Derdime Bi Çare

Ben olsam vize mize herşeyi hallederim
Biletleri alırım
Onun işe gittiği gün tüm eşyaları toplar para edecek şeyleri de satar ona yar etmem öyle çeker giderim gelince evi o halde görsün mal olsun öyle pişkin pişkin evet aldattım demek nasılmış görsün diye.

Ben olsam vize mize herşeyi hallederim
Biletleri alırım
Onun işe gittiği gün tüm eşyaları toplar para edecek şeyleri de satar ona yar etmem öyle çeker giderim gelince evi o halde görsün mal olsun öyle pişkin pişkin evet aldattım demek nasılmış görsün diye.
Aslında niyetimde buydu vize sorunumuz yok bileti almam yeterli ama öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemiyorum. Çocuklarımı kaçırdı Vsvs. sıkıntısı olsun istemiyorum. Hatta eşyaları dert ediyorsan satabilirsinde demişliğide var bana. Kimseye kalmasın istiyorsan sat demişti.

Hiç bilmiyorum kanıt isterlerse kanıtım yok. Darp edilmedim hiç. Piskolojik şiddet var
Resim fotoğraf mesaj falan filan ne bulursan topla kaydet. Belki işine yarar. Konuşma ses kaydı da aynı şekilde. Bilenler olur belki yurtdışında ve burda bunlarla şikayet edersen uzaklaştırma, velayet konuları nasıl etkilenir? İşi bilen avukatla mi görüşsen

Resim fotoğraf mesaj falan filan ne bulursan topla kaydet. Belki işine yarar. Konuşma ses kaydı da aynı şekilde. Bilenler olur belki yurtdışında ve burda bunlarla şikayet edersen uzaklaştırma, velayet konuları nasıl etkilenir? İşi bilen avukatla mi görüşsen
Benim yakalama şeklim telefonunu program yükleyip ortamı dinlememle oldu aslında ölesine yüklemiştim denk geldim. Konuşmalardada hayatım felan diye konuşuluyor okadar fazl bi sohbet edemediler çünkü o şokl aradım hemen. Sonra Tekrar aynı programla kızın evinde yakaladım busefer bekledim dinledim muhabbet sohbet ediyorlar tabiki aşkımlı canımlı. Kanıt olarak bunlar var. Ama bunları kullanabilirmiyim bilmiyorum yasak olduğunu duymuştum

türkiye sanmış orayı. nereye gideceksiniz bilmiyorum ama avrupa'ya gidecekseniz öyle kapıda olay çıkartıp huzur kaçıran adamın bir yerinden kan alırlar. çocuklar ananeyi dedeyi görecek diye alın gidin boşanma davasını açıverin gittiğiniz gibi.

Hahahah gerizekali herif. Siz yavastan bir guzel esyalarinizi gotureceklerinizi toplayin. Bundan imza alin cocuklari yurt disina cikarmak icin biraz suyuna gidin ters dusmeyin suphelenmesin.evden cikarken bunun kimligi veya ehliyeti bunlari yok edin bir guzel. Saklayin bulamasin bu size sure zaman kazandirir kendisininde cebinden gider cani gider.esyalari satin parasini alin. Ona birakirsaniz o satar direk gelir. Oraya gidin sakin buna davet filan gondermeyin. Hic sanmiyorum ama bisey oldu kacak gocek geldi bu salak herif eve almayin camda kapida belirdigi an polisi arayin. Pislik cikarmasada arayin. Bunu bi guzel sinir disi etsinler.yada hapsi boylasin.dahada sittin sene ne cocuklari gorur ne sizi.

Hahahah gerizekali herif. Siz yavastan bir guzel esyalarinizi gotureceklerinizi toplayin. Bundan imza alin cocuklari yurt disina cikarmak icin biraz suyuna gidin ters dusmeyin suphelenmesin.evden cikarken bunun kimligi veya ehliyeti bunlari yok edin bir guzel. Saklayin bulamasin bu size sure zaman kazandirir kendisininde cebinden gider cani gider.esyalari satin parasini alin. Ona birakirsaniz o satar direk gelir. Oraya gidin sakin buna davet filan gondermeyin. Hic sanmiyorum ama bisey oldu kacak gocek geldi bu salak herif eve almayin camda kapida belirdigi an polisi arayin. Pislik cikarmasada arayin. Bunu bi guzel sinir disi etsinler.yada hapsi boylasin.dahada sittin sene ne cocuklari gorur ne sizi.
İnşaAllah böyle kolay olur kurtulurum ondan. Tek dileğim birdaha karşılaşmamak. Çocukları hak ettiğinide düşünmüyorum insan kızından utanır.

Sen cocuklarini al yurtdisina cik ailenin dedigi gibi bosanmayi o sekilde yap o oyle kafasina gore sirf cocuklari yurtdisinda diye elini kolunu sallaya sallaya gelemez yaniniza merak etme sen esi olarak ona aaile birlesim vizesi yollaman gerekiyo ancak o sekilde gelir bunuda yapmazsın zaten gelemez

Sorduğu kişiler ona Çocuklarımı görmek istiyorum diye vize başvurusu yapabilirsin diyorlar o yüzden rahat rahat gönderiyor
Ee tamam hadi çocukları görmek için geldi siz Boşandıktan sonra size ne yapabilir?Orda her şey kolaydı sanki.Çocuklarını görüp çeker gider.Aileni dinle çocuklarınla kendine yeni bir hayat kur onların güçlü ve mutlu bir anneye ihtiyaçları var.

Büyük konusmuyorum sizin yerinizde olsam alir cocuklarimi yerlesirdim avrupaya o adamdan da bosanirdim. Mis gibi kendime tertemiz bir hayat kurardim. Sizi korkutmaya calisiyor, rezillik cikarcakmis cok güldüm. Bes dakikada götürürler polisler onu hakkinizi yasalarla arayin sorun cikarmayin derler. Sonra avukat bulcakta dil ögrencekte yapamaz net!

Merhaba Hanımlar buaralar başımda öle bı sıkıntı varki hangi birinden başlasam bilemiyorum aldatıldım ve yakadim 15 senelik evliyiz ben avrupada doğdum Büyüdüm Türkiyeden evlendim ve burda kaldım.
Şimdi Tekrar Yurtdışına dönmek istiyorum çocuklarımıda alıp (2 çocuğum var ). Eşim olan pisslik hem suçlu hem güçlü hem utanmadan aldattı yetmezmiş gibi sen gidersen peşinden gelirim zaten burda durumlar kötüleşti türkiyede kriz var vsvs. Ama bana karşıda çok soğuk yani düzeltme çabası yok olmasında ama hem pişkin pişkin evet aldattım diyor hemde Peşimide bırakmıyor.Yada şöyle bi fikri var ben gidim o iki üç sene hayatını yaşasın sonra tekrar dönüp özür dileyip beni almak. Saçmalığa bakın ben sıfırdan hayat kurucam çocuklarımı başka ülkeye başka bi dile alıştırcam buna neden olan pissliği tekrar hayatına sokucam.
Ben gidip sıfırdan bi Hayat kurduktan sonra o pissliği değil görmek adını bile duymak istemiyorum. 15 seneyi silmeye hazırım. Adam beni yurtdışı bileti olarak görmeye başladı. Bana Tavsiye edebileceğiniz bi çıkış yolu varmı ? Çok büyük çıkmazdayım çok üzgünüm. Piskoloğada gitmem lazım galiba. Hiç bir kavgamız geçinememezliğimiz yokken bu duruma bi anda düştüm Şok geçirdim. Aslında alışmıştım Türkiyeye ama burda beni rahat bırakmaz. Çocuklarımdan biri 4. Sınıfa gidiyor. Acele etmiyorum gitmek için çünkü herşeyimi tam ayarlayıp gidesim var bütün yollarını kapatıp gitmek istiyorum. Benim size sorum Boşanıpta yurtdışına çıksam çocuklardan dolayı yanıma gelme şansı var ? Ailem bırak gel diyor burdan açarız davayı diyorlar ama korkuyorum napar needer gelir diye. Bana tavsiye edebileceğiniz bi çıkış kapısı varmı acaba:cry:
Siz boşanmadan yurt dışına çıkarabılıomusunuz çocukları

Büyük konusmuyorum sizin yerinizde olsam alir cocuklarimi yerlesirdim avrupaya o adamdan da bosanirdim. Mis gibi kendime tertemiz bir hayat kurardim. Sizi korkutmaya calisiyor, rezillik cikarcakmis cok güldüm. Bes dakikada götürürler polisler onu hakkinizi yasalarla arayin sorun cikarmayin derler. Sonra avukat bulcakta dil ögrencekte yapamaz net!
Benimde niyetim bu ama sonradan önüme taş koysun istemiyorum ona bi açık bırakmak istemiyorum o yüzden soruyorum boşanıptamı gitsem boşanmadan gitsem genede gelebilirmi diye

Back
X