• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim kendimle.

tetchy

'İnsanlık müessesesine kaim olanlara'
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
353
184
103
Merhaba
Derdim kendim.Evet kendi kendime yetmiyormuş gibiyim ki öyle zaten.
Hep yorgun ve halsizim, genellikle kahvaltı sonrası mutfağı toplarken bir çarpıntı oluyor . Hani çok koşarsında tüm vücut yorgun olur nefes nefese kalırsın ya öyle. Ama hep kahvaltı sonrası.
Ve böyle olunca bütün günümü yorgun geçiriyorum bir günde yapılacak işlerimi iki üç gün sonra yapıyorum. Elimde değil kendime kızıyorum bu evin hali ne diye. Evi öyle gördükçe moralim bozuluyor bu sefer.
Bütün gün evdeyiz dışarı çıktığımız zaman hemen yoruluyorum. Örneğin bir AVM gezerken. Yada bir ev oturmasında konuşurken bile belli bir süre sonra kalbim çarpıyor ve halsizleşiyorum. Böylece ne dışarı çıktığımdan bişey anlıyorum ne de kendimi iyi hissediyorum.

Ayrıca yürümeye başlayacak bir bebeğim var. Onunla birlikte güzel vakit geçiremiyorum bu durum yüzünden. Bebegim olmazsa bütün gün yatarım. Hamileliğimde taşikardiden şüphelendi doktor kısa bir süre sonra bebeğim doğdu zaten. İnanın hamileyken bile böyle yorgun değildim daha aktiftim. Mesela şuan bebeğimi uyuttum yapılacak bir kaç işim var ama kalkasım gelmiyor.
Artık kendimden nefret ediyorum bütün enerjim alınmış, yaşam sevincim yok resmen.
Kendi kendimi iş yapmaya teşvik etmeye çalışıyorum ama yok. Bugün iyiysem yarın kötü..

Arkadaşlar bu tembellik mi yoksa bir hastalık belirtisi mi ?

Bunu bize degil kendine soracaksin. Kahvaltida yediklerin ne peki, agir kahvalti ediyosundur belki buda mideni rahatsiz ettigi icin agirlik cokuyodur?

saglam vucud saglam kafada olur gibi bi soz vardi. piskolojik olarak iyimisin bilmiyorum?

ayrica asiri yorgunluk bircok hastaligin belirtilerinden biri olabilir, doktora gorunmekte fayda var.

Bunu bize degil kendine soracaksin. Kahvaltida yediklerin ne peki, agir kahvalti ediyosundur belki buda mideni rahatsiz ettigi icin agirlik cokuyodur?

saglam vucud saglam kafada olur gibi bi soz vardi. piskolojik olarak iyimisin bilmiyorum?

ayrica asiri yorgunluk bircok hastaligin belirtilerinden biri olabilir, doktora gorunmekte fayda var.
Hafif bir kahvalti yapıyorum.
Klâsik yumurta, zeytin, peynir vs..

Ayni durum bendede var.doktora gittim kalpte herhangi bir problem cikmadi.Depresyon oldugunu dusundum ama sonradan belki troid probleminde bu gibi belirtiler oldugunu duydum
En kisa surede bunun icin doktora gidecegim.
Konuyu takip edeyim ben

Ayni durum bendede var.doktora gittim kalpte herhangi bir problem cikmadi.Depresyon oldugunu dusundum ama sonradan belki troid probleminde bu gibi belirtiler oldugunu duydum
En kisa surede bunun icin doktora gidecegim.
Konuyu takip edeyim ben
Ben psikolojik olarakta kendimi pek iyi hissetmiyorum.
Siz dahiliye mi yoksa kardiyologamı gitmiştiniz.

Ben psikolojik olarakta kendimi pek iyi hissetmiyorum.
Siz dahiliye mi yoksa kardiyologamı gitmiştiniz.
Evet benimde psikolojim iyi degil son yilarda zaten.
Ben kardiyologa gittim.cunku carpinti sorunu kalpte bir sey olabilecegini dusundurmustu.sukur birsey yok..
Ama mutlaka doktora gidin sizde ihmale gelmez

Fizyolojik tüm tetkikleri yaptırdıysanız bir de psikolog ya da psikiyatra danışın. Bana panik atağı anımsattı biraz.

İdrar yolu enfeksiyonu da bu dediklerini yapar. Çok kötü çarpıntı, baş dönemsi yapar. Vitamin eksikliği de yapar. Gidin bir doktora ve muhakkak baktırın her şeyinize. Önemli bir şey olduğunu sanmıyorum. Geçmiş olsun.

Kan tahlillerini yap belki bi vitamin eksikliği demir kansızlık vs olabilir. Kansızlık çarpıntı ve halsizlik yapar. Bir sorun yoksa psikiatriye yönelmenizi öneririm. Depresyon,panik atak başlangıcı olabilir.

kalp çarpıntın için dr a görün istersen ama diğer halsizlik uyku halleri olabiliyor bebek bakarken. emziriyorsan o da uyku hali yapabilir. uykun geldiğinde uyu dinlen istirahatine bak. işi gücü boşver. saglıgın daha önemli. kahvaltıdan sonra ise banada bi yorgunluk geliyor masayı toplamadan uzanıyorum yarım saat kadar iyi geliyor tavsiye ederim bi dene istersen

Evet benimde psikolojim iyi degil son yilarda zaten.
Ben kardiyologa gittim.cunku carpinti sorunu kalpte bir sey olabilecegini dusundurmustu.sukur birsey yok..
Ama mutlaka doktora gidin sizde ihmale gelmez
Geçmiş olsun size de.
Haftaya gideceğim , teşekürler.

Kan tahlillerini yap belki bi vitamin eksikliği demir kansızlık vs olabilir. Kansızlık çarpıntı ve halsizlik yapar. Bir sorun yoksa psikiatriye yönelmenizi öneririm. Depresyon,panik atak başlangıcı olabilir.
Bu aralar iyice rengim benzim soldu gerçekten göz altlarım mor mor.o_O
Bir şeye hemen korkup panik yapabiliyorum ve o an yine aynı şekilde çarpıntı ve vücutta uyuşma oluyor.

kalp çarpıntın için dr a görün istersen ama diğer halsizlik uyku halleri olabiliyor bebek bakarken. emziriyorsan o da uyku hali yapabilir. uykun geldiğinde uyu dinlen istirahatine bak. işi gücü boşver. saglıgın daha önemli. kahvaltıdan sonra ise banada bi yorgunluk geliyor masayı toplamadan uzanıyorum yarım saat kadar iyi geliyor tavsiye ederim bi dene istersen
Bu sefer psikolojik olarak evin dağınıklığı moralimi bozuyor.:olamaz:
Bebeğim sadece uykuya geçişlerde emiyor ..

Bu aralar iyice rengim benzim soldu gerçekten göz altlarım mor mor.o_O
Bir şeye hemen korkup panik yapabiliyorum ve o an yine aynı şekilde çarpıntı ve vücutta uyuşma oluyor.

Tamam işte kansızlık da olabilir belirtiler onu gösteriyor. Bütün değerlerinize baktırın bende böyleydim bir ara. Doğumdan sonra demek ki kansızlık oluşmuş. Umarım öyle birşeydir. Bide kahve çok içiyorsanız günde 1 taneye düşürün o da çarpıntı yapar. Sağlık ocağında bile yaptırabilirsiniz dra gitmeye vaktiniz yoksa

Tamam işte kansızlık da olabilir belirtiler onu gösteriyor. Bütün değerlerinize baktırın bende böyleydim bir ara. Doğumdan sonra demek ki kansızlık oluşmuş. Umarım öyle birşeydir. Bide kahve çok içiyorsanız günde 1 taneye düşürün o da çarpıntı yapar. Sağlık ocağında bile yaptırabilirsiniz dra gitmeye vaktiniz yoksa
Teşekkür ederim,umarım kansızlıktır.

İdrar yolu enfeksiyonu da bu dediklerini yapar. Çok kötü çarpıntı, baş dönemsi yapar. Vitamin eksikliği de yapar. Gidin bir doktora ve muhakkak baktırın her şeyinize. Önemli bir şey olduğunu sanmıyorum. Geçmiş olsun.
Küçükken idrar yolu enfeksiyonu çok yaşadım ve tedavi gördüm belli bir süre şuan varmı bilmiyorum..

Back
X