Derdim Sevgisizlik

helloeverybody

:/
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2013
1.172
300
133
22 yasindayim. Hic erkek arkadasim olmadi su ana kadar , dusunuyorumda ne kadar cok ihtiyacim var bir erkegin sefkatine, ilgisine , begenisine . Insan yasamadigi bir seyin nasil oldugunu bilebilir mi , belkide bu bizim yapimizda var bilmiyorum .
Anne babanin sevgisi diyiceksiniz yetmiyormu ama , farkli bir bosluk var icimde hickimsenin dolduramiyacagi .
Var mi boyle duygular icerisinde olan , veya yasi buyuk ablalarimizin tavsiyeleri . Herkesin dusuncelerine acigim .Tesekkurler simdiden .

Bu devirde böyle temiz kalmış bir kız olman ve açık yürekliliğinden dolayı seni taktir ediyorum.herşeyin bir yazılı zamanı vardır.Rabbim inşallah senin karşına senin tüm bu isteklerini karşılayacak seni mutlu edecekr adam gibi bir adam çıkarır karşına

Utandim gercekten , cok tesekkur ederim Allah razi olsun . O kadar cok istiyorum ki bilmeyi keske gelecekteki esimin kim oldugunu ogrenebilsem bi sekilde :)

Ben eskiden kader o bu şu asla inanmazdım ama şimdi şimdi olaylara bakış açım değişiyor ve gerçekten de demek ki karşına çıkacak iyi kişi için daha vaktin var ki şimdiye kadar kimseyle bir duygusal bağ yaşamamışsın. İnsan tabi ki ihtiyaç duyuyor her türlü sevgiye, ailenden birini kaybediyorsun onun sevgisinin yerini kimse dolduramıyor,her kişinin verdiği huzur mutluluk apayrı.o yüzden ailenin yetmemesi çok normal. Ama ihtiyaç duyuyorum deyip de mantığına sığmayan birine kollarını açıp hayatına alma. Şuan hissettiğin boşluk yıkımla dolacağına,mutlulukla dolsun..

K
Kesinlikle katiliyorum yazdiklarina , hayirsiz biriyle olacaksa hic olmasin daha iyi zaten . Her sey kismet biliyorum ama napayim insan eksikligini duyuyor bazi seylerin ..

inşallah canım.bende eşimle tanıştığımda 23 yaşındaydım.aşık olmakta geç kalmışsın gibi görme kendini.Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Aminn insallah hepimizi iyilerle karsilastirsin . Insan diger kizlari gorunce icinde bir burukluk hissediyor kiskaniyor nedense , ama yazdiklarinizi okumak beni rahatlatiyor inanin :)

Aminn insallah hepimizi iyilerle karsilastirsin . Insan diger kizlari gorunce icinde bir burukluk hissediyor kiskaniyor nedense , ama yazdiklarinizi okumak beni rahatlatiyor inanin :)
daldan dala atlayacağına bi tane olsun tam olsun şekerim.boşver en iyisini yapıyorsun.ilk an sıcaklık hissedemezsen o öyle gider bence.zamanla ısınma olmaz.ilk gördüğün an içine bişeycikler olacak tarifi imkansız.o zaman gerisi geliyor zaten

Kesinlikle katiliyorum . Insallah o birseyler hissedicegim kisi beni bekletmez artik neredeyse ciksin orttaya artik .

Ben bu olaya kayıp değil kazanç olarak bakarım.
Şu an tatlı gibi gelebilir ama sevgili olayları yorucu, yıpratıcı, tüketici olaylar.
Ne kadar çok ilişki yaşarsanız o kadar çok ayakkabı çamuru temzilemek zorunda kalıyorsunuz kalbinizden.
Umarım karşınıza tanışıp sevip sevilip evleneceğiniz biri çıkar da ilk aşkınız son aşkınız olur. Aceleci davranıp hata yapmayın. İnsan yaslanacağı birini istiyor elbette yaratılış gereği ama mümkünse dayandığınız kişi sğlam olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…