- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
- Konu Sahibi Yasammasal
-
Kız dalga geçmeTabiki bilgim yok Google'dan kopyala yapıştır yapıcaktım
Kurban pazarından canım kurban bayramından sonra fiyatlar daha uUygun oluyor yönlendirebilirim
Yaaa ne tatlısınız burda ki mutsuz ve negatif insanlar kıskançlıklarından böyle yapıyorlar işte ama onlar hayatı boyu mutsuz ve insanlarla tartışıp besleniyorlar teşekkür ederim bu arada kendim gibi pozitif birini gördüğüme sevindim insallah hayatın boyunca hep mutlu olursun
Aaaa burdaki insanlar derdi olan kişilerin üzerine gitmeye bayılırlar biri derdini anlatsada aşağılasak bağırsak çağırsak aCıdan ve negatif düşüncelerden beslenirler bütün gün kocalarını kötülerler akşam gelince de kavga ederler :)Ne kadar çok üzerine gidilmiş konu sahibinin
Arkadaşlar sakın olun biraz lütfen.
Hemcinsimiz üstelik hamile.
Ben çok negatif bir insanım .bilimsel olarak beni bi cozsene. .analiz ediver yani ..Çok yaşar miyim bu mutsuzluklaYaaa ne tatlısınız burda ki mutsuz ve negatif insanlar kıskançlıklarından böyle yapıyorlar işte ama onlar hayatı boyu mutsuz ve insanlarla tartışıp besleniyorlar teşekkür ederim bu arada kendim gibi pozitif birini gördüğüme sevindim insallah hayatın boyunca hep mutlu olursun
Derdiniz mi var. En son mutluluktan bir hal olmuştunuz paylasacaktinizAaaa burdaki insanlar derdi olan kişilerin üzerine gitmeye bayılırlar biri derdini anlatsada aşağılasak bağırsak çağırsak aCıdan ve negatif düşüncelerden beslenirler bütün gün kocalarını kötülerler akşam gelince de kavga ederler :)
Seni gidi sevgi pıtırcığıBosverin siz onlari milletin agzi torba degil sonucta bu arada bebeginizi allah anali babali buyutsun
Yaşam Koçluğu eğitimi aldiysaniz tamamdır o zaman siz psikolog olmuşsunuz hatta psikiyatrist bile olmuş olabilirsiniz sonuçta yaşam koçluğu eğitimi bu yani vuuubugüne kadar insanlar hakkında cok araştırmalar yaptım koçluk eğitimi aldım psikoloji okudum kitaplar okudum ve 8 aylık cok şükür cok mutlu bir evliliğim var 6 aylıkta hamileyim burçlar hakkında da cok bilgim var
Yok vallahi 24 yıldır cok şükür ki cok mutluyum :)Derdiniz mi var. En son mutluluktan bir hal olmuştunuz paylasacaktiniz
Evet gördüğüm kadarıyla cok kötü ve negatif dolu bi şnsansınız kötülere birşey olmaz hepimizi gömersiniz bile :)))Ben çok negatif bir insanım .bilimsel olarak beni bi cozsene. .analiz ediver yani ..Çok yaşar miyim bu mutsuzlukla
Aaaa burdaki insanlar derdi olan kişilerin üzerine gitmeye bayılırlar biri derdini anlatsada aşağılasak bağırsak çağırsak aCıdan ve negatif düşüncelerden beslenirler bütün gün kocalarını kötülerler akşam gelince de kavga ederler :)
Hayirli olsun demenin nesi sevgi pitircikligi depresif halinizin acisini baskalarindan cikarmayin sizinde basiniz sagolsun burda insanlik yapiyoruz alt tarafiSeni gidi sevgi pıtırcığı
Aysenaz kimdir bilemedimKorkarım ki yeni bir ayşenaz vakamiz oldu hayırlı olsun
Diplomani yırt bence bu utanç baska türlü aşılamazEvet gördüğüm kadarıyla cok kötü ve negatif dolu bi şnsansınız kötülere birşey olmaz hepimizi gömersiniz bile :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?