- Konu Sahibi kibritcikiz91
-
ne kadarlık evlisiniz?
rica ederim ,hepimiz evliliğimizde sorunlar yaşıyoruz zaman zaman,çözümsüz olduğunu düşündüğümüz ,sevgimizin bittiğini düşündüğümüz zamanlar oluyor.ama öyle bir an oluyor ki,o öküz adamın bi bakışı konuşması sarılması o sevgiyi hatırlatıyor işte..dediklerinizin bir kısmını yapıyorum zaten.
yok hyr içimi rahatlattınız sözlerinizle tesekkur ederim
2 senelik evliyim
rica ederim ,hepimiz evliliğimizde sorunlar yaşıyoruz zaman zaman,çözümsüz olduğunu düşündüğümüz ,sevgimizin bittiğini düşündüğümüz zamanlar oluyor.ama öyle bir an oluyor ki,o öküz adamın bi bakışı konuşması sarılması o sevgiyi hatırlatıyor işte..
birşey söylemeden önce düşünün ,sakinleşin,gerekirse,çok önemli değilse unutun..hep aklınızda olsun karşınızdaki düz bir adam :):)
yeniymişsiniz de..merak etmeyin herşey olacağına varır,ben 5 yıllık evliyim,daha yeni öğrendim adamı yönetmeyi..hep karşı gelmiştim,ben neysem oyum,ödün veremem açıkça konuşurum,hallolursa olur olmazsa olmaz derdim..ama öyle değilmiş," akıllı kadın " olmak hem daha az yorucuymuş..:):)
2 yıllık evlilik çok yeni. eşinizi değiştirmeye çalışırken birazda kendinizide değiştirmeye çalışın. yaralarınızı sarmak için eşinizede fırsat verin. bazen fırsat vermediğimiz ısıtıp ısıtıp ısıtıp aynı yemeği önlerine verdiğimiz için bıktırıyoruz.
ne siz sıkılın nede eşinizin sıkılmasına izin verin. böyle kırgınken nefret ediyorum bırakacağım demek kolay sonra eşiniz size çok yordun beni seni istemiyorum dediğinde dank ediyor insanın kafasına.
daha geçen hafta bir yorum okumuştum burada. hep eskilerle yasayan bir arkadaş esiyle tartışa tartışa bilmem kaç yıl sonra adamın canın tak demiş ve silip atmıştı evliliğini. o zamanda konu sahibi istenmediği için çok üzülmüş evliliğini kurtarmaya çalışıyordu. biraz birbirinizin iyi şeyşerini düşünmeye çalışın kendi kendini motive etmeyi öğrenmelisiniz. sabır deyip hayatınızı güzelleştiemeye calısın . kırgınım deyip köşeye çekilmeyin. evililiğini ayakta tutmaya başka insanlar yüzünden kurduğunuz yuvayı bozmayın.
bundan sonra ne eşinin yokluğunun senin ailen nede senin yokluğunu eşinin ailesi dolduramaz. aynı yatağı paylaşmak çok farklı bir dünya.
evliyim ve çocuğum var.unutmadan bir de hiç birşeyi umursamayan bir kocam. onu sevmıyorum ve ona karşı birşey hissetmiyorum. o beni sevdiğini söylüyor. ona sevmiyorum seni dediğimde yüzünde ufacık bir hüzün belirtisi yok. soğudum artık yaptıkları ve onun yüzünden yaşadıklarım sayesinde bu duruma geldim.
eşim çözmek istediğini söylüyor. ama ben öyle bir şey gçremiyorum eşimde.. maddi açıdan yapamayacağım birşey yardım almak malesefff..yoksa .ok isterdim. dışardan bir göz hayatıma baksın. belki benm göremediğim hatalarım vardr. eşimin ya da bilmiyoırm
evliyim ve çocuğum var.unutmadan bir de hiç birşeyi umursamayan bir kocam. onu sevmıyorum ve ona karşı birşey hissetmiyorum. o beni sevdiğini söylüyor. ona sevmiyorum seni dediğimde yüzünde ufacık bir hüzün belirtisi yok. soğudum artık yaptıkları ve onun yüzünden yaşadıklarım sayesinde bu duruma geldim.
konuyu actıgımda sevmıyorum yazdım evet. aslında ben sevıp sevmedıgımı bılmıyorum. bu soruyu kendime hiç sormadım. yaşadığım kırgınlıklar yüzünden doldum ve birkaç gündür eşime seni sevmiyıorum diyorum. canını yakmk istyrm ben de sanırım. cnku bnm canm çok yandı eşim yüzünden.
karmakarışığım birkaç haftadr yoğun olarak kırgınlıklarımı hak etmedıgım muameleleri düşünüyorum. bunlarA yoğunlastım ve sevıyor muyum diye sormadım kendime. boğuluyorum sadece bunu biliyorum. artık bıktım.. eşimin aynı şeyleri yasatmasındn bıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?