bende kuzey kutbu fln sandim :))))Istanbuldayim o kadar soğuğu kastetmedimama bunlara dikkat edicem kızlar çok sağolun beni kendine getirdiniz valla.
seninki de alisir. kapali alanlarda da oyun parklari var onlari deneyebilirsin.Oylede parklar genelde ıslak oluyor ve oradaki çocukların bunyeleri o soğuğa alışkın
Eylülde vermeyi düşünüyorum bendeYarım gün kreşe gönderseniz? Hem vurmamayı öğretirler hem de değişiklik olur ona da.
Yok yokbende kuzey kutbu fln sandim :))))
Arkadaşı da yok birda akrabamiz da yok neredeyse bütün gün tv izliyor hava soğuk dışarıda çıkamıyoruz
Bu tv meselesine ben de degineyim. 0-3 yaş arası çocuğa tv yasak. 3-7 yaş arası çocuğa da günde en fazla 15 dk tv izletilebilir. Pedagoglardan bunun nedeni zararları ile ilgili bilgi alabilirsiniz.Haklısınız.oyun kuruyoruz oynuyoruz ama hemen sıkılıyor.
Bende ıstanbuldayım ayol suanda hava gayet guneslıAy hakikaten düşündüm de çocuğu tv bağımlısı yapiyomusum nerdeyse.sizi bu yüzden çok seviyorum bayanlar.aldım çocuğu çıktım sokaga☺
Bilinçli anne olsaydım böyle bir konuyla karşımıza çıkmaz,tv bağımlısı oluyormuş az daha diye itiraf etmezdim.bazen gerçekleri,doğru olan şeyleri dışardan duymak insanı kendine getirir.bende öyle yaptım,fikir almaya geldim.Çocuk hasta olur diye parka dahi çıkartmıyorsunuz ve kreşe vermeyi düşünüyorsunuz?
Siz sanıyor musunuz ki hasta olmasın diye dışarı bile çıkartılmayan ve bu sebeple hastalıklara bağışıklık kazanmamış bir çocuğun kreşte mutlu mesut olacağını? Her gün hasta olacak orada, bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok. Bırakın çocuklar üşütsün hasta da olsun ki bünyeleri alışsın. Hem temiz hava iyidir. Akşama kadar tv izlemek ne demek? Tv izleyen çocuklarda otizm bile görülebiliyor.
Dikkat edin, bilinçli anne sanıyorsunuz kendinizi ama değilsiniz! Üzgünüm.
Bilemiyorum kiYazmayi unutmuşum ekleme yapıyorum mesajima. Renkleri acaba gerçekten görüp insanların aurasini mi goruyor. Düşük bir ihtimal ama olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?