Derdime Acil Çare

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya bazen binalarda toplantı odası öyle ücra köşelerde oluyor ki çekmiyor telefon internet. Öyle bir durum olabilir mi?
Toplantıları da otelde mi?

Kibris otellerinde simdi sauna masaj vs zamani,belki oyle bi yere gitmistir..
Annemler senelerdir orda, ben yurtdisindan kac kere oraya gittim, yabanci hattim bile cekti, annemlerinde hem turk hem kibris hatlari hep acikti.
Hadi hat cekmedi,heryer wifi..
Girne ya da lefkosadaysa sIkintisiz baglanir nete, koylerinde sorun olabilir bazen onu bilmiyorum.

iş için gittiyse şirket iyi bir otele göndermiştir. 4 veya 5 yıldızlı otelleri aramaya başla bence:) eşinizin adını söyler görüşmek istersiniz. sansınıza artık hangi otelde çıkarsa inşallah çabuk bulursunuz kaldığı oteli

ya bazen binalarda toplantı odası öyle ücra köşelerde oluyor ki çekmiyor telefon internet. Öyle bir durum olabilir mi?
Toplantıları da otelde mi?
Şuan fabrika gibi bi yerde ama orda da wifi mutlaka vardır diye düşünüyorum
Ordan otele geçecek orda da giremezse wifiyle sıkıntı büyük

Kızlar uçağa geçtim kapatıyorum teli sağolun yorumlarınız için geceye kadar beklicem 8 gibi falan otele geçmiş olması lazım çünkü.
Eve geçince yorumları okumaya devam edicem

ben aldatılma olduğunu sanmıyorum. Umarım öyle birsey olmamıştır. Aldatma niyetinde olan adan bence bilerek daha fazla ulasmaya çalışır ki karısı şüphe etmesin.

ben aldatılma olduğunu sanmıyorum. Umarım öyle birsey olmamıştır. Aldatma niyetinde olan adan bence bilerek daha fazla ulasmaya çalışır ki karısı şüphe etmesin.
Çok ulaşırsa zaten hangi arada aldatacak yada gizli ne yapacaksa artık. Ulaşılamıyor olması bence sıkıntı. Hep iyi niyetler degil mi bizi bu hale getiren

Çok ulaşırsa zaten hangi arada aldatacak yada gizli ne yapacaksa artık. Ulaşılamıyor olması bence sıkıntı. Hep iyi niyetler degil mi bizi bu hale getiren
gecede 3 defa arayip sorsa 2 dk. saatlerce konusacak hali yok. onemli olan bunlar degil. umarim oyle birsey olmamistir :/

Kızlar acilen bişe sorcam size.
Şarjım çok az ve uçak yolculuğum var takamadım bi yere ama içim biraz kemirildi bi kaç cevabı okuyabilirim hemen

Ben pazar gününden beri başka şehirdeyim iş için
Bugün dönüyorum
Eşimde bugün sabahtan iş için kıbrısa gitti. Orda kalcak bi gün yarın döncek
Bugün sabahtan beri ulaşamadım kendsine tel kapalı meraktan öldüm. Sonra oraya ait bi hatla başkasının teliyle aradı beni öğlen telefon kafayı yedi çekmiyor dedi. Yurtdışı için paket almış hatta aktif olmuş ama arama msj whatsapp falan giremiyo. Gittiği yerde wifi yok mu sormak aklıma gelmedi.
1 saat önce kendi whatsappından seni seviyorum yazdı bu kadar. Nasıl nerden girdi bilmiyorum. Şuan yazıyorum iletilmiyor arıyorum kapalı
Muhtemelen gece boyunca da ulaşamıcam. Belki otelin wfisi vardır hatta kesin vardır ama bağlanılır mı bilemedim

Şimdi merak ettiğim şu
Eşime karşı zerre şüphem yok açıkçası ama şeytan dürttü bi an ayak mı yapıyo gece ulaşamiyim diye
Günahını alıp kuruntu mu yapıyorum nedir anlamadım olayı
Kıbrısta olan veya gidenler bilir diye size sormak istedim telekom hattı bu arada
Böyle bi sorun olabilir mi
Veya telekomu arayıp bilgi mi istesem söylerler mi ?

Not: Şüphe etmiyorsun da aman da o zaman ne sorguluyosun diyecek olanlar
Aman benim eşimde gider günlerce gelmezciler falan

Eşim yeri geliyor 1 hafta eve gelmiyor şüphe edicek olsam o zaman da ederim bu sefer durum tuhaf geldi
Yurtdışında her köşede çeken hatlat kıbrısta nasıl çekmez anlam veremedim
Lütfen zaten şarjım az cevap veremicem konumu sabote etmeyin rica ediyorum
Bilenler tecrübesi olanlar başına gelenler zaten durumu bilgilendirir sağolun
Kıbrıs'ta Vodafone ve Turkcell'in sorunsuz çektiğini biliyorum. Otelde ise kesin wifi vardır. (tek yıldızlı kumar oteli değilse)

Kızlar acilen bişe sorcam size.
Şarjım çok az ve uçak yolculuğum var takamadım bi yere ama içim biraz kemirildi bi kaç cevabı okuyabilirim hemen

Ben pazar gününden beri başka şehirdeyim iş için
Bugün dönüyorum
Eşimde bugün sabahtan iş için kıbrısa gitti. Orda kalcak bi gün yarın döncek
Bugün sabahtan beri ulaşamadım kendsine tel kapalı meraktan öldüm. Sonra oraya ait bi hatla başkasının teliyle aradı beni öğlen telefon kafayı yedi çekmiyor dedi. Yurtdışı için paket almış hatta aktif olmuş ama arama msj whatsapp falan giremiyo. Gittiği yerde wifi yok mu sormak aklıma gelmedi.
1 saat önce kendi whatsappından seni seviyorum yazdı bu kadar. Nasıl nerden girdi bilmiyorum. Şuan yazıyorum iletilmiyor arıyorum kapalı
Muhtemelen gece boyunca da ulaşamıcam. Belki otelin wfisi vardır hatta kesin vardır ama bağlanılır mı bilemedim

Şimdi merak ettiğim şu
Eşime karşı zerre şüphem yok açıkçası ama şeytan dürttü bi an ayak mı yapıyo gece ulaşamiyim diye
Günahını alıp kuruntu mu yapıyorum nedir anlamadım olayı
Kıbrısta olan veya gidenler bilir diye size sormak istedim telekom hattı bu arada
Böyle bi sorun olabilir mi
Veya telekomu arayıp bilgi mi istesem söylerler mi ?

Not: Şüphe etmiyorsun da aman da o zaman ne sorguluyosun diyecek olanlar
Aman benim eşimde gider günlerce gelmezciler falan

Eşim yeri geliyor 1 hafta eve gelmiyor şüphe edicek olsam o zaman da ederim bu sefer durum tuhaf geldi
Yurtdışında her köşede çeken hatlat kıbrısta nasıl çekmez anlam veremedim
Lütfen zaten şarjım az cevap veremicem konumu sabote etmeyin rica ediyorum
Bilenler tecrübesi olanlar başına gelenler zaten durumu bilgilendirir sağolun
Benim de aklıma ayak yaptığı geldi baktım sizde yazmışsınız
İş yerini arayıp öğrenin nerede kaldığını

Hattin çekmemesi wifi isteyememesine gündüz okeyim otelde yazmali.
Birde erisebildigin bir anda neden seni seviyorum yazar ki insan sadece durumu net açıklamaz. Ya da yer bildirmez ya da bak su otelde kalıyorum aklın kalmasın ararsin ben sana ulamazsam aksam dersin.
Bu bebeğe verilen sus payı emzik gibi olmuş.

Daha bu yaz oradaydık hattım Türk Telekom ancak çekmiyor.
Otelde Vs WiFi olabilir ki bizim otelde de vardı ancak ayarını yapana dek akşamı ettiler.
Ailemiz çatladı meraktan indik mi vardık mı diye.
Kaldı ki sayılı otellerinden biriydi.

Ben de Kıbrısta bulundum... Türkiye de kullanılan hatlar çokda güzel çekiyor vede kullanılıyor...
Eşim turkcell ben Vodafone kullanıyordum... Diğer hatları bilemem tabi ...

Ben aldatacak olsam bir şey demezdim. Ararsa da uyumuşum erkenden çok yorgundum derdim. Komplike yalanlar daha çok göze batıyor. Ama insan eşini de bilir ona göre şüphelenir.
Bana bu konu aldatma gibi gelmedi

Yani artık teknoloji o kadar geliştiki ulaşamadım olmadi gibi şeyler bahane oluyor.
Sürekli gidiyorsa ve iletisimde sıkıntı olmuyorsa zaten Kıbrıs a gittiginde de olmamasi gerekirdi.
O kadar gelişti ki izmirin ortasında telefonlar çekmiyor bazen adı üstüne teknolijik alet kim bikir uzayda neler oluyor bilmiyoruz arada çekmemesi çok normal ha bide rize hala sadece turkcell çekiyor kıbrısa gitmeye gerek yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X