derdim var

evet kendimi zorluyorum kalabalığa girmek için ama herkesin her hareketi batıyor üstelik birde süt geliyor göğüs ağrısıda cekiyorum

Allah bağışlasın inşallah benimde olur

İstanbul’da ya

İstanbul’da yaşıyorum doktor 40 gün dikkat et dedi ama ilk işim kendimi dışarı atmak olucak

İstanbul’da ya

İstanbul’da yaşıyorum doktor 40 gün dikkat et dedi ama ilk işim kendimi dışarı atmak olucak
Dikkat edin kendinizi sıcak tutmaya çalışın.
Kendinizi iyi hissettiğinizde türbelere camilere deniz kenarlarına atın kendinizi Eyüp sultana gidin İstanbul böyle yerlerin cenneti.
Size de iyi gelebilir belki maneviyatınız yükselir

Mhrs uygulamasında "Sağlıklı Hayat Merkezi Randevusu Al" sekmesi üzerinden psikolog randevusu alınabiliyor, isterseniz bir bakın. Şu an çok zor bir dönemden geçiyorsunuz, iyileşme olmazsa doktora da gidersiniz.

Mhrs uygulamasında "Sağlıklı Hayat Merkezi Randevusu Al" sekmesi üzerinden psikolog randevusu alınabiliyor, isterseniz bir bakın. Şu an çok zor bir dönemden geçiyorsunuz, iyileşme olmazsa doktora da gidersiniz.
Teşekkür ederim

Hayatın olağan akışına öyle kolay adapte oluyoruz ki geçmez dediğimiz her şey çabucak geçiyor. Bir annenin en zor anı bu ben de biliyorum ama acınız hafifliyor. Hatırlattıkları tek yer sağlık kurumları. Sağ/ölü kaç çocuğunuz var diye soruyorlar arada.

Yaşadıklarıniz çok üzücü başınız sağolsun sabırlar diliyorum.
Evlilik sadece iyi gün de mi var neden öyle konuşuyorsunuz..acı ikinizin de acısı. Paylaşın acınızı zamanla hafifleyecektir daha doğrusu zaman alistiracaktir.
Gorumceniz belki hani kafanızı dagitmak için gezelim gbi konusmustur. Bazen dsari çıkmak iyi gelir sosyalleşmek iyi gelir. Ama kaynananizin Densizliğe pes diyorum tipik kaynana sevimsizligi.
Takılmayın zamana bırakın. Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah

`