Derdim :(

Balim1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2021
125
18
48
Merhabalar.. yıllardır doğuda görev yapıyordum . Eşimle tanıştım orda evlendik derken .. o zamanlar ailemin olduğu şehirde yaşamak istediğimi söyledim öyle böyle kabul etti.. ev aldık o şehirden . Velhasıl .. tatillerde görüşüyorduk vs zaten ailemle .. baktım ki eşimle ailem arasında kalıyorum. Bin pişman oldum ailem ile yaşama isteğime . Eşimle görev yaptığımız doğu ilinde çok mutluyduk sadece ikimiz . O doğuda amaçsız hissediyordu . Benim çevrem arkadaşlarım işim o kadar güzeldi ki .. tayin isteyelim dedi . Kem küm ettim çok bunaldım bu devirde evin olduğu şehirde yaşamamız daha doğru dedi . Ailemin yanına tayin isteyip geldik . İş için 1 saat yol gidiyorum . Orda evimin yanındaydı işim . Hep ailemle eşim arasında kalıyorum . Mutlu giden bir evliliğim ortamım işim vardı darmadağın ettim . Çok pişmanım .. midemin ağrısı geçmiyor . Eşimi ikna edebilirdim orda kalma konusunda. Ama çok bunalmıştı . Birşey diyemedim . Çok kötüyüm . Herşeyimi bırakıp memlekete gelsem de buraya çok yabancıyım .. sizce napmalıyım . Burdan en erken 3 yılda çıkabilirim .

Geçmiş olsun 3 sene kilit kalmışsınız idare edeceksiniz. Belki alışırsınız

Sağolun teselli oldu
Görevlendirme için sağlam bir torpil ve bütçe yoksa taşınma için yapacak bir şey çok yok gibi. Ailenize mesafeli olmanız gerekiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…