Derdim var kizlar 😔

• Konu Sahibi Konu Sahibi 76a
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

76a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2022
181
16
28
27
Kızlar artık iyice yıprandım bıktım. Fikirlerinize ihtiyacım var..esim sürekli para yok diyor bize ama ailesine hep var bir kızımla bize yok ondan hiç birşey istemiyorum sadece ailesine var neden bize yok benim bütün altinlarimi yediler .sonra tekrar topladık altın bilezik para ve gine abisine verdi orda da hiç bir şey kalmadı eşim sürekli yok diyor istanbul dan başka bir şehirdeyim esimin memleketinde ailesi var sadece benim kimsem yok burda .ondan sadece ablamin yanına 1 haftalik tatil yapalım dedim kızımla çok bunaldim 2 sene ailemi göremiyorum göndermiyor. Bana param yok diyor yollayamam. Dedi dün de kaynima kargodan eşyalar yolladı bin tl 'lik ben anlamıyorum neden böyle konuşamıyorum adamla konuşunca sinirlenip bağırıyor ve birşeyler firlatiyo bu arada gebeyim hic mutlu değilim ben ne yapmaliyim.

Eşiniz ailesinden ciddi bir kazık yemeden asla aileden dönmez. Böyle yolla gelsin diyen ailelerde bir aura var büyülüyor insanı yani kocaman adamlar köle gibi varını yoğunu ailesine veriyor eş çocuk öyle orda kendi halindeler.
Eşinizle kavga etmeyin ya açıkça konuşun böyle olursa ben boşanmak istiyorum diyin ya da kavga etmeden ailesinin gerçek yüzünü göstermeye çalışın.

Gebe kaldıktan sonra mı böyle oldu!
Ya maddi olanakların kısıtlı olması, aileni görememek hiç mi etkilemedi seni??
Böyle bir evliliğe tekrar çocuk getirmek iyi cesaret. Allah evlatlarımıza ömür versin inş. olan çocuğa keşke imkan sunabilseymişsin. Şimdi ne diyelim sana? Çalışıp kendi ayaklarının üzerinde durman elin herifinin eline bakmaman gerek başka da çözüm yok

şimdi aslında gelecek yorumların çoğu aynı olacak,ben de aynen öyle sormak isterim ama gebesiniz olan olmuş Allah evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Madem para biriktirebiliyorsanız 3 atıyorsanız kenara 2 deyin, birini kendinize biriktirin.
Sizin için başka bir seçenek göremedim ben.

Sevgili KK kadınları, öyle elini masaya vurup ses çıkarabilecek biri zaten buraya bu konuyu açmaz, 2 senedir ailesini görmemeyi kabullenip, ablasına gitmek için izin istemez.
O sebeple tavsiye verirken mantıklı ve gerçekçi tavsiye yazarsak daha faydalı oluruz

Ben konuşuyorum adam anlamıyor. Bilmediğim bir şehirde tek başıma sadece ondan beni ablama yolla dedim ve çok bunaldim mesafe 2 saat .kendisi mağazası var ve hep parası yok .ailesi durumu iyi biz kirada dukkan kirada ancak geciniyoruz ben bir şeyler 'den kisip para topluyorum birlikte o herşey yok ediyor .konuşulmuyor zaten konuşmuyor da .ailesi ariyo bülbül gibi ötüyor. Her hafta 600 tl ailesine buz dolabini dolduruyor. Onun ailesinden bir ekmek bile görmedim hiç birşey herşey takiyorum bebeğime yazık oluyor. Takmadan olmuyor

Tek fikrim var KISMAYIN parayı toplayıp eşinize verince neler olduğunu yaşıyorsunuz.
Ablanızdan rica edin yol masrafını karşılasın yanına gidin,belki eşiniz varlıgınızın farkına varır

Teşekkür ederim

Y bu senaryo neden hep ayni ben delireceğim. Boylesi adamlarla evlilik ,sonra çocuk sonra ikinci çocuk ve halen de ayağa kalkıp çalışıp dik durmak yerine mızmızlanan bir kadın portföyü ,nasil kendinizi bu hale getiriyorsunuz.Calisan bir kadınım ve sorunsuz sayılabilecek bir evliligim var ikici çocuk için nerdeyse 10 yıl düşündüm

2 .çocuk için 7 yil düşündüm 2 çocuktan sonra böyle oldu zaten

Bu adamlar bir anda sonradan böyle olmuyor. Göz göre göre evleniyorsunuz evlilik de evlilik diye, peş peşe de doğuruyorsunuz bütün sefalete ve işkencelere rağmen. E ne bulmayı umuyordunuz? Şimdi ne diyeyim bu vaziyette? Böyle konu açanlara da kızıyorum yani artık boşan desek olmuyor kal desek olmuyor. Eş seçme işini ciddiye almıyorsunuz ablacım yani, siz hak ettiniz ama çocuklara yazık oluyor

Ben olumlu yorumlar yazılır sanmistim. Ve çok kabasiniz düzgün bir fikriniz yoksa yazmayın luften
Neden ki, siz üzülmüyor musunuz kızınıza, kendiniz demişsiniz
ailesine hep var bir kızımla bize yok /konuşunca sinirlenip bağırıyor ve birşeyler firlatiyo
diye.
Hiç mi yani yavrunuzu böyle bir babaya maruz bıraktım diye üzülmüyorsunuz Cidden? Kız doğdugu gibi ikinci planda olmus. Baba desen insandan çok hayvan gibi, bağırarak iletişim kuruyor, ortalıkta bir şeyleri fırlatıyor...
Allah esirgesin, benim böyle kocam olsa en çok çocuğuma yasattigim zarar için üzülür,ayrılmaya çalışırdım..siz maşallah bu iğrenç eve yeni bir bebek getirmissiniz.
Saniyor musunuz bu adam değişecek? Kızınızın ne okul gezisine para verecek, ne 23 Nisan dansına, ne dersanesine, ne de başka şehre gönderecek. Ne heves ettiği oyuncağı,ayakkabıyı alacak,ne ergen kızına telefon. Devamlı evde 'ne gerek var' diyen bir insana boyun eğecek zavallı çocuklarınız.
Yani yaptın bir hata,doğurdun. İkinciyi doğurmakta motivasyonun neydi ki?

Böyle adamla evlilik derken evlenince alnında yazmıyo huyları canım bende herkez gibi acaba ne yapabilirim bir fikir almak istedim Bu kadar
Herkez değil herkes ,evlilik yaparken bilmiyoruz ama evlendikten sonra iki çocuk yapmak yerine boşanmak gibi bir opsiyon var.Burda kocanizdan nasil para isteyeceksiniz onun tavsiyesini size kimse veremez ki.Gebeyim ikinci çocuktan sonra oldu diyorsunuz ama iki senedir ailemi görmüyorum diyorsunuz ,bir tutarsızlık var.Muhtemelen esiniz hep aynıydı, muhtemelen siz de

2.cocuktan sonra oldu diyor, öncesinde melekmiş ama 2 yıldır ailesini bile görmemiş. Aradigi yorumu bulamadi birazdan kocasini savunmaya ve bizi kötü kalplilikle suçlamaya başlar

Tek fikrim var KISMAYIN parayı toplayıp eşinize verince neler olduğunu yaşıyorsunuz.
Ablanızdan rica edin yol masrafını karşılasın yanına gidin,belki eşiniz varlıgınızın farkına varır
Adam da para var ama bana yok

2.cocuktan sonra oldu diyor, öncesinde melekmiş ama 2 yıldır ailesini bile görmemiş. Aradigi yorumu bulamadi birazdan kocasini savunmaya ve bizi kötü kalplilikle suçlamaya başlar
Ben 9 senedir evliyim böyle değildi son 2 senedir ailemi görmüyorum ve huyları değişti farklı biri oldu belki bende gebe kaldığım için diyolog kuramiyorum konuşamıyorum ben sadece ne yapa biliri. Tavsiye istedim bu arada kızım ilgili herşey alıyor dediğim gibi sadece ailesine dağıtıyor her şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…