• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdime başlık bulamadım :)

arkadaşlar derdimi anlayıp cevap verenlere teşekkür ederim alay edip dalga gecip konuyu saptıranlara da söylecek söz bulamıyor değilim fakat onlara cevap vermek istemiyorum . olayı şöyle özetlemek istiyorum en son sipariş ettiğim ürünün fotoğrafını atayım da bari yaz sıcağında bunlar gibi giyinmek durumunda kaldığımı özetliyeyim ...hayır hiç bişiye beni zorlayan yok öyle...ama eşim gittiğimiz yerlerde huzursuz davrandığı için az cok istediği gibi giyinmeye özen gösteriyorum elimden geldiğince tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
6388-891_ironi_siklamen_yelek-2.webp

arkadaşlar derdimi anlayıp cevap verenlere teşekkür ederim alay edip dalga gecip konuyu saptıranlara da söylecek söz bulamıyor değilim fakat onlara cevap vermek istemiyorum . olayı şöyle özetlemek istiyorum en son sipariş ettiğim ürünün fotoğrafını atayım da bari yaz sıcağında bunlar gibi giyinmek durumunda kaldığımı özetliyeyim ...hayır hiç bişiye beni zorlayan yok öyle...ama eşim gittiğimiz yerlerde huzursuz davrandığı için az cok istediği gibi giyinmeye özen gösteriyorum elimden geldiğince tavsiyeleriniz için teşekkür ederim Eki Görüntüle 1817455
Bu sadece kalça değil o zaman hemen hemen dize yakın boyutta bişeyler diyosun
Onu bilmiyorum maalesef
Bulursam atarım
Daha spor olabilir en azından

Bu sadece kalça değil o zaman hemen hemen dize yakın boyutta bişeyler diyosun
Onu bilmiyorum maalesef
Bulursam atarım
Daha spor olabilir en azından
olabilir tabi alttan giydiğim kıyafete göre spor klasik üstekini ayarlamaya çalışıyorum

arkadaşlar derdimi anlayıp cevap verenlere teşekkür ederim alay edip dalga gecip konuyu saptıranlara da söylecek söz bulamıyor değilim fakat onlara cevap vermek istemiyorum . olayı şöyle özetlemek istiyorum en son sipariş ettiğim ürünün fotoğrafını atayım da bari yaz sıcağında bunlar gibi giyinmek durumunda kaldığımı özetliyeyim ...hayır hiç bişiye beni zorlayan yok öyle...ama eşim gittiğimiz yerlerde huzursuz davrandığı için az cok istediği gibi giyinmeye özen gösteriyorum elimden geldiğince tavsiyeleriniz için teşekkür ederim Eki Görüntüle 1817455

Canım kaç yaşındasın.
Günlük değil bu kıyafet her şeyden önce. Fazla klasik.

kisa kollu kalcayi orten gomlek tunikmi yok turkiyedede hirka giyiyorsunuz niye eslerinizin giyim konusundaki istegi hatri icin olabilir hayatim demiyorsunuz zorla basini kapatacan manto giyeceksin demiyor ya..burde senin kisiligin yokmu ne alaka artik bunu soyleyenlerde bi alem..

F0882_S48_16SP_01_01.webp F8414_G56_16SM_01_01.webp T004016EKQ001_1_org.webp
Bunlar nasıl
Bence hafif hafif kısalt modeli
Birden kısaya geçersen seninki bozulur
Yavaş yavaş yaparsan çok göze batmaz :D

Yanlış anlaşılmasın gönüllü değilsin diye böyle yazıyorum
Yoksa içinden gelen daha uzununu giysin, ben laf etmem

bu tarz şeyler derken hep böyle giyinmiyorum hırka hırka diye tutturanlara örnek olarak attım bu arada 27 yaşındayım

bu tarz bir şey sipariş verdim dedin ya onun için sordum.
Yaşını 20 civarı tahmin ettiğim için uygun olmadığını düşündüm sana.

Ya totoyu kucult,ya hırkaya devam yada o suratı cekecen...

E bak kadin tarz olmus yakismis. Ben Deli Mevlo gibi olurum giyersem. Zaten boyum da kisa bi ölüp geliyim yaw.

:) Sen yeni doğum yaptın ama..
Kızın biraz büyüsün fit olursun, boyunuda avantaja dönüştürürsün.
Zayıf olduktan sonra kısa boy daha çekici bence
imza: bunu yazan bir başka kısa :KK70:

İyide kalçan normal yani büyük deilki anlamadım.nyse üzerinize bol ve arkası uzun askılı yada kısa kollulardan giyebilirsiniz.

kızlar 1.70 boy 63 kg ...ölçülerim 90-70-100 kemikli bi yapım var haliyle kıyafet giyince kalçalarım cok belli oluyor özellikle yaz aylarında dışarı çıkarken kocamla birbirine giriyoruz üzerime hırka giymem konusunda ısrar ediyor ne kadar %100 polyester hırka yelek tarzı şeylerde giymeye çalışsam da sıcakta bunalıyor insan. kilo ver demeyin çünkü kilo vermemi istemiyor böyle sevdiğini söylüyor ama yaz gelsin istemiyorum ben farklı bi önerisi olan var mı
Pamuklu tunik giyebilirsin.Elbise giyebilirsin.Boyuna göre kilon çok değil aslında.Ama sanırım bölgesel kilon var.Basen çalışabilirsin biraz.

Back
X