Ayzasl09 Güneşi örnek al; korkma batmaktan,yılma doğmaktan Kayıtlı Üye 9 Şubat 2017 71 48 3 33 29 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayzasl09 #61 Hayatinanlamisensin .!.: Aynen katiliyorum huysuz yaramaz simarik lafi denilmemeli.. Genişletmek için tıkla... Ben "huysuz bise oldu 'bu'" demedim..oğluma 'bu' diye hitap etmedim ki huysuz kelimesinide sizlere derdimi anlatabilmek için kullandım kalkıpta oğluma sen huysuz sun demiyorum.asagilayici bir kelime oldugunu da düşünmüyorum.
Hayatinanlamisensin .!.: Aynen katiliyorum huysuz yaramaz simarik lafi denilmemeli.. Genişletmek için tıkla... Ben "huysuz bise oldu 'bu'" demedim..oğluma 'bu' diye hitap etmedim ki huysuz kelimesinide sizlere derdimi anlatabilmek için kullandım kalkıpta oğluma sen huysuz sun demiyorum.asagilayici bir kelime oldugunu da düşünmüyorum.
C captain price erkek değilim ben Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Nisan 2015 26.564 91.296 598 29 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayzasl09 #62 Hayatinanlamisensin .!.: Anne degilsin ama bazi annelerden daha bilincli yazilarin oluyor cocukla ilgili konularda iyi bir anne olursun insallah bir gun. Genişletmek için tıkla... amin, inşallah :)
Hayatinanlamisensin .!.: Anne degilsin ama bazi annelerden daha bilincli yazilarin oluyor cocukla ilgili konularda iyi bir anne olursun insallah bir gun. Genişletmek için tıkla... amin, inşallah :)
Nikki heat Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2015 841 1.443 63 29 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayzasl09 #63 Bir Pedagog dan yardım almanızı öneririm eve kapalı sürekli tv ye maruz kalan çocuklarda ummadığınız sıkıntılar olabiliyor ki inşallah yoktur.. Eğer bir sıkinti yoksa oyun gruplarına götürüp yasıtları ile kaynaşmasını diğer insanlar ile sosyalleşmesini sağlayabilirsiniz. Bi de merak ettim aşırı bir hareketliliği var mı çocuğunuzun?
Bir Pedagog dan yardım almanızı öneririm eve kapalı sürekli tv ye maruz kalan çocuklarda ummadığınız sıkıntılar olabiliyor ki inşallah yoktur.. Eğer bir sıkinti yoksa oyun gruplarına götürüp yasıtları ile kaynaşmasını diğer insanlar ile sosyalleşmesini sağlayabilirsiniz. Bi de merak ettim aşırı bir hareketliliği var mı çocuğunuzun?