- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
İnsallah canım, allah guzel gonlune gore versın♥ benım hayalde Kucuk, 10 bin TL olsun istiyorum
kuyumcudan alınca vergı kesıntısı olmuyor degıl mı ?Şuan bankalardan altın alınca %1 bsmv vergisi ödüyorsun.
100.000 de 1.000 lira eder.
Bu vergi benim için sorun değil dersen bankayı tavsiye ederim.
Ama ben vergi ödemem fiziki altın sorun olmaz, evde tutarım dersen; çeyrek ya da cumhuriyet derim kesinlikle.
Hatta işlemsiz bilezik al koluna tak.
Ben gram aldımkuyumcudan alınca vergı kesıntısı olmuyor degıl mı ?
o zaman cumhurıyet altını yada gram altın alıp saklamam fark etmez degılmı ıkısıde aynı oranda deger kazanır
bu konularda hıc bılgı sahıbı degılım , tesekkur ederım yardımlarınız ıcın
denemeye deger bu seferde zarar edersem pes ederım artık :)Belkı bu sefer seytanın bacağını kırarsın bı de oyle dusun, hepsıyle yapma cesaret edemiyorsan biraz biraz yap
ben cumhurıyet altını alsam ne farkı olur mesela altına zam gelınce gram altına da cumhurıyete de aynı oranda gelmezmıBen gram aldım
Ben lazım olursa rahatca alabıleyım ıcınden dıye gram yaptım.ben cumhurıyet altını alsam ne farkı olur mesela altına zam gelınce gram altına da cumhurıyete de aynı oranda gelmezmı
kuyumcudan alınca vergı kesıntısı olmuyor degıl mı ?
o zaman cumhurıyet altını yada gram altın alıp saklamam fark etmez degılmı ıkısıde aynı oranda deger kazanır
ben cumhurıyet altını alsam ne farkı olur mesela altına zam gelınce gram altına da cumhurıyete de aynı oranda gelmezmı
Vergi kesintisi olmuyor bildigime göre.. aynı oranda değer kazanır ama 22 ayar işçilikli bir bilezik bozarken zarar ettirir cumhuriyet bozarken çok daha az zarar ettirir.. alım satım arasındaki farka bakın..kuyumcudan alınca vergı kesıntısı olmuyor degıl mı ?
anladım , gram suan kuyumcuda 507 tlBen lazım olursa rahatca alabıleyım ıcınden dıye gram yaptım.
Obur turlu koca cumhuriyeti bozmak istemem cunku.
ben bılezık almak ıstemıyorum , alırsam cumhurıyet yada gram alırımVergi kesintisi olmuyor bildigime göre.. aynı oranda değer kazanır ama 22 ayar işçilikli bir bilezik bozarken zarar ettirir cumhuriyet bozarken çok daha az zarar ettirir.. alım satım arasındaki farka bakın..
ben kendımı yanlıs ıfade edıyorum aslında bırıkmıs paramın tumunu cumhurıyete yada gram altına cevırsem ıkısındede aynı oranda kar edebılırım degılmı toplam paramdaCumhuriyet daha çok kazandırır, gramajı daha yüksek çünkü
bu mesajı gormeden dıgerını yazdım kusura bakmayın valla ısteyım suan artık sansımaKuyumcu da yok ama alırken 3-5 kuyumcu gezin en düşük fiyat verenden alın, hatta pazarlık yaparak alın.
Yok gram, çeyrek fark etmez.
Madem saklayacaksın hepsi değer kazanacak çünkü.
İlk yorumda alsaydın şuan 1 lira karın vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?