Derdim yok ama size yardımcı olmak istiyorum aldığım eğitim ve 8 aylık mutlu evlilik✅

Canım seninki pozitiflik değil polyannacılık. 3 yıldır evliyim 5 aylık bebeğim var, çok şükür çok mutluyum. Zorlukları yaşayıp birlikte atlatarak mutlu olduk biz. Tavsiye istersen yazabilirsin şekerim

Ne kadar çok üzerine gidilmiş konu sahibinin
Arkadaşlar sakın olun biraz lütfen.
Hemcinsimiz üstelik hamile.
Aaaa burdaki insanlar derdi olan kişilerin üzerine gitmeye bayılırlar biri derdini anlatsada aşağılasak bağırsak çağırsak aCıdan ve negatif düşüncelerden beslenirler bütün gün kocalarını kötülerler akşam gelince de kavga ederler :)

Ben çok negatif bir insanım .bilimsel olarak beni bi cozsene. .analiz ediver yani ..Çok yaşar miyim bu mutsuzlukla

Derdiniz mi var. En son mutluluktan bir hal olmuştunuz paylasacaktiniz

Gelin ata binmiş ya nasip demiş çocuk için erken bi kere,koçluk moçluk hikaye insan ilişkisinin basit bir kuralı vardır:nalıncı keseri gibi hep bana hep bana değil testere gibi bir sana bir bana

Evlilik: 5 sene artı 9 sene flört
Cocuk: 3 yaşında

Yaşam Koçluğu eğitimi aldiysaniz tamamdır o zaman siz psikolog olmuşsunuz hatta psikiyatrist bile olmuş olabilirsiniz sonuçta yaşam koçluğu eğitimi bu yani vuuu

Senin derdin yok diye sana gicik kaptik. Biraz daha kalirsan nur topu gibi bir derdin olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…