derdim kendim

yildizlariyakalamak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
612
785
103
arkadaşlar özgüven yetersizliği var bende gerçekten çok aşırı fazla rahat hareket edemiyorum kalabalıklarda , kendimi sevemiyorum neden bilmiyorum :(

cok fazla ozguven sorunum var diyorsun anladim simdi,
toplum icinde hitabette mesela arkadaş ortaminda birsey anlatirkenn mesela zorluk yaşıyorsanız tavsiyem evde yüksek ses ile kitap okuyun noktalara unleme dikkat ederek yavasca.. boylece tane tane ve anlasilir konusacak ve cevrenizde rahatça ilesimde olup ozguveniniz yükselir

şöyle insanlarla konuşurken çok çekiniyorum salak bi hareket yapmaktan korkuyorum bu kadar çekingen olunca da saçma sapan hareketler yapıyorum kalabalıkta yemek yemeye çekiniyorum falan
bence bu korkunun üstüne gitmelisin sonuçta karşındakileri de allah yarattı bunu düşünerek hareket edersen rahatlarsın

bak mesela burada takılarak konularda sık sık paylaşımlarda bulunabilirsin bunu bi adım olarak düşünebilirsin tahmin ediyorum ağzından çıkacak lafı cımbızla seçerekte söylüyosun dimi

Bi program da pedegog biri anlatmıştı,aileler çocuklarinin yapması gereken görevi( yani mesela küçükken okul ödevlerin e yardım etmek gibi ) üstlendiklerinde zamanla bu alışkanlık haline gelir ve çocuk yetişkin olduğunda da kendini ifade edemeyen,çekingen,içe kapanık,toplum içinde konusamayan birey haline gelirmiş,bilmiyorum sizde böyle bişey oldu mu küçükken ama benim de böyle bir durumum var,zar zor atlatiyorum bu durumu,eline bi tiyatro metni alıp onu ailene sergileyebilirsin,bu seni zamanla açacaktır

Bi program da pedegog biri anlatmıştı,aileler çocuklarinin yapması gereken görevi( yani mesela küçükken okul ödevlerin e yardım etmek gibi ) üstlendiklerinde zamanla bu alışkanlık haline gelir ve çocuk yetişkin olduğunda da kendini ifade edemeyen,çekingen,içe kapanık,toplum içinde konusamayan birey haline gelirmiş,bilmiyorum sizde böyle bişey oldu mu küçükken ama benim de böyle bir durumum var,zar zor atlatiyorum bu durumu,eline bi tiyatro metni alıp onu ailene sergileyebilirsin,bu seni zamanla açacaktır
kısmen çoğu işimi annem halletti doğru

Back
X