derdim yaşıma fazla geldiğinde tükeniyorum

Öncelikle herkese iyi akşamlar hanımlar baya süredir burayı takip ediyorum ama üyeliğim yeni hayatım yorucu onun için uzun olduben 25yaşında 17yaşında kaçarak evlendim iki kız annesiyim büyük kızım 3, 5yaşındayken diğer küçük kızıma hamile kaldım herşey normal düzeyde giderken hamileliğimin ikinci ayından sonra eşim değişmeye başladı sonra öğrendim ki facebooktan biriyle görüşüyor. Ben eşimin telefonundan kıza ulaştım yapma etmeler sonuç getirmedi eşim kızın yaşadığı şehre gitti ben ailesiyle kaldım 1hafta geçti o hala orda azıcık pişmanlık oldu döndü evine ama kız rahat durmadı seni seviyorum lar evlenelimler falan eşim pişman olmayı yaşamadan bana yapamıyorum onu unutamıyorum belki hamiledir ona bunu yapamam dedi ve ben o zaman 3. ayıma girmiştim. sen bu kadar bizi gözden çıkardıysan ben hamile, kızımız küçük, 3kalbi bir bedene tercih ediyorsan git tutmayacam seni ama boşanmayacamda dedim ki keşke demeseydim şuan pişmanlığını yaşıyorum. Eşim gitti öylece şuan 2, 5sene oldu gideli çok zor günlerdi büyük kızımın babasını istediği, konuşmak istediği zaman başka birini konuşturdum telefonda, o üzülmesin diye ben o zamanlar hamileydim ama güçlü olmak zorundaydım çünkü ben ANNEYDİM...
Öyle yada böyle zaman geçti hastahane okul doğum herşeyde tektim eşim yoktu. cinsiyetide tek öğrendim bir kızım daha olacaktı. ďoğuma gittim sezeryandı doğumlarım beni ameliyata hazırladılar eşimin imzası gerekiyordu ama eşim yok abisi geldi durumu anlattı o imza attı öyle ameliyathaneye götürdüler girdim içeri o soğuk havayı bedenimin her yerinde hissettim ve yattım masaya bayıltma aşaması gerçekleşecekti gözlerimden süzüldü yaşlar dedim"YA RAB SEN GÖREN BİLENSİN O 6AYI KIZIMLA NASIL YAŞADIK SEN BİLİRSİN VE ŞUAN ÇEKTİĞİM ACIYA ŞAHİTSİN SANA BIRAKTIM BİZE ZULM EDEN O İKİSİNİ"VE Kapanmış gözlerim...
Doğumdan çıktım kızımı verdiler kucağıma aldım ablasına gittik mutluyduk küçüğüm sabrıyla dünyamıza geldi unuttuk o anlar herşeyi
ve şimdi bunlar daha benim ve kızlarımın yaşadığı şeylerin çeyreği büyük kızım babası gittiğinde 3, 5yaşındaydı şimdi6yaşında tüm uğraşmalarıma rağmen görmek istemedi babası, küçük kızım:KK43: 2yaşında daha anne karnında 3aylıkken bıraktı babası hiç görmedi babası görmekte istemiyor zaten
Yanıyorum ama hangisine babayı görüp, sonra terkedilen özleyen çocuğumamı, yoksa daha BABA kelimesiyle hiç karşılaşmayan küçük kızımamı...
buraya yazmak içimi tarafsıca dökmek istedim okuyan herkesten Allah razı olsun
SELAMETLE...
Okurken gözyaşlarımı tutamadım, neler yaşamışınız siz Allah sabrınızıı bol versin yardımcınız olsun. Şuan sen kiminle yaşıyorsun hala esinin ailesiylemi kendi ailen sana küsmü kaçtıgından dolayı? Kocanla ayrılsan bence daha iyi olur onca sene seni bu perişanlık içine bırakıp seneler sonra dönüp o çocuklara babalık yapamaz döneceginide sanmıyorum off kafam karıştıı, gercekten cok üzgünüm çok sizin için dua edicem elimden başka bişey gelmiyor :KK43:

Aslında yaşım pek yok ama bu kadar şey zor olmasına rağmen ilk başlar özellikle1-2ay çok zordu sonra kendi kendime toparlanıp kendine gel annesin dedim ve ÖLÜMÜ kendime hatırlattım onunda benimde birbirimize yararı olmayacağı bir Hesap günü kurulacak dedim insanların evlatları gözleri önünde açlıktan ölüyo senin sağlam evlatların var dedim sürekli ve tabi Rabbiminde bahşettiği sabırla ayakta ve kızlarımlayım...
ama işte bazen aklıma geliyo onun o zamanlar kullandığı cümleler özellikle aile büyükleri toplandı yapma etme kızı kaçırdın biz bilmiyorduk getirdin şimdi bunu neden yapıyorsun dediklerinde hayatım boyunca unutamam aynen böyle dedi"evet size sormadım kaçarak evlendim şimdi size sormuyorum bırakıyorum"o an kendimi sanki bir eşyadan bahsediyor aldım sıkıldım bıraktım gibi, buz kestim. Dondum kaldım öylece, kendi kendime bende bi anne evladıyım dedim ama adamın zerre umrunda değildi...

Pislik herif, b.k herif !!!

Allah' ım, her şeyi kusursuz var edensin. . Bu erkekleri neden böyle yarattın. .
Rabbim her insana adaletli olarak herşeyden verdi ama insanlar dünya şehvetine dalıp nefsin istediğine yönelirse hatlar yapmak kaçınılmaz olur....

Sevdalm6868 .!.:
Okurkedurmanız aşlarımı tutamadım, ne. . . . ler yaşamışınız siz Allah sabrınızıı b. ol versin yardımcınız olsun. Şuan sen kiminle yaşıyorsun hala esinin ailesiylemi kendi ailen sana küsmü kaçtıgından dolayı? Kocanla ayrılsan bence daha iyi olur onca sene seni bu perişanlık içine bırakıp seneler sonra dönüp o çocuklara babalık yapamaz döneceginide sanmıyorum off kafam karıştıı, gercekten cok üzgünüm çok sizin için dua edicem elimden başka bişey gelmiyor :KK43:
Elinizden gelen en ihtiyaç duyulanını yapıyorsunuz duanız çok iyi Allah razı olsua. Ailem bana hiç küs kalmadı ki şuan ailemleyim . boşanma davam açıldı bekliyorum

Hay

Hayır bu dediğinizi daha ilk başlar da gittiğinde yaptım baba olarak ara sor diye aklınıza gelen bütün küfürleri söyledi yetmedi mesaj olarak attı ben hamileydim çok ağladım o an kız kardeşi yanımdaydı tüm mesajları onada okuttum. Bu olaydan avukata bahsettim kız kardeşinin şahitliğinde mahkemeyr sunulacak
İnşallah mesajları silmemişsinizdir,lehinize olacaktır

İnşallah mesajları silmemişsinizdir,lehinize olacaktır
Avukatımda mesajları sordu ama aradan 2, 5sene geçti numaramı değişti. Ama nasıl olsuysa o an gidip diğer odaya kız kardeşine okuttum tüm mesajı ve şuan onun kız kardeşi şahitlik yapacak bu konuda

Ne bileyim sonuçta kardeşi, vazgeçebilir de
Yok hayır kayınpederim asla bırakmaz ki onlarda yeğenlerine çok düşkünler kaybeymeyi göze alamazlar. Şahitlerim hepsi onun ailesi abisi, kız kardeşi, amcaoğlu olacak hatta kpbende olayım dedi sen mahkemeyle uğraşma yeter bu kişiler dedim.

Yuvayı yıkanın yuvası olmaz ki ... Ama eşin bir gün dönerse şayet onu kabul etme sakın.
Nefsinin peşine gitmiş o.
Kızlarına babalarından kesinlikle söz etme. Çook uzaklarda olduğunu söyle. O babalığı hak etmeyen biri.
Yazıklar olsun kalıbına onun adam gibi.

Yok hayır kayınpederim asla bırakmaz ki onlarda yeğenlerine çok düşkünler kaybeymeyi göze alamazlar. Şahitlerim hepsi onun ailesi abisi, kız kardeşi, amcaoğlu olacak hatta kpbende olayım dedi sen mahkemeyle uğraşma yeter bu kişiler dedim.
İyi bari.Çocuklar babadan kopsa da ,hala amca dede sevgisinden mahrum değillermiş.Allah razı olsun Onlardan.Sizlere sahip çıkmışlar

İyi bari.Çocuklar babadan kopsa da ,hala amca dede sevgisinden mahrum değillermiş.Allah razı olsun Onlardan.Sizlere sahip çıkmışlar
Biz bunlardan dolayıda çabuk atlattık sanırım kızlarım koskocaman iki ailesi var ordan sevgi burdan sevgi derken Baba aradan kaynadı şimdilik

Öncelikle herkese iyi akşamlar hanımlar baya süredir burayı takip ediyorum ama üyeliğim yeni hayatım yorucu onun için uzun olduben 25yaşında 17yaşında kaçarak evlendim iki kız annesiyim büyük kızım 3, 5yaşındayken diğer küçük kızıma hamile kaldım herşey normal düzeyde giderken hamileliğimin ikinci ayından sonra eşim değişmeye başladı sonra öğrendim ki facebooktan biriyle görüşüyor. Ben eşimin telefonundan kıza ulaştım yapma etmeler sonuç getirmedi eşim kızın yaşadığı şehre gitti ben ailesiyle kaldım 1hafta geçti o hala orda azıcık pişmanlık oldu döndü evine ama kız rahat durmadı seni seviyorum lar evlenelimler falan eşim pişman olmayı yaşamadan bana yapamıyorum onu unutamıyorum belki hamiledir ona bunu yapamam dedi ve ben o zaman 3. ayıma girmiştim. sen bu kadar bizi gözden çıkardıysan ben hamile, kızımız küçük, 3kalbi bir bedene tercih ediyorsan git tutmayacam seni ama boşanmayacamda dedim ki keşke demeseydim şuan pişmanlığını yaşıyorum. Eşim gitti öylece şuan 2, 5sene oldu gideli çok zor günlerdi büyük kızımın babasını istediği, konuşmak istediği zaman başka birini konuşturdum telefonda, o üzülmesin diye ben o zamanlar hamileydim ama güçlü olmak zorundaydım çünkü ben ANNEYDİM...
Öyle yada böyle zaman geçti hastahane okul doğum herşeyde tektim eşim yoktu. cinsiyetide tek öğrendim bir kızım daha olacaktı. ďoğuma gittim sezeryandı doğumlarım beni ameliyata hazırladılar eşimin imzası gerekiyordu ama eşim yok abisi geldi durumu anlattı o imza attı öyle ameliyathaneye götürdüler girdim içeri o soğuk havayı bedenimin her yerinde hissettim ve yattım masaya bayıltma aşaması gerçekleşecekti gözlerimden süzüldü yaşlar dedim"YA RAB SEN GÖREN BİLENSİN O 6AYI KIZIMLA NASIL YAŞADIK SEN BİLİRSİN VE ŞUAN ÇEKTİĞİM ACIYA ŞAHİTSİN SANA BIRAKTIM BİZE ZULM EDEN O İKİSİNİ"VE Kapanmış gözlerim...
Doğumdan çıktım kızımı verdiler kucağıma aldım ablasına gittik mutluyduk küçüğüm sabrıyla dünyamıza geldi unuttuk o anlar herşeyi
ve şimdi bunlar daha benim ve kızlarımın yaşadığı şeylerin çeyreği büyük kızım babası gittiğinde 3, 5yaşındaydı şimdi6yaşında tüm uğraşmalarıma rağmen görmek istemedi babası, küçük kızım:KK43: 2yaşında daha anne karnında 3aylıkken bıraktı babası hiç görmedi babası görmekte istemiyor zaten
Yanıyorum ama hangisine babayı görüp, sonra terkedilen özleyen çocuğumamı, yoksa daha BABA kelimesiyle hiç karşılaşmayan küçük kızımamı...
SELAMETLE...
Dur daha o güzel evlatların büyüsün meslek sahibi olsun yetişkin olsun o zaman ben sizin babanızın diye gelir kapınıza, unut bu Ada'mı çocuklarına da unuttur Allah size selamet versin

Yuvayı yıkanın yuvası olmaz ki ... Ama eşin bir gün dönerse şayet onu kabul etme sakın.
Nefsinin peşine gitmiş o.
Kızlarına babalarından kesinlikle söz etme. Çook uzaklarda olduğunu söyle. O babalığı hak etmeyen biri.
Yazıklar olsun kalıbına onun adam gibi.
Onun dönmeye, benimde affetmeye niyetim yok. Herşeyi sil baştan yaşamaya gücüm yok bitti herşey. herkes murlu olduğu yerde o eşim dediği kadın ve ondan olan kızıyla bende iki kızımla anne ve baba olmaktan yorucuda olsa çok MUTLUYUM şükürler olsub

Dur daha o güzel evlatların büyüsün meslek sahibi olsun yetişkin olsun o zaman ben sizin babanızın diye gelir kapınıza, unut bu Ada'mı çocuklarına da unuttur Allah size selamet versin
Adam benim sevgi yönünden umrumda değil çevremde bana kaçarak severek evlendin acı çekmiyor musun, özlemiyo sevmiyor musun diyo, ben değil mi ki evlada zararı çok dokunandan ANNE nefret eder, sevemez hah işte, babaları eşim olsun fark yok annesin ve o an eş olarak değil çocuklarına zararı dokunan düşman olarak görüyorsun görüncede sevgi, aşk vs bitiyo

Kizi olan bir anne olarak okudum ve cok cok üzüldüm.. Ne denir bilemiyorum.. Rabbim su mübarek gün hürmetine guzelliklerle karsilastirsin sizi ve kizlarinizi.. Bir an önce nikahinizi verin ve kim bilir o şahsiyetten cok cok daha babaligi hakedecek birini cikarir karsiniza Rabbim..

Aslında yaşım pek yok ama bu kadar şey zor olmasına rağmen ilk başlar özellikle1-2ay çok zordu sonra kendi kendime toparlanıp kendine gel annesin dedim ve ÖLÜMÜ kendime hatırlattım onunda benimde birbirimize yararı olmayacağı bir Hesap günü kurulacak dedim insanların evlatları gözleri önünde açlıktan ölüyo senin sağlam evlatların var dedim sürekli ve tabi Rabbiminde bahşettiği sabırla ayakta ve kızlarımlayım...
ama işte bazen aklıma geliyo onun o zamanlar kullandığı cümleler özellikle aile büyükleri toplandı yapma etme kızı kaçırdın biz bilmiyorduk getirdin şimdi bunu neden yapıyorsun dediklerinde hayatım boyunca unutamam aynen böyle dedi"evet size sormadım kaçarak evlendim şimdi size sormuyorum bırakıyorum"o an kendimi sanki bir eşyadan bahsediyor aldım sıkıldım bıraktım gibi, buz kestim. Dondum kaldım öylece, kendi kendime bende bi anne evladıyım dedim ama adamın zerre umrunda değildi...
sen ne güçlü bir kadınsın, ne güzel bir annesin.
bunun çeyreğini bile yaşamadım belki ama ayrılık bile şuan bana ağır geliyor.
ben de senle yaşıt sayılırım, ben derdim yaşıma fazla geliyor diye ama,
bunları okuyunca o kadar utandım ki.
aynen ölüm, öleceğimizi bile bile bu dünyayı kendimize zindan ediyoruz.
emin ol Rabbim senin ve evlatlarının hakkını onda bırakmayacak.
ne mutlu ki doğru yolu bulmuşsun, evlatlarına sarılmış mutluluğu orda bulmuşsun.
ve o hesap günü dediğin ki, kimse evladına bile yardım edemeyecek, herkes kendi yaptıklarından yargılanacak deniyor.
Allah seni bu dertten bir an önce hayırlısıyla kurtarsın inşaallah,
evlatlarınla mutlu bir hayat nasip etsin inşaallah.
sana dua ediyorum, ve kendime. Rabbim sendeki sabırdan bana da versin diye.
kandilin mübarek olsun arkadaşım...

allah yardımcın olsun arkadaşım sabah sabah cok ağır geldi yazdıkların ama ben o nikahı ver aklı başında cocuklarına baba olacak düzgün bir insan çıkarsın inş kandil günü sevidirsin seni AMİN

okuyunca çok kötü oldum.eşine baya beddualar sıraladım tabii.

sen güçlü bir kadınsın o zor günler de bile baş etmişsin şimdi daha da güçlüsündür eminim.

çocukların şanslı çünkü senin gibi bir anneye sahipler.

Allah yardımcın olsun. Sen doğru yoldan ayrılma bitanemm. Bende hamileyken ayrıldim yavrum 3 aylik dün babası gördü onu ilk defa. Ne iftiralara uğradım ne eziyetler çektim. Yavrumu ve kendimi kurtardım Allah a şükür. Çok zor bilirim yılma ! Dünyaya geliş amacını unutma !

SELAMETLE...
Tüylerim diken diken oldu okurken ne kadar zor günler geçirmişsiniz :KK1: O adamın da sevgilisinin de gerçekten Allah belasını versin inanamıyorum yaa çocuğunu nasıl görmek istemez :KK57: zaten görse de bu saatten sonra ondan ne köy olur ne kasaba.. Boşverin siz güçlü bi kadınsınız.. Allah'ın izniyle tek başınıza da aslan gibi çocuklar yetiştirirsiniz.. İnsanlıktan nasibini alamamış o müsvetteler de bilin ki asla gün yüzü göremezler..

Back
X