Arkadaşlar ütü yapmaktan nefret ediyorum. Cumartesi dahil çalışan ve sürekli klasik giyinmek zorunda olan biriyim. Eşimde de ekleninde baya ütüm oluyo.
Günlük giyecegimiz kıyafetleri ütülüyorum. Ütüye bir girince en az 3 saatimi alıyo (elimde çok hızlı değil) sadece pazar günleri evde olan bir bayan için uzun bir zaman. Bu konuda bir çare yokmu parça başı ütü yapan kurumlar kuru temizlemecilerde yapıyo bu işi ama pahalı yahu. Bir çözüm lütfen arkadaşlar.
Pek sevdiğiniz arkadaşınız kuzeniniz kardeşiniz ablanız baldızınız eltiniz... Kısacası yakınınızdan birini evinize davet edin (tamam her hafta değil tabiki ama arada bir) sonra da birlikte evi temizleyin ütüdür çamaşırdır bulaşıktır birlikte yapın. Tek başınıza olduğunuz için ve çalıştığınız için tüm ütüyü bir kerede yaptığınız için nefret ediyorsunuz. Madem ütüden kaçışınız yok kendinize sevdirin
Ama öyle birini bulmak sizi biraz zorlayabilir tabi ödül olarak ona tatlı falan yapabilirsiniz ya da aynı şeyi onda deneyebilirsiniz. Şahsen bana dese bir yakınım seve seve yaparım birlikte olunca ütü bile eğlenceli bir şekilde yapılıyor çünkü
Arkadaşlar ütü yapmaktan nefret ediyorum. Cumartesi dahil çalışan ve sürekli klasik giyinmek zorunda olan biriyim. Eşimde de ekleninde baya ütüm oluyo.
Günlük giyecegimiz kıyafetleri ütülüyorum. Ütüye bir girince en az 3 saatimi alıyo (elimde çok hızlı değil) sadece pazar günleri evde olan bir bayan için uzun bir zaman. Bu konuda bir çare yokmu parça başı ütü yapan kurumlar kuru temizlemecilerde yapıyo bu işi ama pahalı yahu. Bir çözüm lütfen arkadaşlar.
bende senın gbıyım haftada bır temızlıkcı bayan gelıyor ama yarım gun ütüyu yapıyor yerlere makına tutuyor sılıyor
50 tl verıyorm
yoksa cok yoruluyorm ayda bır de genel temızlıge cam kapıya gelıyor
Ben de aynı dertten muzdaribim,ütü firmasını aradım Dry ütü diye bi yer ama kredi kartından çekecekleri için güvenemedim.Var mı bildiği iyi bi firma olan?
Presli ütüler var onlardan alıcam ben de... gömlek falan sorun olabilir ama en azından nevresim, tshirt gibi şeyleri kolayca ütülüyor. Bir tanıdıkta var tıkıt tıkır bitiriyor ütüyü....
gölekleri askıda kurutun
buhar kazanlı ütü süpermiş. bende henüz yok ama kullananlar tavsiye ediyor.
tanesi bir liraya gömlek ütüleyen yerler var.
temizliğe gelen kadına yaptırabilirsiniz.
aslında ütünün en kolay şekli günlük yapmaktır.
benim eşim klasik giyinmez ama baştan aşağı her gün üstünü değiştirir neredeyse.
O yüzden günlük ne varsa 10 dk bitiriyorum. En fazla 2 günde bir..
Bu şekilde denemeni tavsiye ederim.
benim ütü masam genelde hep açık duruyor, biriktirmeden hemen ütülüyorum. eviniz müsaitse kolaylık. çamaşırları hemen asamayacaksam, mutlaka katlarım. toplayınca da katlarım.
eğer ütülenecekler birikmişse tv karşısında oturarak yapıyorum.