Derdim kilolarim 150 kilo

Nasil ne alakasi var pisikolojim alt ust suan evime giremiyorum korkudan sizin basiniza hic gelmedi bilmiyorsunuz bence
Başıma gelmedi ama psikolojik alt üst olacak ne var? Çağrırsın bir ilaçlama şirketi 10 dk hallederler. Bunun için psikolojiniz alt üst oluyorsa diyetisyenden önce psikolog desteyi alın. Ayrıca bir anneyi çocuğuna oyun ablası arıyorsun, kendin ilgilensene demekle kapak falanmı yaptım sanıyorsunuz? Ne alaka yani?
Ben sizin kilo verebileceğinize inanmiyorum, 5 yıl öncede açmısşınız benzer konu. 5 yıldır hayatınızda değişiklik olmadıysa önümüzdeki 5 yılda olmaz.
Üzgünüm sizin için.

Yaş gittikçe irade azalmıyorda aman al ver, ver al nereye kadar diye bıkıyor insan bence.
Metabolizmada yavaşliyor tabii.
Ama kiloları yerleşmeden vermek en doğrusu. Birgün fazla kaçırınca ertesi gün dikkat etmek hata sıvı günü yapmak bayağı işe yariyor bende. Kıyafetlerim sıkması yada istediğim gibi oturmaması kabus gibi dünyanın hiç bir yemeği ona bedel olamaz. Giydiğimim yakışmasının, kendimi iyi hissetmemin verdiği hazı hiç bir yemek vermiyor.

Bende oyle..bedenim
Yuk gelmemesi
Lazim kendime.. donem donem aliyor veriyor insan, bikiyor dedigin gibi. Eskisi gibi degil tabi 20 li yaslarda daha kolaydi sanki birde daha cok vakti oluyordu insanin kendine.. aslinda spora filan gitsem olur ama bi yere bagli
Kalmayi sevmiyorum evde yapiyordum spor tatil matil girdi koptu gitti.. yuruyus seviyorum ama onuda duzenli yapmayinca olmuyor.. ki yuruyus en saglikli spor.

Mesela siz oglunuza oyun ablasi ariyorsunuz kendinizr vakit ayirmak icin ben diyormuyum cocugunla ilgilen her gun bu zor birsey degil
Valla arkadasim..yani o kadar sacma birsey ki su yaptigin..bu konuyla ne ilgisi var oyun ablasinın belki iradeni kullanman icin biraz caninin yanmasi gerekiyordur ne dersin?

Ben hamur işi ve tatlı hiç yapmıyorum. Ekmek ortalama 3 aydır sadece kahvaltı öğünümde.. 3 km günlük yürüyüşüm var. Buna rağmen düzenli bir düşüş yok tartıda.. Akşam öğününü kesme kararı aldım ben de.. 60 kg da bu kadar stres olacağımı bilmiyordum doğum haricinde hiç 60 görmedim çünkü..

hamur isi tatli
Olmadan hayatima mutsuz devam ediyorum ben o yuzden benim diyetler genelde cok kisa suruyor. cidden vucut alismis bi sure sonra istiyor
Kilo yapacak bir durumun yoksa(hastalik, ilac kullanimi filan) super aslinda..yani gunde 3 km cok iyi ..yuruyus yapiyorsun demek ki o zaman yediklerinde sorun var.. . acaba kalori hesabi yapsan? detoks denedin mi
Peki? Ya da her gun benzer seyler yiyorsan 1-2 gun bol
Kalori alip vucudunj sasirtabilirsin bence.

Ağır Yaşamlar’da diyet yapıcam diyip bahanelere sarılan hastalar gibisiniz. Anne evinde kalmanız daha iyi işte. Sağlıklı yemekler yapar, abanın sebzeye size fırsat.

Falafel ve humus of

1 ay kalori hesabını da denedim aslında 1 ayda 2 kg vermiştim onunla ama iş yerimin öğlen yemekleri o kadar kötü ki 5 günün en az ikisi makarna ve çorba. çorba yesem aç kalıyorum makarna tüm kalori hesabımı mahvediyor. Öyle salata yapma durumum da yok iş yerinde. Sırf bu sebeple bir ara iş mi değiştirsem diye aklımda deli sorular vardı

Ben anlamadım olayı, çocuğa bakıcı aramak suç mu günah mı? Ben de annem çalışırken bakıcıyla büyüdüm bir şeyim de eksik kalmadı şükür.

Bir senedir evdeyim çalışmıyorum, pandemide de evden çalışmıştık zaten. İşyerinde öğle yemeği olayının saçmalığını o an fark ettim. Sabah 8’de kahvaltı edip masabaşı çalışanlar 12’de gidip deli gibi dört beş çeşit yemek yiyorduk. Ne enerji harcadık ki yükleniyoruz o kadar? Sonra 4’de çay ya da kahve akşam da evde yemek Kiloları aldık seneler içinde tabi. Bu arada ayakta çalışanları ve mavi yakayı tenzih ederim onlar efor sarf ediyor ben etmeyen gruptandım masabaşı. İşe girersem yeniden öğlenleri sadece kahve içeceğim.

Umarım veririz. Veremezsek bulalım birbirimizi gazlayalım.

En iyisi kendi yemegini goturmek aslinda.. makarna vs. Cok seviyorum bende makarna ama baya bildigin tikiyor beni

Yani bi 2-3 ay idare edebilseydin verirdin.. her gun makarnayla kilo verilmez bence keske oyle birsey olsaydı

Yillardir agir depresyon geciriyorum sebeplerden biride kilom cok gittim pisikatre ama ilac almama ragmen iyilesemiyorum. Cok zor durumdayi inan boyle yasamak yasamak degil kac kere ölùmü dusundum ama siz hala bahane yok zor degil diyosunuz

Yillardir agir depresyon geciriyorum sebeplerden biride kilom cok gittim pisikatre ama ilac almama ragmen iyilesemiyorum. Cok zor durumdayi inan boyle yasamak yasamak degil kac kere ölùmü dusundum ama siz hala bahane yok zor degil diyosunuz

Bakın 115’i gördüm diyorum, zar zor inebildim insülin direncim var diyorum sizi en iyi ben anlarım diyorum ama siz dinlemiyorsunuz.

Kilo verdim halen şişmanım 46 bedenim kollarım kalın bacaklarım ince benim de şansıma. Yani ahkam kesmiyor kimse size inanın. Yavaş yavaş yapacaksınız ekmek dört dilim mi? Bire indireceksiniz mesela. O şekerleri sağlıklı alternatiflerle değiştireceksiniz zaten gerisi gelecek.

Benim merak ettiğim iş hayatınızı zorlaştırmıyor mu kilolar? Ben 115 olduğumda çoook zorlanıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…