derdim kredi kartı slipleri

Jalopi

başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
10.147
3.985
173
sakladığım sliplerden yol yapsam türkiyeyi dolaşabilir :)

abarttım tabi ama bıktım bunlardan ya. ne kadar saklanmalı bunlar ya :(

ben alışverişten sonra eve gelir gelmez inceleyip çöpe yolluyorum :26:

birde saklamak mı gerekiyordu :26:

bizde hiç saklamıyoruz cnm niye saklıyorsunki zaten ekstrede yazıyor hepsi.sen bugün hepsini at gitsin evde boşa yer işgal etmesin.

bizde hiç saklamıyoruz cnm niye saklıyorsunki zaten ekstrede yazıyor hepsi.sen bugün hepsini at gitsin evde boşa yer işgal etmesin.

ya ne bilim öle biliorum ben diye hala saklıorum kaç yıllık olanları bile. hem çok yer işgal edio hem onları saklıcam , düzenlicem die bi sürü emek harcıorum. bi sıkıntı olmaz dimi.

eskiden kalma alışkanlık belki de. faturalar falan hep saklanmalı 5-10 yıl derlerdi. :)

ya ne bilim öle biliorum ben diye hala saklıorum kaç yıllık olanları bile. hem çok yer işgal edio hem onları saklıcam , düzenlicem die bi sürü emek harcıorum. bi sıkıntı olmaz dimi.

eskiden kalma alışkanlık belki de. faturalar falan hep saklanmalı 5-10 yıl derlerdi. :)

birtek garantili olan eşyaların faturalarını saklıyorum onların süresi geçince onlarıda atıyorum

Sadece iade ihtimali olanları saklıyorum.
Bir de sonradan hatırlaması zor olanları atmıyorum.Hani dükkan adından farklı isim (şahıs ismi) yazan slipler var,onlar işte.
Yoksa ekstre gelince,bu da neydi,birisi kartımdan para mı çekti diye düşünüyorum :)

bunca zamandır saklıyorum. daha bi kere elime alıp ekstreyle eşleştirmedim bile.

son aydan öncekileri hep atıorum o halde

Back
X