Arkadaşlar ütü yapmaktan nefret ediyorum. Cumartesi dahil çalışan ve sürekli klasik giyinmek zorunda olan biriyim. Eşimde de ekleninde baya ütüm oluyo.
Günlük giyecegimiz kıyafetleri ütülüyorum. Ütüye bir girince en az 3 saatimi alıyo (elimde çok hızlı değil) sadece pazar günleri evde olan bir bayan için uzun bir zaman. Bu konuda bir çare yokmu parça başı ütü yapan kurumlar kuru temizlemecilerde yapıyo bu işi ama pahalı yahu. Bir çözüm lütfen arkadaşlar.
Ütün ne marka ben plipsh azur kullanıyrm eşim çok tikli 1 saatsile sürmez ütüm.
Biriktirmem geceden halledrim herşeyi bugün çmaşır yıkarsam yarın ütülerm
Ütüyü bende sevmem ama mecbur başa gelen çekiliyor.
Acaba ev hanımı olan bir komşuna teklif etsen kuru temizlemecilere göre belki daha uygun bir fiyata yaparlarmı. Bunu sormakda zor komşuya ama aklıma ilk gelen bu oldu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende tam tersi ütü yapmaktan hoşlanan biriyim..
yok canım ya teklif edemem zaten.
Arkadaşlar ütü yapmaktan nefret ediyorum. Cumartesi dahil çalışan ve sürekli klasik giyinmek zorunda olan biriyim. Eşimde de ekleninde baya ütüm oluyo.
Günlük giyecegimiz kıyafetleri ütülüyorum. Ütüye bir girince en az 3 saatimi alıyo (elimde çok hızlı değil) sadece pazar günleri evde olan bir bayan için uzun bir zaman. Bu konuda bir çare yokmu parça başı ütü yapan kurumlar kuru temizlemecilerde yapıyo bu işi ama pahalı yahu. Bir çözüm lütfen arkadaşlar.
herseyı utuleme canım sende..
mısal nevresım takımım 6 aydır,eşimin sweeti 3 aydır utulenmeyı bekliyor..
nasılsa sımdı gıymıcek dıyıp,utulemıyorum..kendı gıysılerımı ıse hıc utulemem..
bu akıl pek olmadı galıba:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?