Selam kızlar..
3 yaşında bi oğlum var.oglumun garip bi huyu var..insanları renklere benzetiyo.mesela yolda birini görüyor bu hangi renk yok onun babası hangi renk annesi hangi renk bişey ister pembe renk olsun.pembe rengine bi sempatisi var ve acayip huysuz bise oldu ben bile tanıyamıyorum.bize sinirlenince vurmaya başladı.daha küçükken ılımlı sevecen bi çocuktu.yalnız olduğu icinmi böyle bilemiyorum.çok üzülüyorum ya ne yapsam sizce
Arkadaşı da yok birda akrabamiz da yok neredeyse bütün gün tv izliyor hava soğuk dışarıda çıkamıyoruzyalnız derken, arkadaşı mı yok?
Ilk defa duydum.. olabilir mi acaba arastirayim canim teşekkür ederimBelki sinestezi denen bir özel durumu vardır insanları cisimleri renklerle görüyor olabilir mi öyle bir arkadaşım vardı.araştırın isterseniz belkide sadece hayal gücüd
Bütün gün TV mi? 3 yaşında bir çocuk??Arkadaşı da yok birda akrabamiz da yok neredeyse bütün gün tv izliyor hava soğuk dışarıda çıkamıyoruz
Şimdi aynı şeyi yazacaktım bende.Hiç Arkadasi yok ve bütün gün tv izliyor.Ne büyük bir yanlış..Bütün gün TV mi? 3 yaşında bir çocuk??
Yanlış giden birşey varsa sebebini burada arayın.
arkadas lazim.Arkadaşı da yok birda akrabamiz da yok neredeyse bütün gün tv izliyor hava soğuk dışarıda çıkamıyoruz
Haklısınız.oyun kuruyoruz oynuyoruz ama hemen sıkılıyor.Yanlış giden birşey varsa sebebini burada arayın.
Oylede parklar genelde ıslak oluyor ve oradaki çocukların bunyeleri o soğuğa alışkınya bu soguk hava kismini anlamiorum. ruslar ne yapsin? eski mo lar ne yapsin? onlarda soguk yok mu? 7-24 kar yagan yerler var. yada norvecli cocuklar evden disari degil perdeyi bile acamamali mi?!
yada kars ardahan? bu soguk isini bence abartiorsunuz... parkta gecirecegi 30 dk cocuga cok.iyi gelecektir.
Haklısınız.oyun kuruyoruz oynuyoruz ama hemen sıkılıyor.
yapmayin lutfen sizinkide alisir :)Oylede parklar genelde ıslak oluyor ve oradaki çocukların bunyeleri o soğuğa alışkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?