- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
- Konu Sahibi Yasammasal
-
Sizin yaranızı hatırladım :))) psikolohlara karşı
Hiçbir psikolog yara mara diye konuşmaz.23 yaşında neyin egitimini oldum diyecek seviyede aldığınız da tartışılır.Sizin yaranızı hatırladım :))) psikolohlara karşı
Psikologların özel bir dili mi var :)))Hiçbir psikolog yara mara diye konuşmaz.23 yaşında neyin egitimini oldum diyecek seviyede aldığınız da tartışılır.
Meslektaşlarınız bar bar bağırıyorlar ilk 2 yıl çocuk yapmayın evlilik otursun diye ama siz 2.ayda hamile kalmışsınız kim size niye danışsın.Kendinize hayrınız olsun önce de sonra bizi düşünün
Mutlu evlilik demeniz için yılları ve bir yığın sorunu ardınızda bırakmış olmanız lazımbugüne kadar insanlar hakkında cok araştırmalar yaptım koçluk eğitimi aldım psikoloji okudum kitaplar okudum ve 8 aylık cok şükür cok mutlu bir evliliğim var 6 aylıkta hamileyim burçlar hakkında da cok bilgim var
Yok da negatif yüklü yorumlar yapip durup sürekli bir kavgaya girmeye çalışan tavırlar içerisinde olduğunuz icin haliyle sorgulaniyorsunuz. Soru soranlara cevap vermiyor tartışma yaratmaktan da kacinmiyorsunuz. Pozitiflikten anlayışınız bu mu. Hangi universite?Psikologların özel bir dili mi var :)))
Vallahi çatladk kıskançlıktan inanır mısınız ? Yani daha bir yıl olmamış canım cicim ayı geçmemiş herhangi bir sıkıntı yaşamamış yaşasa bu gibi durumlarda nasıl aile birliği ayakta kalır tecrübe etmemiş kişiyi öyle bir kıskandık göbek mobek kalmadı ikiye ayrıldıNe kadar kiskancsiniz.Kiz sizle mutlulugunu paylasmis kendine gore olan tecrubelerinden bahsetmek istemis alt tarafi
Sizin bu yaptığınızı buradaki üyeler de yapıyor inanın...Sanırım insanların bana karşı yorumlarını görmediniz :) ist Aydın şaşırdım yani hamileyim evde vakit geçiriyorum insanlarla birbirimize yardımcı olmak istedim sadece 40 yıllık psikoloğum demedim elimden geldiğince dedim sonuçta herkes derdini yazıyor ve derman arıyor burda sadece fikir verip yorum yapabiliriz
O zaman bütün pozitif enerjinizle yaklaşmalısınız insanlara. Her türlü yorum yapılır burada ama paylasmak istediğiniz mutluluk vs ise güzel bir dil ile yaklaşın. En basiti neden 2 konu açılmış denmis buna bile cirkin bir yanit verdiyseniz sizden ne öğrenmek ister ki insanlar. Yaşıniza veriyorum bu mutluluğunuz hep surer dilerim ama pozitif enerji yaymayınca pozitif olmaninda manasi yoktur aldığım bir eğitim bunu söylüyor benimdeSanırım insanların bana karşı yorumlarını görmediniz :) ist Aydın şaşırdım yani hamileyim evde vakit geçiriyorum insanlarla birbirimize yardımcı olmak istedim sadece 40 yıllık psikoloğum demedim elimden geldiğince dedim sonuçta herkes derdini yazıyor ve derman arıyor burda sadece fikir verip yorum yapabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?