Derdim Kilom :(

diamond5

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
48
0
6
İstanbul
Öncelikle merhabalar ablalarım, uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama üye olmak şimdi nasip oldu, hemen derdimi anlatayım dedim bende. Ben 1.73 boyunda ve 48 kiloyum. Anlaşıldığı üzerede boyuma göre zayıfım, artık öyle dert ediyorum ki bu durumu, çevremdekiler sağolsun :( Geçen gün Ankara'da yaşayan bir akrabamız geldi bize, beni görür görmez "aa ne kadar zayıflamışsın" dedi, halbuki senelerdir aynıyım. Sürekli kilomu sordu kilo al kilo al diye bende memnunum diyorum, ama değilim. Sınıfta da sürekli laf atılmasından, arkadaşlarımın sürekli "ay çok zayıfsın ya" demesinden o kadar bunaldım ki :( Kendimi bildim bileli zayıfım, iştahımda ne çok açık ne de az, normal. Kilo takıntımın sebebide çevremde ki insanlar, o yüzden bu kadar takıyorum. Özgüven kalmadı ya bende :( Anneme diyorum anne sence çok mu zayıfım falan annem teselli ediyo bir tek beni, o da olmasa :( Yani ben balık etli falan olmak cidden istemiyorum sadece 4 kilo falan alsam yeter bana. İnanın çok kötü hissediyorum kendimi :((((

birazcık kilo alsan o boyun daha güzel görünecek bence

sen kilo al, hemde nasıl biliyor musun, akşam 8-9 dan sonra tatlı ye, hamur işi ye bak nasıl kilo alıyorsun.

Kilo almak vermekten zordur canım,yani şişman biri kendi kendine az yiyerek zayıflarken,zayıf biri çok yiyerek kilo alamıyor her zaman,bu kadar canını sıktıysa diyetisyene görün mutlaka..

Son düzenleme:
birazcık kilo alsan o boyun daha güzel görünecek bence

sen kilo al, hemde nasıl biliyor musun, akşam 8-9 dan sonra tatlı ye, hamur işi ye bak nasıl kilo alıyorsun.
farkındayım ama işte, kendimi öyle bir şartlandırmışım ki sanki hiç kilo alamayacakmışım gibi, kendimi bildim bileli aynı kiloda olduğumdan sanırım... :(((

Zayıf kalmayı nasıl başarıyorsun?

Biraz bahseder misin?

Bu arada bu boya kilon az evet..

Senin görüntünü bilmicem ama aynı boy ve kiloda bir arkadaşım var.çok sağlıksız duruyor hasta gibi...

Mutlaka 5 kilo almalısın..

Balık etli olcam diye korkma..senin bu boya balık etli olman için 62-63 kilo falan olman lazım.

hamur işi tatlıyı arttır..

Son düzenleme:
biraz kendini zorla yemek için birtanem
doydum diye hissettiğinde bile birkaç lokma daha at ağzına
senin miden küçülmüştür almıyodur fazla
yedikçe genişler
ekmek makarna pilav gibi bol karbonhidrat ye
zaten yaşın ilerledikçe metabolizman yavaşlayacak illaki alacaksın
ama kendini zorla biraz birkaç lokma ile başlarsın artırırsın
bir diyetisyene git
illaki zayıflama için gidilmez diyetisyene
günlük alman gereken kalorinin altında alıyorsun büyük ihtimal
bir de guatra baktır tiroit bezin çok çalışıyor olabilir.
bu arada boyun muhteşem :nazar:inşallah 5-6kilo da aldınmı
manken gibi olursun.

off canım yaa bu derdi öyle iyi biliyorum ki...
çünkü kendimi bildim bileli en büyük derdim olmuştur zayıflık mevzusu:(
çevrendeki insanlara kızma,bi yandan da haklılar.zayıfsın çünkü.ben de aynı şekilde...
mesela geçen ben de bi kadın gördüm yok böyle bi zayıflık,acaba ben de mi böyle görünüyorum dedim kendi kendime
gün içinde sen nasıl besleniyosun
yiyen kilo alır,yemeyen alamaz.yiyorum diyen de yeterli yemiyodur.ben bunu bilirim bunu söylerim

Öncelikle merhabalar ablalarım, uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama üye olmak şimdi nasip oldu, hemen derdimi anlatayım dedim bende. Ben 1.73 boyunda ve 48 kiloyum. Anlaşıldığı üzerede boyuma göre zayıfım, artık öyle dert ediyorum ki bu durumu, çevremdekiler sağolsun :( Geçen gün Ankara'da yaşayan bir akrabamız geldi bize, beni görür görmez "aa ne kadar zayıflamışsın" dedi, halbuki senelerdir aynıyım. Sürekli kilomu sordu kilo al kilo al diye bende memnunum diyorum, ama değilim. Sınıfta da sürekli laf atılmasından, arkadaşlarımın sürekli "ay çok zayıfsın ya" demesinden o kadar bunaldım ki :( Kendimi bildim bileli zayıfım, iştahımda ne çok açık ne de az, normal. Kilo takıntımın sebebide çevremde ki insanlar, o yüzden bu kadar takıyorum. Özgüven kalmadı ya bende :( Anneme diyorum anne sence çok mu zayıfım falan annem teselli ediyo bir tek beni, o da olmasa :( Yani ben balık etli falan olmak cidden istemiyorum sadece 4 kilo falan alsam yeter bana. İnanın çok kötü hissediyorum kendimi :((((

Yaş,durum,çevre ,iş,okul müsaitse evlen gitsin sonrada hamile kal, çocuk doğur bak nasıl kilo alırsın ENNNNNNNNN SONUNDAAA DAA kilo verecem diyee diyet yap ben gibi.....:):)

Aynı dertten ben de muzdaribim inan...

Yaa her gören sen zayıfladın mı diyor oysa ben hep aynı kilodayım ki...53 kiloyum boyumla tam tamına uygun bi kilom var Allaha şükür ama şöyle 2 kilo alsam da fena olmaz hani , 2 kiloyu da taşıyabilir boyum ama yıllardan beri alamıyorummmmm maalesef...

kİLo almak çok zor inan , senin de gerçekten de acil alman lazım 4 - 5 kilo en iyisi bir doktora git inşllh alırsın ne diyeyim..

uyumadan önce yemek ye canım mesela bol salçalı makarna yada profiterol böyle kalorili şeyler yada yarım ekmek arası sandviç. yemek yiyip üzerine yatmak çok güzel kilo aldırıyor canım tecrübeyle sabittir;)

:28: Makarna ekmek ye aynı anda kilo almazsan gel yüzüme tükür :27:

Kilo almak için karbonhidrat ağırlıklı beslenmeni önermem, yani makarna,pilav türü şeyleri akşam yemen önerilmiş hep ama bunun bir de sağlık tarafı var. Bence vücudun yağlanması iyi bir şey değil, bir diyetisyene görün, vücudunun ihtiyaçlarını belirle ve hafif bir sporla birlikte kilo almaya yarayan ürünlerle destekleyerek, vücudundaki kas kitlesini arttırmayı dene. Zaten belli bir yaştan sonra ister istemez kilo alacaksın, vücudun yağlanmaya başlayacak, yağ dokunu şimdiden arttırmanın bir alemi yok, sağlıklı bir şey değil. Üstelik yiyerek aldığın kilo üzerinde durmayacaktır, yemeyi kestin mi eski haline dönersin. Eski bir sporcu olduğum için bu konuda hayli tecrubem var, kalıcı olarak vücut yapısını değiştirmek sadece yemekle olacak şey değil. Şu an ki durumunda 5-6 kiloyu kas kütleni değiştirerek alırsan hem çok güzel hem de sağlıklı bir vücudun olur. Bunu yemeği arttırarak yapmanı sağlığın açısından asla önermem, yağlanma güzel bir şey değil.

Canım ebru gundeş te eskiden çok kilo almak icin ugraşıyordu ve geceleri mantı yedigini söylemişti. ama kilo alacam diye dengesiz beslenme sakın. bende doğumdan sonra veremedim kiloları ben napcam peki hepimizin derdi ayrı :)

Boyun ve kilon kız kardeşimle aynı. Ona da diyor herkes çok zayıfsın kilo al diye. Ama o halinden memnun iki kilo alsa hemen vermeye bakıyor. Sağlığın yerindeyse o kadar takma. Kilo almak istersen doktora danışabilirsin.

Merhaba canım.
Yurttan bir arkadaşım da sürekli kilo almak istiyordu.
Boyu 1.58 civarı,senin gibi uzun değil ama kilosu da 45 filandı.
Çok zayıftı,nasıl desem yurtta tayt filan giyerdi bacakları incecik,pantolon giyerdi hiç oturmazdı üstüne.
Memnun değildi halinden.
Çok yemeye başladı.
Nasıl desem midesi almıyordu ama zorla yiyordu.
Kahvaltıda bol bol bal,nutella filan alıyordu,bol bol ekmek yiyordu.
Yemeklerde pilav muhakkak alırdı,yanında ekmek.
Çikolata,cips...
Her şeyi zorla da olsa yiyordu.
Çok zayıftı çünkü.
Oda arkadaşı da yardımcı oluyordu,çok iyi bir kız o da.
Kahvaltılarda,yemeklerde X sen şunu şunu ye,kilo yapar filan diyordu.
Tabi almak vermekten zor ama yıl sonuna kadar 4 kilo kadar aldıydı.
Tayt,pantolon ne giyse daha iyi durmaya başlamıştı.
Hala devam ediyor mu bilmiyorum ama.
Sen de zorla yemeye çalış canım.
Çünkü doyduktan sonra zorla yemeye devam edilen yiyecekler kilo yaparmış diyorlar.:34:

Son düzenleme:
Ben de 170 boya 67 kiloyum, konu komsu yedigime ictigime takmisti eski evde. Insanlarin dis gorunusuyle ilgili olumsuz elestiri yapanlara gicik oluyorum. Bir seyi ne kadar isterseniz o kadar gec oluyor ya da olmuyor. Hic takmayin derim. Gelin bohcasi, kadayif gibi suruplu tatlilari, seviyorsaniz tabii, cikolatayi yatmadan once yemenizi tavsiye ederim :)

Back
X