derdim kendimden çok sevdiğim insanları düşünmek

Ay keşke eşimde böyle müzik grubu kursa bayılırım:) Kutlarım eşinizi:)

Aynı işyerinde olunca adeta dedikodu kazanı oluyor, bir de kadere bak ki eşimin yakın arkadaşlarından birisi ile eşimle evlenmeden önce karışık bir flörtümüz olmuştu, eşim o sırada benimle tanışmak için peşimden koşuyordu, bu adamdan bir cacık olmadığının farkına varınca eşimle ilişkiye başladım ve bu adamla eşimin tüm arkadaşlığı bitti tabiki, düğünlerimize bile gidip gelmedik karşılıklı.

İkizler aslan en iyi anlaşan burçlar ki, çok şanslısınız bence:) Kova ile aslan zıtların çekimi adeta, ya hep ya hiç öyle karman çorman bir şey:)

Yorumlarınız bana çok yardımcı oluyor yazın yazın nolur yazın:)

Mesela kocam daha aşk dolu biri olsun , bana Sürprizler yapsın ya da işte hafif sert Maço olsun vs gibi yani senin beklentin onun olduğundan farklı mı

Evet kuzum yaa, maço değil de mesela eskiden yapardı sürprizler , hediyeler alırdı, daha düşünceliydi. Şimdi tam bir odun oldu. Mum bile yaktırmıyor oysa beni rahatlatıyor loş ışık. Her kadın gibi biraz romantizm istiyorum.

Evet evlendik artık bir yuva korduk, biz bir aileyiz düşüncesi oluyor. Evli kadınlar da erkekler de eskisi gibi olmuyor ama, çocukları olursa hele çoğu kopuyor sosyal hayattan. Eşimin arkadaşlarını davet ettim, 15 dk durmadı çocuk kalktılar hiç bir şey anlamadık. Adam tek geliyor bundan sonra buluşmaya şaka gibi.

Evet benim hatam da bu. Eşimi özlüyorum ve haftasonumuz bari beraber geçsin istiyorum ama bu da yanlış demek ki beni daha çok özlemesi lazımmış:)

Ne kadae evliydiniz siz canım ?
O romantik Sürprizler , birlikte aşk dolu film keyifleri zamanla yerini tek basına Maç izlemeye alıyor canım evlilikte böyle bşy işte :)
Her zaman olmuyor ama arada bir sen ona sürpriz yap mesela

6. senedeyiz kuzu, ahahaha evet maç izliyor ama bu durumdan hiç memnun değil
Sürpriz yapayım dedim evlilik yıldönümünde, evde kutlama sevmezmiş. Dumur etti beni.

sevmiyor madem monoton olmayı.. alsın tiyatro biletleri örn. alsın konser biletleri yaptırsın bir restorentta güzel bir akşam yemeği müzik eşliğinde alsın hafta sonları gezi biletleri yaptırsın otel rzvlerini başka şehirlerde vs vs vs..

Allah aşkına adam organizasyonları yapıyor sanki de siz mi eşlik etmiyorsunuz.. lütfen yaa. söyleneceğine bu hayattan bu şekilde yaşamak istemediğinden, monotonluğundan, yapsın organizasyonları hazırlan aşkım şuraya gidiyorus hazırlan aşkım bu gece bu var bunu ayarladım, ya da hafta sonu şuraya gidiyoruz ya da 15 gün sonra buraya rzv yaptırdım oradayız desin.. anca laf.. bahane gbi geldi bana.. ben anlamıyorum insan sevdiğinin yanında neden sıkılsın yaa.. hani arada olur da bunu bu şekilde dillendirecek kadar değil yani!!
sanki kendi yapmış organizasyonlar da sıkılmayacak bir ton şeyler de
beni de dahil etmiş yanına gidelim diye de ben gitmiyorum o da sıkılmış deyin yani..

Kafese kapatılmış bir aslan gibiymiş adeta
Ay alakasız olacak konu sahibi ama buna çok güldüm:)eşiniz Egoist bir insan mı.kafese kapatılan,özgür olmasi gereken kuş olur genelde.o kendini aslan görmüş.demek ki bencil,kendini çok seven,öncelik kendi duyguları olan bir insanmış gibi izlenim verdi.neyse siz de artık kendiniz için bişeyler yapın,onsuz da mutlu olacağınız aktivite bulun,hayatınızı yaşayın.kendisi gitsin işleri ile uğraşsın.sizin kendi kendinize yettigini görünce biraz da ilgi onun üzerinde olmazsa değişmeye başlar.

Ben de bunları söyledim zaten ona...Yap organizasyon gidelim dedim. Ya beğenmezsemmiş....Yıllar önce arkadaşlarının eşleriyle sıkıldığımı söylemiştim, sanırım sıkılacağımı falan düşünüyor, beğenmeyeceğimi düşünüyor. Ben ayarlarsam garanti olacak düşüncesi bu...

canım arkadaşlarla değil ikinizle yapsın sadece.. ayrıca birini beğenir öbürünü beğenmezsin.. bu hep beğenmemenlerinle kalacak değil ya.. bunu da anlatın ona.ve siz d ebeğenin yani.. adam o kadar org yaparsa madem

Siz çok kısıtlı bir çevreye kısılmışsınız sanırım. İş, kurum, şehir değiştirme imkanı yok mu? Biraz değişiklik iyi gelecek bence ikinize de.

Bu tipler başbaşa çok zaman geçirilince monotonluk syaoyorlar o durumu. Aynısındna bende de var bir tane ordan biliyorum. Konu sahibine de eşine de yeni çevre, arkadaşlar falan lazım.

Once kendinizle ilgilenmelisiniz
Oncelik sizsiniz
Kendiniz icin bir seyler yapmalisiniz. Evlilik gercekten sizin yasadiginiz gibi bir sey degil.

Tamam bütün bunları anlıyorum ama başka bir şeyler yapın.
Ben yurtdışında büyüdüm ve Türkiyeye taşındım evlenip. Anlıyorum sizi, yeni bir ortam çok zor. Ama ne bileyim kuaföre gidin, tek başınıza cafeye gidin, alışverişe çıkın, evde eşiniz yokken maskenizi yapın bir film izleyin. Ben tek başıma karaoke bile yapardım çocuk olmadan önce İnanın iyi gelecek sizede eşinizede. Böyle çok sıkılırsınız birbirinizden.

Allah gülmekten ayırmasın :)

Evet kendisi Aslan burcu ya, kendini kafese kapatılmış aslan gibi görüyor:) Yani eşim hem fedakar hem bencil aslında. Bir çek fedakarlığı da vardır bana ve aileme karşı ama bencillikleri de var, daha doğrusu yönetmek istiyor herşeyi.

Arkadaşımla konuştuk şimdi o benden mutlu oldu beraber olalım diye aslında çok arkadaşım var ama hepsiyle kopardım bağı sosyal medyam da yok oraya bir başlasam boş vaktim kalmaz.

Evet ben de kendi hayatımla ilgileneceğim, fedakarlık salaklık oluyor, zaten okuduğum kitaplarda da hep kadınların kendini adamaya, fedakarlığa eğilimli olduğunu ve bunun erkekleri soğuttuğunu, öncelikle kendi özbakımımız ve gelişimimize odaklanmamız gerektiğini yazıyor hep.

Ay zaten inanın bir yere gitsek hiç bir kusur bulmuyorum böyle resmen polyanna oldum

Siz çok kısıtlı bir çevreye kısılmışsınız sanırım. İş, kurum, şehir değiştirme imkanı yok mu? Biraz değişiklik iyi gelecek bence ikinize de.

Aynen öyle. Terapist de bunu tavsiye etmişti. Eşim bana o günkü konuşmamızda, sen İstanbula gitsek de aynı olursun, orda da bahane bulursun mesela trafik dersin demişti. Konuşurken İstanbulun çok trafiği olduğundan bahsetmiştim, yıllarca orda yaşadım çünkü ve eşim bulunduğumuz ilde bile trafikte çok sabırsız, adeta canavarlaşıyor ve defalarca kaza yaptık. Bilsin istedim, şikayet anlamında değildi. Onu bile asosyallik sebebi olarak gördü benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…