Derdime Acil Çare

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay otelleri tek tek ara diyen kadınlara inanamıyorum. Şaka olmalı. Salın biraz Allah aşkına biraz özgüvenli olun ya 😂
Adam sizi merak etsin ben yurtdisindayim eşimle ilgilenemedim nerededir ne yapıyordur diye
Ben şok ciddi şok rezillik resmen insan utanmaz mı ya

Ben aldatacak olsam bir şey demezdim. Ararsa da uyumuşum erkenden çok yorgundum derdim. Komplike yalanlar daha çok göze batıyor. Ama insan eşini de bilir ona göre şüphelenir.
Bana bu konu aldatma gibi gelmedi
ya bilmiyorum bende mi sorun var bu kadar basit seylerden işkilleneceğim bir ilişkiyi evliliğe asla tasımazdım bu konu bana acayip garip geldi .
burada hanımlarda tüm otelleri arayın filan demiş ? şok oldum , insan kendine bunu nasıl yapar vaktine emegine parasına yazık

ya bilmiyorum bende mi sorun var bu kadar basit seylerden işkilleneceğim bir ilişkiyi evliliğe asla tasımazdım bu konu bana acayip garip geldi .
burada hanımlarda tüm otelleri arayın filan demiş ? şok oldum , insan kendine bunu nasıl yapar vaktine emegine parasına yazık
Dedim ya insan eşini bilir.
Ben sevgilimle 6-7 saat yazışmasam aklıma bir şey gelmiyor. En kötü bir şeyle meşgul değilsem ilgi barım azalıyor o zaman da gidip dürterim

Konu sahibine kızamam.. bazen dışarıdan çok saçma ve önemsiz gelecek bir şey.. insanın aklına bir şey takar. 6.his midir.. eşini iyi tanıdığın için midir.. ben eşimi iyi gözlemlediğim için kaşının gözünün oynamasından anlıyorum derdinin ne olduğunu. Kendi annesi bile yok ya öyle değil diyor. Sonra benim dediğim çıkıyor. İnsan bir şekilde anlıyor ve ben demiştim ben hissetmiştim aklıma gelen başıma geldi vs diyorsun.. normal davransa adam kadın şüphelenmeyecek. Ya küçük çaplı bir şey organize ettiler arkadaşlarıyla. Ya muhatap olduğu kurum adam memnun ayrılsın istedi. Belki kadın var işin içinde belki kumar.. karısının da ağzına bir parmak bal çaldı seni seviyorum diye.. kadın hissediyor ya.. imkanın olacak atlayıp gideceksin sürpriiizz diye.

Kızlar geldimm ve bir günahı daha tertemiz almış bulunmaktayız 😂😂
Eşim geçmiş otele aradı şimdi konuştuk fabrikada çekmiyormuş sahada whatsapp aktif durumda şuan konuşabiliyoruz

Dediğim gibi eşime karşı şüpheyle yaşayan biri değilim
Sürekli iş seyehati olur çoğunda görüşmeyiz bile
akşam iyi misin iyiyim bitti bu kadar uyurken iyi geceler deriz o kadar

Ekstrem bi durum olduğu içinde sorgulamak en doğal hakkım
Kıbrısa hiç gitmedim böyle sorunlar olabiliyor mu diye öğrenmek istedim
Hiç şüphe duymuyorum diye bu adamın yalan söylemiceği anlamına gelmez
Elbet kafama yatmayan şeyi sorgulucam yani bundan doğal ne olabilir allasen
Ayrıca şuan ulaşabiliyorum evet ama ben uyuduktan sonra aldatan yine aldatacak bunun farkında olamıcak kadar salak değilim
O yüzden eleştiri yapmak için yapmaya gerek yok

Tabiki iş yerini arayıp öğrenmezdim veya otelleri tek tek aramazdım ama kafamı kurcalayan şeyi de sorgulamak en doğal hakkım

Cevap veren herkese sonsuz teşekkür cansınız

Dedim ya insan eşini bilir.
Ben sevgilimle 6-7 saat yazışmasam aklıma bir şey gelmiyor. En kötü bir şeyle meşgul değilsem ilgi barım azalıyor o zaman da gidip dürterim
eşle mi baglantılı insanın kendisi ile mi baglantılı , ben hanımefendiye yazdıgımda bana cevaben kimseye gözü kapalı güvenemem dedi mesela ,
sevgilimi biriyle yatakta bassam bende güvenemem ama kalkıp bir kac saat bir gün vs ulaşamazsam ( işteyse , hastaysa , ülke dısında ise vs ) aklıma hiç bu tarz bir sorgulama gelmez .
görüşlerinizi begeniyorum biliyorsunuz bu yüzden sormak istedim : resmiyete taşınmış bir ilişki için güven sınırlaması sizce nedir ?

Tamam ama konuyu açan üye zaten eşinin sık iş seyahat durumuna alışmış ve hiç şüphe duyacağı bir şey olmamış. Bu konu rutine bindi diyor.
Demek ki her zamanki rutinden farklı, endişe verici bir şey hissediyor. Niye küçük bulsun bu olayı? Pireyi deve yapmıyor, olağandışı bir şey olduğunu hissediyor.
Zaten küçük bir şeyi büyük mesele haline getirme potansiyeli olsa önceki iş gezileri yüzünden paranoyak olurdu. Adamın her gezisi konu açmasına neden olabilirdi.
İş seyahatleri için rutin diyen, eşinin gittiği otellerin isimlerini bile öğrenmeye gerek duymayan cool ve oturmuş genel bir tavrı var.
Şu an endişeli çünkü rutinden sapılmış.
İnşallah yüreğine su serpilir.

Düzeltme: Boşuna endişelenmiş çok sevindim.😊

Kızlar geldimm ve bir günahı daha tertemiz almış bulunmaktayız 😂😂
Eşim geçmiş otele aradı şimdi konuştuk fabrikada çekmiyormuş sahada whatsapp aktif durumda şuan konuşabiliyoruz

Dediğim gibi eşime karşı şüpheyle yaşayan biri değilim
Sürekli iş seyehati olur çoğunda görüşmeyiz bile
akşam iyi misin iyiyim bitti bu kadar uyurken iyi geceler deriz o kadar

Ekstrem bi durum olduğu içinde sorgulamak en doğal hakkım
Kıbrısa hiç gitmedim böyle sorunlar olabiliyor mu diye öğrenmek istedim
Hiç şüphe duymuyorum diye bu adamın yalan söylemiceği anlamına gelmez
Elbet kafama yatmayan şeyi sorgulucam yani bundan doğal ne olabilir allasen
Ayrıca şuan ulaşabiliyorum evet ama ben uyuduktan sonra aldatan yine aldatacak bunun farkında olamıcak kadar salak değilim
O yüzden eleştiri yapmak için yapmaya gerek yok

Tabiki iş yerini arayıp öğrenmezdim veya otelleri tek tek aramazdım ama kafamı kurcalayan şeyi de sorgulamak en doğal hakkım

Cevap veren herkese sonsuz teşekkür cansınız
gözun aydın :)

Tamam ama konuyu açan üye zaten eşinin sık iş seyahat durumuna alışmış ve hiç şüphe duyacağı bir şey olmamış. B konu rutine bindi diyor.
Demek ki her zamanki rutinden farklı, endişe verici bir şey hissediyor. Niye küçük bulsun bu olayı? Pireyi deve yapmıyor, olağandışı bir şey olduğunu hissediyor.
Zaten küçük bir şeyi büyük mesele haline getirme potansiyeli olsa önceki iş gezileri yüzünden paranoyak olurdu. Adamın her gezisi konu açmasına neden olabilirdi.
İş seyahatleri için rutin diyen, eşinin gittiği otellerin isimlerini bile öğrenmeye gerek duymayan cool ve oturmuş genel bir tavrı var.
Şu an endişeli çünkü rutinden sapılmış.
İnşallah yüreğine su serpilir.

Düzeltme: Boşuna endişelenmiş çok sevindim.😊
Arkadaşım yok ben anlatamıyorum zaten boşver sende dil dökme
6 7 saat eşimle görüşmem en cool benim havasında herkes 😂
Konuya da yorumlara da yazdım benim eşim haftada 3 seyehat eden insan çoğunda konuşmayız bile
Vardın mı vardım bitti bu kadar
Yani aldatacak insan elli bin kere aldatır o kadar ki müsait durumu var
Şuan farklı bişi olunca sorgulama gereği duydum
Neden ? Çünkü allah akıl vermiş sorgula diye
Tabi anlayana
En cool sizsiniz tamam en süper sizsiniz

eşle mi baglantılı insanın kendisi ile mi baglantılı , ben hanımefendiye yazdıgımda bana cevaben kimseye gözü kapalı güvenemem dedi mesela ,
sevgilimi biriyle yatakta bassam bende güvenemem ama kalkıp bir kac saat bir gün vs ulaşamazsam ( işteyse , hastaysa , ülke dısında ise vs ) aklıma hiç bu tarz bir sorgulama gelmez .
görüşlerinizi begeniyorum biliyorsunuz bu yüzden sormak istedim : resmiyete taşınmış bir ilişki için güven sınırlaması sizce nedir ?
Bence hem partnerle bağlantılı hemde kişinin kendisiyle.
İnsanız hata yapabiliriz ama ben sevgilimin ahlak anlayışını vakit geçirdiğimiz sürece öğrendim. O yüzden beni aldatmayacağını düşünüyorum. (büyük konuştum bir şey olursa sorarım hesabını 😅)
Aldatsa da farklı bir senaryoyla gelişir olaylar. Yani öyle gizli kapalı aşk yaşamak şeklinde değil de anlık gelişen bir şekilde. Bunları daha önceden aldatıldığım ve her şeyi fazla düşünen biri olarak düşündüm yoksa güvenmediğimden değil.
İşin özü ahlak yani. Dinden, kültürden bağımsız bir şekilde ahlak.

Bibibella Bibibella
Yesyess Yesyess
AbsolutPromise AbsolutPromise
Kızlar biz fazla cooluz bence :KK50:
Hayır adam neden merak etmiyor beni ? Yurtdisina gitmiş. Ne yapıyorum evde miyim dışarı da miyim dışarıdaysam nerede ve kiminleyim diye de ben delirmiş gibi 4 ve 5 yıldızlı bütün otelleri arıyorum abi???? 😂😂
Sonuçta bende yurt dışında oluyorum mantıken :70:

Arkadaşım yok ben anlatamıyorum zaten boşver sende dil dökme
6 7 saat eşimle görüşmem en cool benim havasında herkes 😂
Konuya da yorumlara da yazdım benim eşim haftada 3 seyehat eden insan çoğunda konuşmayız bile
Vardın mı vardım bitti bu kadar
Yani aldatacak insan elli bin kere aldatır o kadar ki müsait durumu var
Şuan farklı bişi olunca sorgulama gereği duydum
Neden ? Çünkü allah akıl vermiş sorgula diye
Tabi anlayana
En cool sizsiniz tamam en süper sizsiniz

Benim cool lafina ithafen dediyseniz bunu ben sizi baz alarak yazmadım. 2 3 kişi bütün otelleri ara yazmış onlara yazmıştım. Allah'ın verdi aklı gerektiginde sonuna kadar kullanma taraftariyim tabi :)

Kıbrısa gitmiştim, tüm hatlar çeker sadece fiyatlar yüksek. Eşin kumarhaneye takılacak olabilir veya geceye akacak. Yer yapmış şimdiden

Benim cool lafina ithafen dediyseniz bunu ben sizi baz alarak yazmadım. 2 3 kişi bütün otelleri ara yazmış onlara yazmıştım. Allah'ın verdi aklı gerektiginde sonuna kadar kullanma taraftariyim tabi :)

Benim bu durumu sorguluyo olmamı çok aşırı tuhaf karşılayan insanların yorumlarına ithafen yazdım
Ortada coolluk konuşuluyosa eğer her hafta seyehat eden eşimin çoğu zaman hangi şehirde olduğunu bile bilmem
Otelleri sormak aklıma bile gelmez
Yukardaki arkadaşın da dediği gibi. Aldatan ben uyuduktan sonra da aldatır bunun gayet bilince olan biriyim. Ama aptal yerine koymak aldatılmaktan daha acı olur. O yüzden elbet gerektiğinde sorgu yeteneğimizi kullanacağz.

Daha önce bana yalan söyleyen birini hastaneleri arayıp her yolu deneyip doğrusunu ogrenmisligim vardır. Sorun cool olma konusu değil. Cool olunacaksa burda üyenin biri yazmış. Sevgilim akşamları beni aramıyor neden. Cool takıl yeaa birsey yoktur demedik. Adam evlidir belki dikkat et araştır dedik. Adam evli çoluk çocuk sahibi çıktı. Aman olmaz başıma gelmez dememek lazım

Daha önce bana yalan söyleyen birini hastaneleri arayıp her yolu deneyip doğrusunu ogrenmisligim vardır. Sorun cool olma konusu değil. Cool olunacaksa burda üyenin biri yazmış. Sevgilim akşamları beni aramıyor neden. Cool takıl yeaa birsey yoktur demedik. Adam evlidir belki dikkat et araştır dedik. Adam evli çoluk çocuk sahibi çıktı. Aman olmaz başıma gelmez dememek lazım
Hah tam da bu işte.
Sanki her aldatılan kadın kocasının aldatacağını bile bile evlendi :D
Yahu herkes tabki kocasına güveniyor
Ama aldatan öyle böyle aldatıyor
Aklımı kurcalayan bişe varsa heralde sorgulacam
Adam belki aldatıyor sonra geliyor evime yanıma oturuyor. Onu yapan karakter bunu da yapar
Ee bende aptal aptal bi gün açığa çıkmasını mı beklicem
Heralde arada yoklucam yani
Siz yoklamamaya devam edebilirsiniz
Bu sizi cool yapmaz sadece bunu bilin yeter :)

Her konuda bir duyar kasma çok saçma...aksi durum olsa kemalim yapmaz diyor denirdi :) ... konu sahibi kendini çok güzel ifade etmiş zaten ..ne gerek var o zaman evlenmeseydinize kadar giden hadsizce sinir bozucu yorumlar ..gerçekten komik sadece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X