Derdime Acil Çare

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okuduğum en mantıklı en harika yorum o kadar doğru ki 🌼

Cok teşekkür ederim kendim gibi özgüvenli kadınların olduğunu gorunce aşırı gurur duyuyor ve seviniyorum :) çünkü ben böyle yetiştim ve çevremde hep bu şekilde kadınlar :)
ama bazilari her konuya muhalefet sanip aşırı rahatsız olmus :KK49:

Esiniz sabahtan is icin Kibris‘a gitmis, siz buraya yazdiginizda saat henüz 13:52 ve o saate kadar zaten bir kere aramis bir kere de mesaj atmis Whatsapp‘tan.
Ben gercekten merak edicek bir durum göremedim, kendim olsam muhtemelen farkina bile varmazdim o saatte. Cok mu umursamazim, bilemedim.

Kızlar geldimm ve bir günahı daha tertemiz almış bulunmaktayız 😂😂
Eşim geçmiş otele aradı şimdi konuştuk fabrikada çekmiyormuş sahada whatsapp aktif durumda şuan konuşabiliyoruz

Dediğim gibi eşime karşı şüpheyle yaşayan biri değilim
Sürekli iş seyehati olur çoğunda görüşmeyiz bile
akşam iyi misin iyiyim bitti bu kadar uyurken iyi geceler deriz o kadar

Ekstrem bi durum olduğu içinde sorgulamak en doğal hakkım
Kıbrısa hiç gitmedim böyle sorunlar olabiliyor mu diye öğrenmek istedim
Hiç şüphe duymuyorum diye bu adamın yalan söylemiceği anlamına gelmez
Elbet kafama yatmayan şeyi sorgulucam yani bundan doğal ne olabilir allasen
Ayrıca şuan ulaşabiliyorum evet ama ben uyuduktan sonra aldatan yine aldatacak bunun farkında olamıcak kadar salak değilim
O yüzden eleştiri yapmak için yapmaya gerek yok

Tabiki iş yerini arayıp öğrenmezdim veya otelleri tek tek aramazdım ama kafamı kurcalayan şeyi de sorgulamak en doğal hakkım

Cevap veren herkese sonsuz teşekkür cansınız
Oo süper haber çok sevindim sizin adınıza. Biraz cadilik yaptik ama olsun tedbirli olmakta fayda vardi.inşallah hep mutlu olursunuz❤

Son durum nedir 4justice?

Canım yukarılarda yazdım aslında konu farklı yerlere kaydı malum bizim millet aynı görüşte olmayınca saygı duymak yerine yermeyi seçer.
Konumu daha fazla sabote etmeyin rica ederim en cool en özgüvenli sizlersiniz tamam. Bu şekilde kendinizi ispat etme çabalarının psikoloji de karşılığına bakarsınız bi ara.

Son durumu belirtiyim tekrar. Fabrikada çekmiyormuş tel wifi de yokmuş 8 civarı otele geçti ordan wifiye bağlandı şuan hiç problem yok yani

Geçen sene Kıbrıs’a gittiğimde hattım çekmiyordu yurtdışı paket almıştım bir de.İstanbul’dan arkadaşım aramış birkaç kez sürekli meşgule düşmüş.Ama otelde ve cafelerde WİFİ bağlanıyordum internet öyle çekiyordu.

Kızlar acilen bişe sorcam size.
Şarjım çok az ve uçak yolculuğum var takamadım bi yere ama içim biraz kemirildi bi kaç cevabı okuyabilirim hemen

Ben pazar gününden beri başka şehirdeyim iş için
Bugün dönüyorum
Eşimde bugün sabahtan iş için kıbrısa gitti. Orda kalcak bi gün yarın döncek
Bugün sabahtan beri ulaşamadım kendsine tel kapalı meraktan öldüm. Sonra oraya ait bi hatla başkasının teliyle aradı beni öğlen telefon kafayı yedi çekmiyor dedi. Yurtdışı için paket almış hatta aktif olmuş ama arama msj whatsapp falan giremiyo. Gittiği yerde wifi yok mu sormak aklıma gelmedi.
1 saat önce kendi whatsappından seni seviyorum yazdı bu kadar. Nasıl nerden girdi bilmiyorum. Şuan yazıyorum iletilmiyor arıyorum kapalı
Muhtemelen gece boyunca da ulaşamıcam. Belki otelin wfisi vardır hatta kesin vardır ama bağlanılır mı bilemedim

Şimdi merak ettiğim şu
Eşime karşı zerre şüphem yok açıkçası ama şeytan dürttü bi an ayak mı yapıyo gece ulaşamiyim diye
Günahını alıp kuruntu mu yapıyorum nedir anlamadım olayı
Kıbrısta olan veya gidenler bilir diye size sormak istedim telekom hattı bu arada
Böyle bi sorun olabilir mi
Veya telekomu arayıp bilgi mi istesem söylerler mi ?

Not: Şüphe etmiyorsun da aman da o zaman ne sorguluyosun diyecek olanlar
Aman benim eşimde gider günlerce gelmezciler falan

Eşim yeri geliyor 1 hafta eve gelmiyor şüphe edicek olsam o zaman da ederim bu sefer durum tuhaf geldi
Yurtdışında her köşede çeken hatlat kıbrısta nasıl çekmez anlam veremedim
Lütfen zaten şarjım az cevap veremicem konumu sabote etmeyin rica ediyorum
Bilenler tecrübesi olanlar başına gelenler zaten durumu bilgilendirir sağolun
Çok merak ettim ulaşabildin mi canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X