• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim yok ama size yardımcı olmak istiyorum aldığım eğitim ve 8 aylık mutlu evlilik✅

Yaaa ne tatlısınız burda ki mutsuz ve negatif insanlar kıskançlıklarından böyle yapıyorlar işte ama onlar hayatı boyu mutsuz ve insanlarla tartışıp besleniyorlar teşekkür ederim bu arada kendim gibi pozitif birini gördüğüme sevindim insallah hayatın boyunca hep mutlu olursun

Canım seninki pozitiflik değil polyannacılık. 3 yıldır evliyim 5 aylık bebeğim var, çok şükür çok mutluyum. Zorlukları yaşayıp birlikte atlatarak mutlu olduk biz. Tavsiye istersen yazabilirsin şekerim :KK66:

Ne kadar çok üzerine gidilmiş konu sahibinin:işsiz:
Arkadaşlar sakın olun biraz lütfen.
Hemcinsimiz üstelik hamile.
Aaaa burdaki insanlar derdi olan kişilerin üzerine gitmeye bayılırlar biri derdini anlatsada aşağılasak bağırsak çağırsak aCıdan ve negatif düşüncelerden beslenirler bütün gün kocalarını kötülerler akşam gelince de kavga ederler :)

Yaaa ne tatlısınız burda ki mutsuz ve negatif insanlar kıskançlıklarından böyle yapıyorlar işte ama onlar hayatı boyu mutsuz ve insanlarla tartışıp besleniyorlar teşekkür ederim bu arada kendim gibi pozitif birini gördüğüme sevindim insallah hayatın boyunca hep mutlu olursun
Ben çok negatif bir insanım .bilimsel olarak beni bi cozsene. .analiz ediver yani ..Çok yaşar miyim bu mutsuzlukla :KK53:

Aaaa burdaki insanlar derdi olan kişilerin üzerine gitmeye bayılırlar biri derdini anlatsada aşağılasak bağırsak çağırsak aCıdan ve negatif düşüncelerden beslenirler bütün gün kocalarını kötülerler akşam gelince de kavga ederler :)
Derdiniz mi var. En son mutluluktan bir hal olmuştunuz paylasacaktiniz :D

Gelin ata binmiş ya nasip demiş çocuk için erken bi kere,koçluk moçluk hikaye insan ilişkisinin basit bir kuralı vardır:nalıncı keseri gibi hep bana hep bana değil testere gibi bir sana bir bana

Evlilik: 5 sene artı 9 sene flört
Cocuk: 3 yaşında

bugüne kadar insanlar hakkında cok araştırmalar yaptım koçluk eğitimi aldım psikoloji okudum kitaplar okudum ve 8 aylık cok şükür cok mutlu bir evliliğim var 6 aylıkta hamileyim burçlar hakkında da cok bilgim var
Yaşam Koçluğu eğitimi aldiysaniz tamamdır o zaman siz psikolog olmuşsunuz hatta psikiyatrist bile olmuş olabilirsiniz sonuçta yaşam koçluğu eğitimi bu yani vuuu

Senin derdin yok diye sana gicik kaptik. Biraz daha kalirsan nur topu gibi bir derdin olacak. :halay:

Back
X