisiaynen sesim değişiyo falan utangacım ya baya
kısmen çoğu işimi annem halletti doğruBi program da pedegog biri anlatmıştı,aileler çocuklarinin yapması gereken görevi( yani mesela küçükken okul ödevlerin e yardım etmek gibi ) üstlendiklerinde zamanla bu alışkanlık haline gelir ve çocuk yetişkin olduğunda da kendini ifade edemeyen,çekingen,içe kapanık,toplum içinde konusamayan birey haline gelirmiş,bilmiyorum sizde böyle bişey oldu mu küçükken ama benim de böyle bir durumum var,zar zor atlatiyorum bu durumu,eline bi tiyatro metni alıp onu ailene sergileyebilirsin,bu seni zamanla açacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?