- 31 Ağustos 2012
- 3.705
- 5.105
- 248
- Konu Sahibi youonlyliveonce
haha valla cok güldüm oda o zamanın güzelliği desene :)
Aynen, o zamanların saflığı işte

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haha valla cok güldüm oda o zamanın güzelliği desene :)
Sorma yaa, tam rezillik
Gerçi bizim ailede var bi gariplik, kuzenim Rober Hatemo'ya bi de Atilla Taş'a aşıktı, ablam da küçük Onur'a
Buraya yazdığımı duysalar gebertirler beni :18:![]()
![]()
Ay ne güldüm ya.
Sinirlerim bozuldu gece gece
Ben Yılmaz Morgül'ün şarkılarını dinleyip ay ben aşığım bu adama derdim, kuzeni, kasetler vardı o zaman tabi, alıp fotoğrafını öperdi ablam da küçük Onur'un gazeteden kestiğini resmini çerçeve içine koymuştu ona bakarak günlük yazardı![]()
Geçmişi travmalı aile![]()
Off şuan ben de bi rezilliğimi itiraf etmek istiyorum, senden cesaret aldım
Ben de küçükken Yılmaz Morgül'e aşıktım![]()
Ama küçüktüm yani, çok küçüktüm![]()
kızlar koptum yorumlarınıza ya alemsiniz Yılmaz Morgül falano zaman benim Kıvanç tutkusu normal yani öyle mi
![]()
Ben Yılmaz Morgül'ün şarkılarını dinleyip ay ben aşığım bu adama derdim, kuzeni, kasetler vardı o zaman tabi, alıp fotoğrafını öperdi ablam da küçük Onur'un gazeteden kestiğini resmini çerçeve içine koymuştu ona bakarak günlük yazardı![]()
arkadaşım ümidini kırmak istemem ama senin kıvanç tatlıtuğ manken ve fazla havalı..biraz şansın az yani..
![]()
ürkünç bir konu yok canım merak etme hastalık boyutunda değil sadece ilgim fazla :) takipten kastımda sosyal medyadan :)baya baya stalkera bağlamışınız sadece adamı değil tüm ailesini takiptesiniz bir de, bana ilginç geldi böylesi. ben de ergenken beyaz'ı severdim ne zevkse o zaman bendeki. ama ailesini falan takip etmezdim yani ne bileyim böyle mekanlara gitmek tanışmak aileyi akrabaları takip etmek falan ürkütücü geldi![]()
arkadaşım ümidini kırmak istemem ama senin kıvanç tatlıtuğ manken ve fazla havalı..biraz şansın az yani..
![]()
ürkünç bir konu yok canım merak etme hastalık boyutunda değil sadece ilgim fazla :)
evet dimi :) ama belli mi olur belki farklı gelişir olaylar :)
bende bir kaç defa platonik aşk yaşadım..seni anlıyorum..bence aailesine takibi cidden bırak abartı..ha bir şekilde ulaşırım diyorsan bilemem..genç,manken kızlar zengin kızlar etrafında biri..fazla popiler..biraz şans olsaydı keşke...
Rabbim başka dert vermesin.
Off şuan ben de bi rezilliğimi itiraf etmek istiyorum, senden cesaret aldım
Ben de küçükken Yılmaz Morgül'e aşıktım![]()
Ama küçüktüm yani, çok küçüktüm![]()