- 22 Kasım 2011
- 3.572
- 2.528
- 398
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
kesinlikle çok güzel özetlemişsiniz aslında bunların farkındayım biliyorum oda sıradan insanlar gibi hayatını devam ettiren birisi ama bilmiyorum ilk defa bir ünlüye ilgim var bu derece :)
Neden öyle diyorsun kendine? Sonuçta o zaman onu düşünmek mutlu etmiştir seni.
Kartpostalına bile bakıyormuşsun.
Herkesin zevki başka. Kim bilir o zamanlar nasıl bir ruh halindeydin ve neyinden etkilendin ... :)
Hiç ummadığımız tiplere aşık olabiliyoruz hepimiz. Belli olmuyor böyle şeyler.
nefes alsın yeter mantığı o zamandan varmış demek ki
nefes alsın yeter mantığı o zamandan varmış demek ki
Hulya Avsar anıra anıra aglamis ya, iste ben buna anıra anıra güldüm
Bugun her örnek ünlülerden.
Oysa ben hep discovery channel izlerim..
walla bende hayranıydım taaki bir gün sabah saatlerinde bebek parkında şapkasını takmış yürürken tesadüfen kendıne çarpmamla,önüne baksanaaa dıye azarlaması aklımdan çıkmıyor :))..o günden beri hep kendını begenmış bırı olarak göruyorum kıvancı :) ama yınede severım oyunculugunu yakışıklılıgını.....sanırım dizilerden bıraz etkı altına gırmışsın..
nasıl kıvancı seversinnnnnnn !!
o bizimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !
:122::122::122::122::122::122::122::122::122:
benimkide öyle olacak muhtemelen büyü bozulacak bir süre sonra ama ne zaman :) woow demek numarasına kadar buldun çok iyi :) ben Kıvanc'ın numarasını bulsam heyecandan arayamam whatsapptan yazarım sanırım
beren saatte o yaşlarda kenana aşıkmış numarasını felan bulmuş sonrada hiç birşey olmamış kader işte yıllar sonra tanışmışlar evlenecekler neredeyse(tabi ayrılmadılarsa)..
sendede belki öyle olur
yıllar sonra yalın bade aşkı diye tv lere çıkarsınız(ayy evli değilsin demi evliysen şaka yaptım)
Ben de o yaşlardayken Arda Turan'a bayılırdımOndan sonra bitti zaten artist sevdam
whatsapp olmasaydı ne yapacaktın
öyle miymiş kader işteyok bekarım ama artık kendilerini sevmiyorum
ay futbolculardan nefret ederim ben. çok zor beğeniyorum yahu ben
erkek kuzenim de aşk-ı memnu zamanı hazal kaya ya aşık olmuştu koca oğlan tv başında aşkından ağlıyodu yemin ederimbehlülle öpüşürken kıskanıyodu ağlıyodu
tabi geçti şimdi
Hahahahaha ya çoook güldüm bu yoruma, hele su ziplayan smileylere hahaha ay harikasin sennn
Hahahaha ayyyyy ne güldüm.
Gözümde canlandırdım da çoookkk komikk.
hiç öyle aşırı derecede bir hayranlığım olmasada üniversiteye hazırlık yıllarımda(17 yaşlarımdaydım)birgün tv de bir haber tartışma programı gibi birşey izlerken orada bir haberciye vurulmuştum resmen,ama program sırasında ismini birtürlü öğenemedim,yengeme sormuştum belki gazete de köşe yazarı falandır dedi,bende ertesi günü ne kadar gazete varsa alıp o kişiyi aramıştım,günlerce aklımdan çıkmamıştı,birgün tv de yine görünce meğer adam gerçektende gazetici sunucuymuş.programlarını kaçırmaz olmuştum.
birgün aynı uçaktan inip havaalanındaki otobüste yüzyüze geldik,resmen şok olmuştum,yıllardır takip ettiğim adam karşımda üstelik yüzyüzeydik,paltolar falan değiyor birbirine.işte o an adam gözümde bitmişti,tv de gördüğümden daha kısaydı ve bana bakarak burnunu sildi ve gülümsedi,hayalimdekinden kısa olması ve o burnunu silmesi neden bilmiyorum hayranlığımı bitirmişti,sanırım ben şanslıydım,lafın kısası belki yakından görseniz tanısanız belki geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?