• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim Kıvanç Tatlıtuğ

Benim eşimde halille menekşe oynadığı sıralar sedef avıcya aşık olmuştu sanırım kıza dizide ne yapılsa dişlerini sıkıp bağırıp duvarları yumrukluyomuş :1: biz o dönemler arkadaştık diziyi izler dururdu ama niyesini bilmezdim sonra görümcem anlattı durumu çok güldüm :1: şimdi hazal kaya diye ağlayan kuzeni görünce gözümde canlandı daha da güldümm

Not: bu arada tanıyan yakını olan varsa soner sarıkabadayı delisiyim:16: 1 kere konuşsam yeter :1::1:

Bundan 7-8 sene önce Hayko Cepkin'in ilk albümlerinin çıktığı zamanlardı. Bende Hayko'ya aşıktım. Her şeyini takip ederdim. Fan buluşmalarına falan giderdim. :27: Okullar arası rock müzik festivali vardı. Jüri olarak gelmişti. Orada ben ona el salladım. O da bana sallamıştı. Yanına gidip bir şeyler söylemiştim, cevap vermişti falan. Heyecandan ağlayacaktım neredeyse. :27: Hala severim kendisini ama geçti gitti o hayranlık. :27:

Benim eşimde halille menekşe oynadığı sıralar sedef avıcya aşık olmuştu sanırım kıza dizide ne yapılsa dişlerini sıkıp bağırıp duvarları yumrukluyomuş :1: biz o dönemler arkadaştık diziyi izler dururdu ama niyesini bilmezdim sonra görümcem anlattı durumu çok güldüm :1: şimdi hazal kaya diye ağlayan kuzeni görünce gözümde canlandı daha da güldümm

Not: bu arada tanıyan yakını olan varsa soner sarıkabadayı delisiyim:16: 1 kere konuşsam yeter :1::1:

Soner Sarıkabadayı ile de bir el sallaşma durumum oldu. :27: Yakınlığım ancak budur hahah. :37:

çok fazla hayrandım rachid tahaya..
2006 da geldi çeşmeye..eşim konserine götürmüştü elini tutmuştum korumalara rağmen odaa tuttu..:39:çok soğuktu elleri..:9:

arkadaşlar aranızda bazıları ben kimseye hayran olmadım hayran olanlarıda hiç anlamam gibisinden cümleler kurmuşlar sizde insansınız bizde :) yani sizin bizden farklı bir özelliğiniz yok hepimiz aynıyız ve gayette normal bi durumu paylaştım sizlerle sabah akşam peşindeyim aşığıyım ölüyorum demedim dikkatinizi çektiyse ayrıca televizyon karşısında Kıvançı izlerken dişimi sıktığımı veya ağladığımıda hiç bilmem :) durumum o kadar vahim değil yani :34:

Son düzenleme:
benim 3-4 yıl öncesinde büyük hayranlık duyduğum bir sanatçı vardı aşırı ama. Sonra zaman geçti yine sizin gibi takipte iken karşılaştık ve kısacık da olsa bi konuşma gerçekleşmişti işte çok büyük hayranınızım hep takip ediyorum seni çok seviyorumlu falan :D o günden sonra benim bütün ilgim o kişiye karşı ölmüştü. Sanırım ulaşamıyor olmanın verdiği bir takıntı bu ulaşınca kanlı canlı karşında görünce bitiyor.

4md05Q.jpg

hayrına biri de beni eduardoyla tanıştırsın :78::78:

Ben kıvançla geçen sene bır balıkçıda karşılaşmıştım ,hayranı değilim ama konuştuk ,resım çekıldık ,yanyana masalardaydık ve deli gibi sigara içiyordu ,ne çok samımıydı ne de çok artız,ukalalıgı yoktu ama sıcakkanlı degıl,sanatçılardan Kenan ışık' ın beyefendiliğine hayran kalmıştım,kasiyere bile efendim dıye hıtap edıyordu :1:

:60::60: Benimkinden daha beter olamaz hiçbirinizinki, 5 yaşımdayken falan Küçük İbo'ya aşıktım :27: Dizisi vardı tv'de oradan görmüştüm, kartpostalı vardı bi de nereden bulduysam :17:

Benim teyzemin oğlu da onu kıskanıyordu. Bizimkiler tv'de görüp ay ne şeker çocuk falan dediklerinde tuvalete kapanıp ağlıyordu.

Bir de Harika Çocuk Onur vardı. Onu hatırladım şimdi. Kuzenim ona aşıktı. Hatta onun kasetini aldırmıştı evde sürekli onu dinletiyordu cırıl cırıl ıyy. :27:

arkadaşlar aranızda bazıları ben kimseye hayran olmadım hayran olanlarıda hiç anlamam gibisinden cümleler kurmuşlar sizde insansınız bizde :) yani sizin bizden farklı bir özelliğiniz yok hepimiz aynıyız ve gayette normal bi durumu paylaştım sizlerle sabah akşam peşindeyim aşığıyım ölüyorum demedim dikkatinizi çektiyse ayrıca televizyon karşısında Kıvançı izlerken dişimi sıktığımı veya ağladığımıda hiç bilmem :) durumum o kadar vahim değil yani :34:

Olmaz olur mu yahu, burada daha evvel bir konu açılmıştı. Konu sahibi Fikret Hakan'ın gençliğine aşık olduğunu, ama basbaya aşk acısı çektiğini anlatıyordu. Verilen örnekleri gülsen haline şükredersin en azından ben bir insana hayranmışım diye. Ninja kaplumbağa, spiderman falan vardı aralarında. :27:

sen yine yakışıklı birine aşık olmuşsun.ben türkiye dünya kupasında oynarken milli takımdan yıldıray baştürke aşık olmuştum :27:

babama sorup duruyodum " baba yıldıray çok iyi oynuyo dimi " diye :1:

Ahh ahh bende de bi ara Tarkan takıntısı vardi:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X