derdim Kıvanç Tatlıtuğ

Ya senin derdin kıvançmış her dert böyle olsun.
Ben küçükken ibrahim erkala aşıktım tövbe agahsjsh çok yakışıklı diyodum. Sevme'yi dinliyodum

Bende de Fırat Tanış hayranlığı var
Yani konu sahibinin dediği gibi hayranlık gibi değil, ilgi alaka, merak....
Adam belki çok yakışıklı değil ama bana dünya yakışıklısı geliyor Offf sevgilim duymasın, gerçi biliyor...
Artık rakip olarak görmüyor onu, Fırat bizden biri

Gençlik heyecanı bunlar geçer canım daha sonra ne deliymişim kıvançtan banane dersin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eee bunun neyi dert yani nasi bi yardim yada yorum bekliyosun bizden onu anlamadim hayatindan memnunsun ee ozaman biz napalim ne diyelim?

Kafanızda büyüttüğünüz bu ünlülerin ibretlik yasantıları var.kimle yatıp kalktıkları belli değil.kıvanc bir güzel görse yardımcısına bunu bana paket yap diyen ahlaksız biri.

Kafanızda büyüttüğünüz bu ünlülerin ibretlik yasantıları var.kimle yatıp kalktıkları belli değil.kıvanc bir güzel görse yardımcısına bunu bana paket yap diyen ahlaksız biri.

Siz nerden biliosunuz oyle dedigini oyle birine benzemio ama olabilir ya o hayati yasayan insanlar farkli oluyo sonucta

Son zamanlarda ünlülerin uyuşturucudan gözaltına alınmaları filan o piyasada pek sağlıklı kişilerin olmadığıni düşündürüyor...çok değişik ilişkileri, evlilikleri filan kari koca,nişanlı filan birlikte uyuşturuci kullaniyorlar buda çok garip ne bileyim normal sıradan insanlar olsa dışlanlanir filan bunlarda yok. .aman bana pek güzel gelmiyor hiçbiri hepsi tirta yakin

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Ya benim hiç olmadı böyle ama bizden yaşta büyük bir kuzenim vardı.
Sinan özen hayranıydı. Posterini almış halının altına gizlemişti .
Biz küçük kuzenler onu keşfetmiştik gider gider bakardık..
Biz de büyüyünce işte böyle aşık olacağız diye düşündürdük

off ishil çok sanslısın ya :):) evet aynı tahmin ettiğim şekilde tarif etmişsin kendisini demekki o derece özümsemişim kendisini :)

ay gencliğimde enrique oglesıas hastasıydım senın gıbı herseyı arastırıyordum onun hayelıyle uyuordum resmen konserın gıttım yalvar yakar yanına gıtttıgımde hic oralı olmadı bende o an ondan sogudum hoş kendisini hala cok begenırım ama ukala işte bı hayranı olaraktan da olsa bı sevecenlik yapardı insan

Ya senin derdin kıvançmış her dert böyle olsun.
Ben küçükken ibrahim erkala aşıktım tövbe agahsjsh çok yakışıklı diyodum. Sevme'yi dinliyodum

Off şuan ben de bi rezilliğimi itiraf etmek istiyorum, senden cesaret aldım
Ben de küçükken Yılmaz Morgül'e aşıktım

Ama küçüktüm yani, çok küçüktüm

Hazır eliniz değmişken ben de Jensen Ackles 'ı istiyorum. bana da onu getiriverin olmaz mı
ah yeşil gözlüm,masum bakışlım sevdiceğim dannelere gelesice danneel kaptı gül gibin oğlanı

ama yani sende tam adamını bulmuşsun

Sorma yaa, tam rezillik

Gerçi bizim ailede var bi gariplik, kuzenim Rober Hatemo'ya bi de Atilla Taş'a aşıktı, ablam da küçük Onur'a

Buraya yazdığımı duysalar gebertirler beni :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…