• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim yok ama size yardımcı olmak istiyorum aldığım eğitim ve 8 aylık mutlu evlilik✅

9 yıl çocuk sahibi olamayanlara laf attığınız yere kadar sakince okuyordum. Bu söyleminiz çok çirkin üstelik büyük konuşmak. Mutluluğunuzu her güzel şeyi garanti mi sanıyorsunuz. Büyük gaflet

Bende insanları profil resminden tanırım :) özenti özgüven sahibi olmamak cok zor olsa gerek

Pembe kurk monta sahip olunca ozguven sahibi mi sandin kendini. :KK53:

Sen ne sahibiydin pardon. Ha hatirladim yesilkoy pazarindan alinmis bir kocluk sertifikasi. Bir ise yaramaz sana soyleyeyim. Iki dakikada kendini ele veriyorsun . Adamlar psikolojilerini bozdugun icin dava acar. :deli:

8 yıl flört edip sonra adam kadından ayrılıp 2 ayda başka kadınla evlenene göre ve 9 yıl cocuk isteyip cocuk sahip olamayanları düşünecek olursak ben kendimi çok tecrübeli görüyorum hahaaaaaaa

Bir psikolog asla ama asla bu şekilde konuşmaz...

Sizde bir kere empati yeteneği yok.
Agresifsiniz.

Sinirinizi bizden almaya mı geldiniz.
Lütfen kendinize bir psikolog bulun...

Ağır tatminsizlik yaşıyorsunuz hayatınızda. Bu çok beli.

Tavrın çok yanlış hadi eğitimlisin psikolojiden anlıyosun.ozaman farzetki bizler sorunlu insanlarız.böylemi yardımcı olmalısın.bu üslubun aldım dediğin eğitimlere yakısıyormu.seni anlamaya çalıştım ama yok çocuk sahibi olamayan insanlara bile laf etmişsin.sende hamile kalmayı başarı zanneden bi ev kadınısın çalışmıyorsun bile sırf kocanla kavga etmiyorsun diyemi bu havan

9 yıl cocuk isteyip cocuk sahip olamayanları düşünecek olursak ben kendimi çok tecrübeli görüyorum hahaaaaaaa

Şu cümleyi ben kursam hamileyken, sağlıkla kucağıma alabilecek miyim, kılına zarar gelir mi acıttığım insanların bedduasıyla diye kendimi yer bitirirdim. Gerçi ben öyle laf etmezdim, yılların tecrübesidir, milyon konu duyduk; alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste.

Bu arada boynuzu yemeyeceğinin de garantisi yok, belki de öyle bir şeyin acısını çıkarıyorsun etraftan. Dur ben bir derginin verdiği tırışkadan yaşam koçluğu kitabını okuyup geleyim de seninle aynı seviyeye gelip değerlendireyim.

Mesela tip kitabi okusam bos zamanlarimda beyin ameliyati fantazim var. Olur mu ki akrep burclari meraklidir bilirsin
insanlar ya korktuklari yahut da gipta ve haset ettikleri seylerden nefret ederler. Başkalarının mutluluğundan aci ve keder duyanların bence kalplerine operasyon yap başta kendinden başla canım

Kız guzel birşeyler paylaşmak istemiş, herkes aman bu nasıl mutlu olur hemde hamile haliyle haydi moral bozalim diye saldırıya geçmiş resmen, yazıkki mutsuzluklardan ve kargaşadan beslenen bir toplum olduk çoğunlukla; konu sahibi canımsin allah mutluluğunu daim etsin, inan bu zamanda mutluluğunu yüksek sesle dile getirmek suç olmuş hele ki hemcinslerimiz karşısında, boşver negatif yorumları :) keyfine bak tatlım :) bu arada ben aslan eşim yengeç 3 yaşında yay kızım 6 aylık oğlak oğlum var yorumlarını beklerim , sevgiler :)

8 yıl flört edip sonra adam kadından ayrılıp 2 ayda başka kadınla evlenene göre ve 9 yıl cocuk isteyip cocuk sahip olamayanları düşünecek olursak ben kendimi çok tecrübeli görüyorum hahaaaaaaa
Mesela bu durumdaki kadınlar ne yapabilir okuduğun kitaplara ve gözlemlerine dayanarak ?:cool:

Şu cümleyi ben kursam hamileyken, sağlıkla kucağıma alabilecek miyim, kılına zarar gelir mi acıttığım insanların bedduasıyla diye kendimi yer bitirirdim. Gerçi ben öyle laf etmezdim, yılların tecrübesidir, milyon konu duyduk; alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste.

Bu arada boynuzu yemeyeceğinin de garantisi yok, belki de öyle bir şeyin acısını çıkarıyorsun etraftan. Dur ben bir derginin verdiği tırışkadan yaşam koçluğu kitabını okuyup geleyim de seninle aynı seviyeye gelip değerlendireyim.
Arkadasım Allah herkesin kalbine ve geçmişte yaptıklarına ve yaşattıklarına göre verir. Allah'ın terazisi var bilmeyenler biraz açıp okusun ) sizde suanda yaşadıklarınızı hak ettiğiniz için yaşıyorsunuz kocalarınıza bu kadar hakaret edip durmayın ;) başkasının mutlulukları bu kadar acı vermesin size, bir söz var benim için ne düşünğrsen Allah sana 1000 katını versin diye. Umarım o üstün zekanız beni anlamaya yetmiştir

Back
X