Benim saçlarımda öyle, 6 aydır loreal paris elseve'in extraordinary oil adlı mucizevi yağını kullanıyorum tavsiye ederim. Bir damla fazla sürsem saçlarım yumuşaklıktan örülmüyorKokusu da ayrı güzel.
Ay çok heycanlandim:) internette baktim herkes tavsiye etmiş nasil gözden kacirmisim bunu ya yarin ilk isim gidip almak olucak inşallah iyi gelir banada çok tesekkur ederim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saclarimin yumuşak.olduğu tek zaman sac kremi sürüp duruladigim an...
Uç gün önce neredeyse kut kestirdim sacimi ama bir turlu canlanmiyor nemlenmiyor... Banyo sonrasi yağ suruyorum tüm şişeyi doksem alacak neredeyse ne parlama ne yumuşama var...
İslak sacima yag sürüp 2 3 saat bekletiyorum ama sac yikanip kuruyunca yine ayni:/ ne boya ne düzleştirme ne masa yapiyorum sacima yipraniyor desem o da degil ne yapabilirim ben bu saçlara
Benim saçlarım sarı ve ara ara gölgeler var. Lorealin şampuanı, saç kremi, saç maskesi ve günlük bakım spreyini kullanıyorum. Cansız ve yırpanık olması gerekirken gayet sağlıklı ve yumuşak.
Doa kozmetikte keratin maskesi var. Fiyatı da çok uygun. Düzenli kullanımda mucize resmen. İlk kullandığın anda farkediyorsun değişikliği. Bu siteden duymuştum ben de. Bir bak istersen o konuya. Kullananların yorumlarını okuyabilirsin.
Benim de saçlarım kuru ayrıca alın telli. O mucize yağ bende işe yaramadı belirteyim
Saclarimin yumuşak.olduğu tek zaman sac kremi sürüp duruladigim an...
Uç gün önce neredeyse kut kestirdim sacimi ama bir turlu canlanmiyor nemlenmiyor... Banyo sonrasi yağ suruyorum tüm şişeyi doksem alacak neredeyse ne parlama ne yumuşama var...
İslak sacima yag sürüp 2 3 saat bekletiyorum ama sac yikanip kuruyunca yine ayni:/ ne boya ne düzleştirme ne masa yapiyorum sacima yipraniyor desem o da degil ne yapabilirim ben bu saçlara
Benim birde çok çok ince telli ve az ama o kurulukta bir kabariyor sanirsin dolu sac var.. İnşallah bende ise yarar ya kerastase şampuani falan almayi düşünüyorum ama çok pahali değer mi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?