- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Utandim gercekten , cok tesekkur ederim Allah razi olsun . O kadar cok istiyorum ki bilmeyi keske gelecekteki esimin kim oldugunu ogrenebilsem bi sekilde :)Bu devirde böyle temiz kalmış bir kız olman ve açık yürekliliğinden dolayı seni taktir ediyorum.herşeyin bir yazılı zamanı vardır.Rabbim inşallah senin karşına senin tüm bu isteklerini karşılayacak seni mutlu edecekr adam gibi bir adam çıkarır karşına
Olabilirdi ama hic birini istemedim hoslanmadim . Tanimadan nasil anladin hoslanmadigini diyeceksiniz ama insan birini sevmese bile bir sicaklik hiseder ama ben o sicakligi hissedemedim .İsteseydin pekala da olabilirdi
demekki sen bir şekilde olmasına izin vermemişsindir...
Dogrudur , bu yasima kadar evlenmeyi nasip etmeyecegin biriyle birlikte oldurtma beni diye dua etmisimdir Allaha , su ana kadar karsilastigim kimseye birseyler hissetmedim ..Neden olmadi , bence sen istemedigin icin olmamistir ..
:) oyle mi diyorsunuz . Damat adayi yok hemde benden vazgecmeyecek kadar seven bir annem var :)Evlenme vaktin gelmiş. Evlen.
Ben eskiden kader o bu şu asla inanmazdım ama şimdi şimdi olaylara bakış açım değişiyor ve gerçekten de demek ki karşına çıkacak iyi kişi için daha vaktin var ki şimdiye kadar kimseyle bir duygusal bağ yaşamamışsın. İnsan tabi ki ihtiyaç duyuyor her türlü sevgiye, ailenden birini kaybediyorsun onun sevgisinin yerini kimse dolduramıyor,her kişinin verdiği huzur mutluluk apayrı.o yüzden ailenin yetmemesi çok normal. Ama ihtiyaç duyuyorum deyip de mantığına sığmayan birine kollarını açıp hayatına alma. Şuan hissettiğin boşluk yıkımla dolacağına,mutlulukla dolsun..22 yasindayim. Hic erkek arkadasim olmadi su ana kadar , dusunuyorumda ne kadar cok ihtiyacim var bir erkegin sefkatine, ilgisine , begenisine . Insan yasamadigi bir seyin nasil oldugunu bilebilir mi , belkide bu bizim yapimizda var bilmiyorum .
Anne babanin sevgisi diyiceksiniz yetmiyormu ama , farkli bir bosluk var icimde hickimsenin dolduramiyacagi .
Var mi boyle duygular icerisinde olan , veya yasi buyuk ablalarimizin tavsiyeleri . Herkesin dusuncelerine acigim .Tesekkurler simdiden .
Kesinlikle katiliyorum yazdiklarina , hayirsiz biriyle olacaksa hic olmasin daha iyi zaten . Her sey kismet biliyorum ama napayim insan eksikligini duyuyor bazi seylerin ..Ben eskiden kader o bu şu asla inanmazdım ama şimdi şimdi olaylara bakış açım değişiyor ve gerçekten de demek ki karşına çıkacak iyi kişi için daha vaktin var ki şimdiye kadar kimseyle bir duygusal bağ yaşamamışsın. İnsan tabi ki ihtiyaç duyuyor her türlü sevgiye, ailenden birini kaybediyorsun onun sevgisinin yerini kimse dolduramıyor,her kişinin verdiği huzur mutluluk apayrı.o yüzden ailenin yetmemesi çok normal. Ama ihtiyaç duyuyorum deyip de mantığına sığmayan birine kollarını açıp hayatına alma. Şuan hissettiğin boşluk yıkımla dolacağına,mutlulukla dolsun..
Sen cok tatlisin ama yaaaDogrudur , bu yasima kadar evlenmeyi nasip etmeyecegin biriyle birlikte oldurtma beni diye dua etmisimdir Allaha , su ana kadar karsilastigim kimseye birseyler hissetmedim ..
Insallah , o gunlerde bana nasip olursa ilk isim kk ya kosmak , sizlerle paylasmak olucak heraldezamanı geldiğinde aşk karşına çıkar.kendimden biliyorum
inşallah canım.bende eşimle tanıştığımda 23 yaşındaydım.aşık olmakta geç kalmışsın gibi görme kendini.Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsınInsallah , o gunlerde bana nasip olursa ilk isim kk ya kosmak , sizlerle paylasmak olucak heralde
Guzellik gören gözdedir demisler , iciniz guzel demekki :))) , cok tesekkur ederimSen cok tatlisin ama yaaaannenede kiyamammm vazgecemez tabii insan kizindan
Aminn insallah hepimizi iyilerle karsilastirsin . Insan diger kizlari gorunce icinde bir burukluk hissediyor kiskaniyor nedense , ama yazdiklarinizi okumak beni rahatlatiyor inanin :)inşallah canım.bende eşimle tanıştığımda 23 yaşındaydım.aşık olmakta geç kalmışsın gibi görme kendini.Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın
daldan dala atlayacağına bi tane olsun tam olsun şekerim.boşver en iyisini yapıyorsun.ilk an sıcaklık hissedemezsen o öyle gider bence.zamanla ısınma olmaz.ilk gördüğün an içine bişeycikler olacak tarifi imkansız.o zaman gerisi geliyor zatenAminn insallah hepimizi iyilerle karsilastirsin . Insan diger kizlari gorunce icinde bir burukluk hissediyor kiskaniyor nedense , ama yazdiklarinizi okumak beni rahatlatiyor inanin :)
Kesinlikle katiliyorum . Insallah o birseyler hissedicegim kisi beni bekletmez artik neredeyse ciksin orttaya artik .daldan dala atlayacağına bi tane olsun tam olsun şekerim.boşver en iyisini yapıyorsun.ilk an sıcaklık hissedemezsen o öyle gider bence.zamanla ısınma olmaz.ilk gördüğün an içine bişeycikler olacak tarifi imkansız.o zaman gerisi geliyor zaten
22 yasindayim. Hic erkek arkadasim olmadi su ana kadar , dusunuyorumda ne kadar cok ihtiyacim var bir erkegin sefkatine, ilgisine , begenisine . Insan yasamadigi bir seyin nasil oldugunu bilebilir mi , belkide bu bizim yapimizda var bilmiyorum .
Anne babanin sevgisi diyiceksiniz yetmiyormu ama , farkli bir bosluk var icimde hickimsenin dolduramiyacagi .
Var mi boyle duygular icerisinde olan , veya yasi buyuk ablalarimizin tavsiyeleri . Herkesin dusuncelerine acigim .Tesekkurler simdiden .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?