Derdim var kizlar 😔

• Konu Sahibi Konu Sahibi 76a
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizima ve bana yok demiştiniz simdi aliyor diyorsunuz ,once bir tutarlı olun isterseniz

Bir kadın olarak hiç biriniz beni anlamadiniz ben kızımla bana yok derken

Eşim bana para nasıl verir konusu açmadım ben ne yapicam fikir almak istedim okadar
E zaten ikisi aynı şey

Çocuklara bakacak kimse yok ve eşim de çalışmama izin vermedi

Aynen öyle benim bilmediğim birşeyler var ama söylemiyor sanki
Merhabalar.yazacaklarım kesinlikle sizi incitmek için değil.canim kardeşim ben böyle bir erkekle 4yil nişanlı kaldım.cocukluk aşkımdı.Ilk başlarda her şey yolunda idi ama giderek değişmeye başladı.ailesi ne derse onu yapıyor,annesi öl dese ölüyo ama ben bir şey istediğimde bana yokdu hiç bir şey....annesine ailesine eşinden fazla değer veren yani orta yolu bulmayan erkekle hiç çekilmiyor..böyle böyle canıma tak etti.bana yüzük bile takmadılar annesi pahalı imiş diye almadı.simdi şükür ediyorum iyi ki ayrılmışım diye şimdi evliyim çok şükür gerçekten oh be..canım ablam benim ben sana sabır et diyemem çünki öyle insanlar hiç düzelmiyor..sen ayrılmak istedigin zaman da sana öyle bi yol gösterirki şaşıp kalırsın.boyle erkekler için en değerli şey annesi.sen en iyisi otur karşına konuş bak böyle böyle şeyler beni çok incitiyor de eğer seni yine önemsemezse geriye sadece çekip gitmek kalır maalesef

Çok memnunsun galiba 2. Yi de doğurduğuna göre.Boşanacak gibi de durmuyorsun. Devam et ne çekmeye, biraz daha çocuk yapma bari. Son 2 yıldır böyle deyip 2. Çocuğu yapmak neden? Öncesinde de melek olduğunu sanmıyorum

Bu cocuklara bakacak kimse yok konusunu hic anlayamiyorum zaten illa aileden biri mi olmali, herkes ailesinin arka sokaginda mi oturuyor, bir tek ben mi 10000km uzakta baska kitada yasiyorum diye dusunuyorum
Deme deme valla kimsem yok ben de ayni duyguyu yaşıyorum, bir kocam bir ben birde iki çocuk

Anladığım kadariyla rumuz değişiyorsun ama açtığın konu hep aynı..
Önceki konularına bak,o kadar yazmış insanlar

Bence psikiyatride en tehlikeli vaka ailesinden gobek bagini dahi kesememiş eş sendromudur. Nasil duzelir bilmiyorum. Düzelmesi için ailen arkanda durmali, sen kararli olmalisin. Kadinlar evlendikden sonra sanki kollarina kelepçe vuruluyor. Bazen okuyorum. Kendi ayaklari uzerinde duran yillarca çalişan kadinlar bile evlendikden sonra boşanirsam nasil yaparim diye dusunuyor. Sanki evlilik kadinlari birşeylere mahkum birakiyor. Korkmayin. Hakkinizi aramakdan, sevilmediginiz, deger gormediniz yerden gitmekden korkmayin. Bu dunyada vefa gosterip de karşilik ala bilen çok az insan vardir. Allah yardimciniz olsun

Keşke bende 10 yil nişanlı kalsaydım. Sadece 1 sene konuştuk ve herşey güzeldi hiç bir sıkıntı yoktu aile evimiz birdi bizim ayırdık daha güzel oldu kızım dünyaya geldi bir sıkıntı yok eşim dukkan açtı herşey güzel gidiyordu eşim işi güzel olunca aile baya burnunu sokmaya başladı ailesinin yüzünden artık ne desem yok diyor bana ama onlara var 2 sene ailemi görmedim neymiş parası yokmuş. Ama var ben sadece neden bana yok diye düşünüyorum ilk altınları eşim vermedi kayınpederi istedi geri vermediler. 2 altınları da eşim verdi ne kadar tartışsamda boş ins dünyaya gelecek çocuğum için degisir daha önceden böyle değildi çünkü

Siz bagirın ona.esya atim madem. Hayir sizi insan yerine koymayan biriyle nasil sevisip cocuk yapiyorsunuz

En basindan esiniz ayni olmasa kayinpederiniz altinlarinizi alamazdi ne kendinizi ne burdakileri kandirmayin. Iki senedir ailenizi gormemissiniz cocuk olunca gorusuruz diyerek mi ikinciyi yaptiniz? Esim ailemi gormeme izin vermiyor calismama izin vermiyor esinizden izin almaniz gerekmiyor bunlar icin. Ailenize soyleyin onlar para gondersin gidin ailenizin yanina biraz yoklugunuzda belki akli basina gelir.

Allah yardımçın olsun kardeşim inşallah düzelir

Bu cocuklara bakacak kimse yok konusunu hic anlayamiyorum zaten illa aileden biri mi olmali, herkes ailesinin arka sokaginda mi oturuyor, bir tek ben mi 10000km uzakta baska kitada yasiyorum diye dusunuyorum
Ben annemle aynı evde yaşıyorum ona rağmen birini önce okula çıkışta işe getiriyorum bebeğimi kreşe veriyorum. Annemde yaşlı kadın hali mi var baksın. Neyse çalışmak durumunda olan insanlar çözüm bulur aslında

Biz Turkiye'de olsak bile annem babam calisiyorlar. Biri doktor biri avukat, ikisi de uzun yillar calisilan meslekler, daha da senelerce calisirlar. Evet okul oncesi cocuk bakimi cok pahali ama gerekirse sadece sigorta ve harclik icin calisilir. Uzun vadede faydasi daha cok cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…