evet kendimi zorluyorum kalabalığa girmek için ama herkesin her hareketi batıyor üstelik birde süt geliyor göğüs ağrısıda cekiyorumBaşınız sağolsun.siz şuan hem evlat acısı çekiyorsunuz hemde lohusasiniz o yuzden bu psikolojide olmanız çok normal .bunu geçici bi süreç olarak görün zamanla geçecek iyileseceksiniz.kendinizi zorlayın ve kalabalığa katılın.sussaniz bile yine de etrafınızda insanlar olsun.kendinizi kapatırsanız iyice bunalirsiniz
Allah bağışlasın inşallah benimde olurHikayelerimiz çok benzer. 32 yaşımda evlendim bende. Benim de kimsem yoktu. Gebe kaldım ve onu kaybedince büyük bi şok yaşadım. Ondan sonra takıntı yaptım bu durumu. Bu seferde 1,5 sene tekrar gebe kalamadım. Takıntı yaptığım için gebe kalamadım bence. Giçbir sorun olmamasına rağmen tüp bebeğe falan gidecektim. O ara destek aldım çalışıyordum ama ekstra workshoplara falan katıldım iyi geldi. Biraz başka şeylerle meşgul olunca da tekrar gebe kaldım şükür. Hatta şuan 1 yaşında evin anasını ağlatıyor
Allah size sabırlar versin bence bi süre size iyi gelmeyen insanlarla görüşmeyin uzaklaşın.
Kimse kimsenin acısıyla dertlenmiyor malesef karşıdan kolay geliyor onlara.
kayınvalidenize keşke deseydiniz kına da yakarsın sen şimdi diye.
Allahım ne kolay söylüyorlar bazı şeyleri Allah iyi yapmasın ne diyim.
Bol bol dua edin Allah’a sığının.
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama bana mesela böyle maneviyatı yüksek yerlere girmek camilere gitmek iyi geliyor.
Bulunduğunuz şehirde de vardır mutlaka böyle yerler gezin dua edin hava alın imkanınız varsa.
Bende bebeğimi kaybettim 2 hafta önce kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım evde durunca çok üzülüyorum dolaşıyorum öyle dışa
İstanbul’da yaşıyorum doktor 40 gün dikkat et dedi ama ilk işim kendimi dışarı atmak olucakAllah size sabırlar versin bence bi süre size iyi gelmeyen insanlarla görüşmeyin uzaklaşın.
Kimse kimsenin acısıyla dertlenmiyor malesef karşıdan kolay geliyor onlara.
kayınvalidenize keşke deseydiniz kına da yakarsın sen şimdi diye.
Allahım ne kolay söylüyorlar bazı şeyleri Allah iyi yapmasın ne diyim.
Bol bol dua edin Allah’a sığının.
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama bana mesela böyle maneviyatı yüksek yerlere girmek camilere gitmek iyi geliyor.
Bulunduğunuz şehirde de vardır mutlaka böyle yerler gezin dua edin hava alın imkanınız varsa.
Bende bebeğimi kaybettim 2 hafta önce kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım evde durunca çok üzülüyorum dolaşıyorum öyle dışarlarda
Dikkat edin kendinizi sıcak tutmaya çalışın.İstanbul’da ya
İstanbul’da yaşıyorum doktor 40 gün dikkat et dedi ama ilk işim kendimi dışarı atmak olucak
Teşekkür ederimMhrs uygulamasında "Sağlıklı Hayat Merkezi Randevusu Al" sekmesi üzerinden psikolog randevusu alınabiliyor, isterseniz bir bakın. Şu an çok zor bir dönemden geçiyorsunuz, iyileşme olmazsa doktora da gidersiniz.
Amin Allah razı olsunAllah bağışlasın inşallah benimde olur
Yaşadıklarıniz çok üzücü başınız sağolsun sabırlar diliyorum.Kızlar tüp bebekle hamile kaldım ve erken doğum yaptım,enfeksiyon nedeniyle hayati tehlikem vardı ,ikiz bebeklerimi kaybettim ,sürekli ölümü düşünüyorum,herkesin her hareketi batıyor, yıllarca bodrum katta yaşadık ,evimizi yeni almıştık bebeklerimizle hayalimiz vardı, bebeklerim beni yalnız bıraktı, suandada sürekli eşime ben ölseydim sen evlenirdin bu evde yeni yuva kurardın benim çektiklerimi unuturdun diyorum, ben hastaneden çıktıktan sonra kadınların ölümünden bahsedildi ve kaynanam tabiki evlenir yaşı daha genç gibi cümle kurdu, dün görümcem geldi yarın gezmeye gidelim falan diyor kahkaha atarak gülerek ne yapacağımı bilmiyorum herkesten uzaklaşmak istiyorum eşimden bile soğudum düşünceleriniz benim için önemli yardım edin