Bu sefer psikolojik olarak evin dağınıklığı moralimi bozuyor.
Bebeğim sadece uykuya geçişlerde emiyor ..
yahu canım hiç bişey 4 4 lük olmaz bi taraf eksik kalır. eksik kalan ev işi olsun.zamanla düzenin oturacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sefer psikolojik olarak evin dağınıklığı moralimi bozuyor.
Bebeğim sadece uykuya geçişlerde emiyor ..
Merhaba
Derdim kendim.Evet kendi kendime yetmiyormuş gibiyim ki öyle zaten.
Hep yorgun ve halsizim, genellikle kahvaltı sonrası mutfağı toplarken bir çarpıntı oluyor . Hani çok koşarsında tüm vücut yorgun olur nefes nefese kalırsın ya öyle. Ama hep kahvaltı sonrası.
Ve böyle olunca bütün günümü yorgun geçiriyorum bir günde yapılacak işlerimi iki üç gün sonra yapıyorum. Elimde değil kendime kızıyorum bu evin hali ne diye. Evi öyle gördükçe moralim bozuluyor bu sefer.
Bütün gün evdeyiz dışarı çıktığımız zaman hemen yoruluyorum. Örneğin bir AVM gezerken. Yada bir ev oturmasında konuşurken bile belli bir süre sonra kalbim çarpıyor ve halsizleşiyorum. Böylece ne dışarı çıktığımdan bişey anlıyorum ne de kendimi iyi hissediyorum.
Ayrıca yürümeye başlayacak bir bebeğim var. Onunla birlikte güzel vakit geçiremiyorum bu durum yüzünden. Bebegim olmazsa bütün gün yatarım. Hamileliğimde taşikardiden şüphelendi doktor kısa bir süre sonra bebeğim doğdu zaten. İnanın hamileyken bile böyle yorgun değildim daha aktiftim. Mesela şuan bebeğimi uyuttum yapılacak bir kaç işim var ama kalkasım gelmiyor.
Artık kendimden nefret ediyorum bütün enerjim alınmış, yaşam sevincim yok resmen.
Kendi kendimi iş yapmaya teşvik etmeye çalışıyorum ama yok. Bugün iyiysem yarın kötü..
Arkadaşlar bu tembellik mi yoksa bir hastalık belirtisi mi ?
Kan tahlili yaptırdınız mı hiçMerhaba
Hep yorgun ve halsizim, genellikle kahvaltı sonrası mutfağı toplarken bir çarpıntı oluyor . Hani çok koşarsında tüm vücut yorgun olur nefes nefese kalırsın ya öyle. Ama hep kahvaltı sonrası.
Ve böyle olunca bütün günümü yorgun geçiriyorum bir günde yapılacak işlerimi iki üç gün sonra yapıyorum. Elimde değil kendime kızıyorum bu evin hali ne diye. Evi öyle gördükçe moralim bozuluyor bu sefer.
Bütün gün evdeyiz dışarı çıktığımız zaman hemen yoruluyorum. Örneğin bir AVM gezerken. Yada bir ev oturmasında konuşurken bile belli bir süre sonra kalbim çarpıyor ve halsizleşiyorum. Böylece ne dışarı çıktığımdan bişey anlıyorum ne de kendimi iyi hissediyorum.
Ayrıca yürümeye başlayacak bir bebeğim var. Onunla birlikte güzel vakit geçiremiyorum bu durum yüzünden. Bebegim olmazsa bütün gün yatarım. Hamileliğimde taşikardiden şüphelendi doktor kısa bir süre sonra bebeğim doğdu zaten. İnanın hamileyken bile böyle yorgun değildim daha aktiftim. Mesela şuan bebeğimi uyuttum yapılacak bir kaç işim var ama kalkasım gelmiyor.
Artık kendimden nefret ediyorum bütün enerjim alınmış, yaşam sevincim yok resmen.
Kendi kendimi iş yapmaya teşvik etmeye çalışıyorum ama yok. Bugün iyiysem yarın kötü..
Kan tahlili bı sene önce kadar yaptırmıştım , sorun yoktu.Kan tahlili yaptırdınız mı hiç
Kansızlık,b 12 eksikliği olmasın...
Bu aralar ben de öyleyim gerçi...
Temizlik yapmam lazım.
Bu gün de erteledim
Çocuğu uyuttum yattım aşağı
Zaman zaman oluyor öyle isteksizlik
Ama sizde ki önceden beri süregelen bir durum ise fizyolojik veya psikolojik bir sorun var demektir
Bence tekrar gidip detaylı tahlil yaptırınKan tahlili bı sene önce kadar yaptırmıştım , sorun yoktu.
İçimden yapmak geliyor ama sanki birsey tutuyor beni kalkamıyorum zaten halim olmuyor bu sefer olduğu gibi kalıyor malesef.
Gideceğim haftaya.Bence tekrar gidip detaylı tahlil yaptırın
Evet bebeğim doğduktan sonra ihmal ettim ve düzenli içmedim maalesef .genelde hamileyken multivitamin verir doktorlar ama doğumdan sonra kesilir.
halbuki vucudun kendini toplarması gerekli vitaminleri minarelleri yerine koyması 2 yılı bulabiliyor.
Bence bir kan testi ile vücuttaki vitamin ihtiyacına baktırın.
Tükenmişlik sendromu gibi bir şey sanki. Doktora gidin. İlk önce kalp de bir sorun var mı diye muayene olun. Demiriniz Düşükse de böyle hissedersin, kanınıza baktırın. Kanda feritin, mağnezyum, B12 bunlar eksikse de çarpıntı, yorgunluk, odaklanamama gibi sorunlara sebep olabilir. Kendiniz ve bebeğinizin iyiliği için doktora gidin.Merhaba
Teşekkür ederim gideceğimTükenmişlik sendromu gibi bir şey sanki. Doktora gidin. İlk önce kalp de bir sorun var mı diye muayene olun. Demiriniz Düşükse de böyle hissedersin, kanınıza baktırın. Kanda feritin, mağnezyum, B12 bunlar eksikse de çarpıntı, yorgunluk, odaklanamama gibi sorunlara sebep olabilir. Kendiniz ve bebeğinizin iyiliği için doktora gidin.
Psikolojik olarak bu aralar pek iyi değilim. Sabah çarpıntıları bu aralar çoğalmaya başladı. Yorgun hissetme vs. daha öncedende vardı. Bende psikolojik olarak düşünüyorum.Bana bu anlattıklarınız anksiyete ve panik gibi geldi. Bunlardan biri olabilir, kendimden biliyorum. Şuan hamileyim ve kahvaltı sonrası aynı durumu yaşamaya başladım. Doğum sonrası yıpratıcı zamanlarınız olduysa ve devamlı bir gayret içindeyseniz, kendinizi bu süreçte unutuyorsanız büyük ihtimalle psikolojik kökenlidir. Dr sonrası sonuçlarınızı takipteyim. Geçmiş olsun
Dahiliyeye gittiğinde birçok tetkik yapılıyor. Sonuçlar temiz olduğunda psikiyatriye yönlendiriyorlar. İnşallah herhangi birşey çıkmaz. Bir de eğer psikolojikse ve o çarpıntının sizi korkutmasına izin vermezseniz o zaman daha kısa sürede geçiyor. Geçmiş olsunn tekrar.Psikolojik olarak bu aralar pek iyi değilim. Sabah çarpıntıları bu aralar çoğalmaya başladı. Yorgun hissetme vs. daha öncedende vardı. Bende psikolojik olarak düşünüyorum.
Teşekkürler..Dahiliyeye gittiğinde birçok tetkik yapılıyor. Sonuçlar temiz olduğunda psikiyatriye yönlendiriyorlar. İnşallah herhangi birşey çıkmaz. Bir de eğer psikolojikse ve o çarpıntının sizi korkutmasına izin vermezseniz o zaman daha kısa sürede geçiyor. Geçmiş olsunn tekrar.