Geçmiş olsun.Başka bir doktora daha göründünüz mü ?
Kullandığın kozmetik ürünlerinden kaynaklı olabilir mi ?Çok teşekkür ederim.Valla hem cildiye hem iç hastalıkları uzmanına gözükmüştüm.Çok şükür 2 doktordan da sonuçlarım temiz çıkmıştı ama neden bunlar oluşuyor anlayamıyorum.Yaz vakti sıcakta ağır yemekler yiyen bir insan da değilim ki alerjik reaksiyon gösterdim diyeyim...
Kullandığın kozmetik ürünlerinden kaynaklı olabilir mi ?
Kışın bir şey yok sanırım..
Yaz geldiğinde aynı ürünleri kullanıp güneş gören kısımlarda mı oluşuyor.. ?
yediklerinizin arasında alerjiniz olan bişeymivar acaba.
bence başka doktorlarada gözükün
Belki de yazın yediğiniz bir sebze/meyve dokunuyordur?Hiç alerji testine girmedim.Bilemiyorum onun için de nereye başvurmam gerek ama o zaman kışın da olmam gerekirdi diye düşünüyorum bu sadece yazın olan bir şey.Mantıklı bir çözüm gelmiyor aklıma.Ondan buraya yazdım sizlere de danışmak için
Canım geçmiş olsun aynı şeymi bilmiyorum ama benim yaklaşık 15 sene önce böyle bir problemim vardı kronik hale gelmişti yufka gibi kabarıyordu vücudum kaşınıyor ve ateş gibi yanıyordu bende bir sürü test yaptırmıştım hiç bir şey çıkmamıştı doktorum o zamanlar şimdi piyasada var mıdır bilmiyorum zyrtec adlı bir hap vermişti kullanmam için aralıklarla 2 kutu kullandım ve yıllardır öyle bir sıkıntım yok şükür istersen bir dene bende işe yaramıştı fazlasıyla tekrar çok geçmiş olsun canım..
Belki de yazın yediğiniz bir sebze/meyve dokunuyordur?
Alerji ve İmmünoloji uzmanına git. belki ya meyvelerine alerjin vardır.
benim çok saçma birşey başıma geldi. karpuz yedikten bir kaç saat sonra iki ayak bilegim şişti. meğerse yaz meyvelerin den çoğuna alerjim varmış
sedefede bir bakın. eski müdürünüm sedefi vardı. baharda çıkmaya başlıyormus
yaza karşı alerjiniz olabilir canım.Hiç alerji testine girmedim.Bilemiyorum onun için de nereye başvurmam gerek ama o zaman kışın da olmam gerekirdi diye düşünüyorum bu sadece yazın olan bir şey.Mantıklı bir çözüm gelmiyor aklıma.Ondan buraya yazdım sizlere de danışmak için
egzama olabilir mi acaba?
tanımlamalarınızda aklıma o geldi?
Canım cildiyeye tekrar git istersen ben iç hastalıkları cildiye kardiyolojiye varana kadar hepsine görünmüştüm ve bir sürü tahlil yapılmıştı hiç bir şey bulamadılar ve teşhis koyamadılar en sonunda bu ilacı verdiler nette araştır istersen bu da bir çeşit alerji ilacıymış tatlım...Çok teşekkür ederim canım.O zaman mecbur yeniden doktora başvurmam gerekecek.Cildiye ve iç hastalıklarına gözükmüştüm yine aynı yerlere mi başvurmalıyım yoksa başka yerlere mi? Bana cildiye yeniden mantıklı geliyor ama bilemiyorum..
Bu arada nedenini bulabilmişler miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?