Merhaba Hanımlar buaralar başımda öle bı sıkıntı varki hangi birinden başlasam bilemiyorum aldatıldım ve yakadim 15 senelik evliyiz ben avrupada doğdum Büyüdüm Türkiyeden evlendim ve burda kaldım.
Şimdi Tekrar Yurtdışına dönmek istiyorum çocuklarımıda alıp (2 çocuğum var ). Eşim olan pisslik hem suçlu hem güçlü hem utanmadan aldattı yetmezmiş gibi sen gidersen peşinden gelirim zaten burda durumlar kötüleşti türkiyede kriz var vsvs. Ama bana karşıda çok soğuk yani düzeltme çabası yok olmasında ama hem pişkin pişkin evet aldattım diyor hemde Peşimide bırakmıyor.Yada şöyle bi fikri var ben gidim o iki üç sene hayatını yaşasın sonra tekrar dönüp özür dileyip beni almak. Saçmalığa bakın ben sıfırdan hayat kurucam çocuklarımı başka ülkeye başka bi dile alıştırcam buna neden olan pissliği tekrar hayatına sokucam.
Ben gidip sıfırdan bi Hayat kurduktan sonra o pissliği değil görmek adını bile duymak istemiyorum. 15 seneyi silmeye hazırım. Adam beni yurtdışı bileti olarak görmeye başladı. Bana Tavsiye edebileceğiniz bi çıkış yolu varmı ? Çok büyük çıkmazdayım çok üzgünüm. Piskoloğada gitmem lazım galiba. Hiç bir kavgamız geçinememezliğimiz yokken bu duruma bi anda düştüm Şok geçirdim. Aslında alışmıştım Türkiyeye ama burda beni rahat bırakmaz. Çocuklarımdan biri 4. Sınıfa gidiyor. Acele etmiyorum gitmek için çünkü herşeyimi tam ayarlayıp gidesim var bütün yollarını kapatıp gitmek istiyorum. Benim size sorum Boşanıpta yurtdışına çıksam çocuklardan dolayı yanıma gelme şansı var ? Ailem bırak gel diyor burdan açarız davayı diyorlar ama korkuyorum napar needer gelir diye. Bana tavsiye edebileceğiniz bi çıkış kapısı varmı acaba