Derdime çare bulunur mu acaba?

Umarım yer. Bak bu dediğiniz daha iyi sanki :17:

ins inanir

yeni mi tanisdin, sürekli görüyormusun

görüstügünüzde mutlu neseli ol , bide sen sakin acma konuyu

belkide konusma ihtiyaci his ediyorsun, en iyisi bi psikologa gitsen konussan konussan icini iyice bi döksen baya rahatlarsin:61:

ins inanir

yeni mi tanisdin, sürekli görüyormusun

görüstügünüzde mutlu neseli ol , bide sen sakin acma konuyu

belkide konusma ihtiyaci his ediyorsun, en iyisi bi psikologa gitsen konussan konussan icini iyice bi döksen baya rahatlarsin:61:

Aayy çok teşekkür ederim ya bunu iyice düşündümde harbden çok iyi bir fikir böylece sıyrılabilirim bu konudan 1 senedir tanışıyoruz bu arkadaşla ama öyle sık görüşmüyoruz inş. bir an önce görürüm konuyu açarda bende söylerim ve kurtulurumm bencede psikologa gidimm rahatlimde bir daha böyle patavatsız olmayayım :):) Tekrardan teşekkür ederim:)

Aayy çok teşekkür ederim ya bunu iyice düşündümde harbden çok iyi bir fikir böylece sıyrılabilirim bu konudan 1 senedir tanışıyoruz bu arkadaşla ama öyle sık görüşmüyoruz inş. bir an önce görürüm konuyu açarda bende söylerim ve kurtulurumm bencede psikologa gidimm rahatlimde bir daha böyle patavatsız olmayayım :):) Tekrardan teşekkür ederim:)

bise degil canim yardim edebildiysem ne mutlu :38:

icinde biriktigi icin agzindan kacmis demekki, üzülme lafi böyle cevirirsen kesin inanir, inanmassa bile baya bi tereddütde kalir ki dedikodu cikarmak icin yeterli olmaz

hatta fantazini kullan iste kafasina komidonun üzerindeki ufak cerceveli resmi indirdim, o kafasini tutup sizlanirken , bacak arasina bi tekme koydum ve kactim filan:10::34:

kendini harab etme canim, erkek arkadasinada konuyu bidaha acma, kizla konustuktan sonra anlatirsin oda rahatlar:70:

Başınıza gelenlerden dolayı çok üzüldüm öncelikle..
Sizin içiniz daha rahat olacaksa yanlış anladın öyle değildi aslında falan diyebilirsiniz ama bence;
Herkesin başına gelebilecek bir olay yaşamışsınız, eğer o kişinin biraz aklı varsa bunu başkalarına anlatmaz zaten.
Kime ne ki yani. Sizin sevgiliniz biliyorsa, diğerlerine ne oluyor. Bence hep neşeli olun (Gösterme olarak değil, hep öyle olun zaten).
Bu hayata bir defa geleceğiz, onun bunun ne dediğini, ne düşündüğünü vs. önemsedikçe tadı çıkmaz.. :71:

Başınıza gelenlerden dolayı çok üzüldüm öncelikle..
Sizin içiniz daha rahat olacaksa yanlış anladın öyle değildi aslında falan diyebilirsiniz ama bence;
Herkesin başına gelebilecek bir olay yaşamışsınız, eğer o kişinin biraz aklı varsa bunu başkalarına anlatmaz zaten.
Kime ne ki yani. Sizin sevgiliniz biliyorsa, diğerlerine ne oluyor. Bence hep neşeli olun (Gösterme olarak değil, hep öyle olun zaten).
Bu hayata bir defa geleceğiz, onun bunun ne dediğini, ne düşündüğünü vs. önemsedikçe tadı çıkmaz.. :71:

Evet herkesin başına gelebilecek olay Allah kimsenin başına vermesin gerçekten zor bir durum. Benim hayallerimi kendime güvenimi her şeyimi bitirdi o insan Allaha şükürler olsun ki bunların hepsini unutturacak bir insan çıktı karşıma aslında işte ona laf gelmesini istemediğim için üzüldüm bu kadar çünkü o bunu hakketmiyor :17::17:

tatlım sakın konunun uzerıne durma .eger konunun ustune gıdersen ,bu sefer ıyıce yanlıs anlasılabılırsın .bu sefer de senın tecavuze ugradıgına ınanmayıp ,kendın ısteyerek bırseyler paylastıgını ,ama bunu ortmek ıcın ,tecavuze ugradım dıye yalan soyledıgını dusunur .ayrıca tecavuze ugramıssın .senın ıstegınle olmamıs ya,sen nıye utanıyorsun kı .bosver sakın konunun uzerıne gıtme derım .

arkadaşım diyeyim dedim çünkü üstün körü yolda yürürken konuştuk dinlemiyor gibiydi ve hiç bişey demedi bir yorumda falanda bulunmadı ona benim başıma geldi gibi diye başladım olaya o gibi kelimesini duymadın herhalde zaten tmda anlatamadım zaten sana eğer dinleseydin sonuna kadar benim olmadığımı anlardın burda üniversitede bir arkadaşımın başına geldi kızı hergün biz teselli ediyorduk evet ben erkek arkadaşımla birlikte oldum çünkü seviyorum onun gibi olmaktan iyidir seninle çarşıya çıkmak istemem bunun yüzünden aslında bugün o arkadaşımla görüştüm ve onu görünce onun yaşadıkları aklıma geldi kendimi kötü hissettim ve senle biraz kafa dağıtayım dedim ben hiç olmazsa sevdiğim adamla birlikte oldum derim çünkü erkek arkadaşımla birlikte olduğumun bilmesinde bir sakınca yok başıma bu kötü olayın bilmesi benim canımı sıkıyor

tatlım olayı neden daha karmaşıklaştırıyorsun ki bence sonra da acaba erkek arkadaşınla birlikte olduğunu sana karşı kullanabileceği bir durum olursa rahatsız olursun, gerçi zaten açıklama yapmak zorunda değilsin ama için rahat etsin diye :71:

Son düzenleme:
Kafana takarsan daha çok hata yaparsın,olumsuz düşünme olumsuzu çekme.erkek arkadasın olayi biliyor takma kafana.o sorun yapmamış ne güzel,baskasına ne?hem böyle milletin cinsel hayatını sormakta ne anlamıyorum.adı üstünde mahrem.bir daha kim sorarsa sorsun söyleme özelini.

Herşeyi takıntı haline getiren bir yapım var yanlış yaptım ya uzun süre nasıl böyle bişey yaptım diye kendi kendimi yerim dururum yaa ! Öyle özelimi anlatma özelliğimde yok aslında dostum dediğim insanla bile araya bu konuda mesafe koyarım demekki olacağı varmış ne bilim yada çok mu büyük konuştum.:26::53:

Ya arkadaşlar dün erkek arkadaşımla konuştum da o kadın namuslu ayağıyla gezen bir insanmış erkek arkadaşım oyüzden bu kadar kızmış bana ve ben inkar etmeye karar verdim o kıza zaten anlattığımda yolda yürüyorduk ve yürürken yere bakıodu dinliyormuş gibi bir hali yoktu zaten söylediğimdede hiç tepki vermedi ve ben yarım yamalak anlattım çünkü hemen iş yerleri var oraya girdik hemen ben konuyu açtığında ya sen salakmısın ben ne anlattım sen anlamışsın evet ben bişiler yaşadım dedim ama bunun bir sıınırı var o insanla farkındaysan sahip olmaya çalıştı dedim sahip oldu demedim sen anlamak istediğin gibi anladın herhalde yada kendimi tam ifade edemedim çünkü o an fırsatı olmadı çünkü hemen dükkana girdin desem sizce inandırıcı olurmu bu insanın böyle olduğunu duyduktan sonra inkar etmem en iyiisi ya :(((:17::17:

O kadar büyütülcek birşey yok.Neden bu kadar üstüne geliyor ki erkek arkadaşın.Boşluğuna gelmiş yakınlık hissedip paylaşmışsın.Ama karşındakinin pek ilgisini çekmemiş.Konu açılırsa kıza sinirlenmeden cevap ver ki, söylediğine pişman olduğunu hissetmesin. Ayrıca onane soruyor beraber oldunuz mu diye.Ne meraklı insan.Boşver hiç dert etme.Erkek arkadaşınada konuyu tam anlatmamıştım zaten dersin.Oda habire üstüne gelip durmasın. Psikoloğa görün demesi hiç hoş değil.

Konuyu kapatlım diyor ondan sonrada o açıyor tekrar zaten onun bu kadar üstüme gelmesi ve söyledikleri yüzünden bu kadar kafaya taktım söylüyorum ona gerçekten iyi değilim belki sana normal şekilde konuşuyorum belli etmemeye çalışıyorum ama benimde elbet sorunlarım dedim neden anlatmıyorsun diyor anlattığımdada adam gbi dinlemedi ki bana akıl vermediki o benden 7 yaş büyük onun tecrübelerine akıl vermesine ihtiyacım var ama malesef olmuyor işte.

Konuyu kapatlım diyor ondan sonrada o açıyor tekrar zaten onun bu kadar üstüme gelmesi ve söyledikleri yüzünden bu kadar kafaya taktım söylüyorum ona gerçekten iyi değilim belki sana normal şekilde konuşuyorum belli etmemeye çalışıyorum ama benimde elbet sorunlarım dedim neden anlatmıyorsun diyor anlattığımdada adam gbi dinlemedi ki bana akıl vermediki o benden 7 yaş büyük onun tecrübelerine akıl vermesine ihtiyacım var ama malesef olmuyor işte.
İnan anlatmanda hiçbir kusur yok.İnsanız birşeyleri paylaşmak isteriz.Ama doğru insana, ama yanlış insana.Mesele bu değil.Mesele karşımızdaki insanlar duygularımızı ne kadar önemsiyorlar.Ne kadar destek olabilirler.O sadece dinlemiş bir yorumda bulunamamış belkide kültürsüzlüğünden. Hiç önemli değil.Mesele erkek arkadaşının üstüne gelmesi.Mümkünse onu azarla ve kimsenin üstüne gelip seni suçlu hissettirmesine izin verme canım. Kızada bu konu hakkında konuşmak istemiyorum kapatalım konuyu dersin.Kimse bu konuyu karşına çıkartıp seni üzemez zaten.Sen merak etme.Gücünü hisset.

İnan anlatmanda hiçbir kusur yok.İnsanız birşeyleri paylaşmak isteriz.Ama doğru insana, ama yanlış insana.Mesele bu değil.Mesele karşımızdaki insanlar duygularımızı ne kadar önemsiyorlar.Ne kadar destek olabilirler.O sadece dinlemiş bir yorumda bulunamamış belkide kültürsüzlüğünden. Hiç önemli değil.Mesele erkek arkadaşının üstüne gelmesi.Mümkünse onu azarla ve kimsenin üstüne gelip seni suçlu hissettirmesine izin verme canım. Kızada bu konu hakkında konuşmak istemiyorum kapatalım konuyu dersin.Kimse bu konuyu karşına çıkartıp seni üzemez zaten.Sen merak etme.Gücünü hisset.

Çok doğru haklısınız belkide beni anlayabilseydi yanımda olsaydı bu hatayı yapmamış olacaktım. İnsanız sonuçta elbet hatalarımız olacak yarın gidicem zaten kızın yanına umarım konuyu açar bende lafı doğru düzgün anlatırım ve birdaha açmamasını sağlarım zaten bir daha da görüşebileceğimi sanmıyorum o insanla.:20:

bence bu konuyu açmayın bir daha, üstelemeyin yani.
eğer birilerine söylemeye kalkarsa o zaman durumun yanlış anlaşıldığını anlatırsınız.
yaşadığınız durum içinde geçmiş olsun, ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİİN.

bence bu konuyu açmayın bir daha, üstelemeyin yani.
eğer birilerine söylemeye kalkarsa o zaman durumun yanlış anlaşıldığını anlatırsınız.
yaşadığınız durum içinde geçmiş olsun, ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİİN.

Saol canım. Yok ben zaten konuyu açmam eğer açacak olursa tekrardan o zaman söyleyeceğim. Kendim açacak olursam konuyu şüphelenmesine neden olurum .

Son düzenleme:
Back
X