- Konu Sahibi endoplazmikbirhatunum
Merhaba arkadaşlarr benim sorunum hayatımda hiç yapmıyacağım birşeyi yaptım ben bu kadar düşüncesiz ve aptallık yapmıştım kendime bile inanamadım ya :S soruna gelince Erkek arkadaşımın arkadaşının eşine büyük bir sırrımı vermem ben 17 yaşında tecavüze uğradım 3 sene kendime gelemedim psikolojim alt üst olmuştu daha yeni yeni erkek arkadaşım sayesinde hayata bağlandım. Bunu en yakın arkadaşlarımdan ve erkek arkadaşımdan başka kimse bilmiyordu ama dün erkek arkadaşımın arkadaşının eşiyle geziyorduk bi anda bana erkek arkadaşımla birlikte olup olmadığımı sordu sanane seni ilgilendirmez diyeceğime bi anda bütün herşey ağzımdan dökülüverdi ve tecavüze uğradığımıda anlattım huyunu suyunu pek bilmediğim biri ama patavazsız bir insan olduğu belli erkek arkadaşıma bu yaptım hatayı söyleyince çok kızdı ve hemen konuyu kapatmamı artık iş işten geçtiğini söyledi. Ben bu olayı nasıl halledicem hadi etrafa söylerse
Acaba sen yanlış anladın mı desem başka bahaneler bulsam zaten üstün körü anlattım ve hemen işi çıktığı için gitmek zorunda kaldı sen beni yanlış anladın aslında o bir başka arkadaşımın başına gelmişti desem of bilmiyorum ama dünden beri ne uyku uyuyabildim nede bişey yiyebildim aklıma geldikçe kendime kızıp sinirimden ağlıyorum ne yapmam gerekir bu konuda ya ne olur yardımcı olun bana
(
18::18: