. Derdimi kimseye soylemiyorum

E hangimiz azicik ucundan pskiatrik hasta degilizki..burda ne arkadaslarimiz kocasindan neler cekiyoo da yine yuvami nasil kurtaririm diye konu aciyorlar yuvasina sahip cikmaya calisiyor.sunuda soyleyim bosanirsanda mahkeme senin bu gayri ahlaki durumundan dolayi cocuklari babasina verir hani cocuklarim diye oluyon ya ki cocuklar senin umrunda degil olsa boyle biseye kalkismassin yaptigin cok utanc verici bazi adamlarin kafasini kaldirip bi yabanci kadina bakmaya haya ettigi bi dunyada bi kadin olarak senin yaptiklarin anlasilacak bi tarafi yok don bu yanlis yoldan nokta.

Namazinda olan erkegin de yedigi halta bak yahu elalemin karisiyla asna fisna yap oh ne guzel
Bir de kalkmis size ev tutmus ahlaksiz, sizde de akil olsa bunun ask olmadigini bilirdiniz

Yanlis anlamalarim olmus kv degil konustugun adamin annesinin haberi var.ikincisi evlendirirler diye konustugun adama soyledin tamam.namaz insani kotuluklerden alikoyar ama sizi cikmazlara birakmis.birde esiniz dini anlamda sizi bosamadan dini nikah gecerlidir
ayni evin icinde ayri yatsanizda
gecerlidir.sizin baskasiyla
yasadiklariniz zinaya girer.
Bu devirde bilmiyorum bilmiyordum diyerek biseylerin sorumlulugundan kacamayiz hersey elimiİn altinda olmadi internet arastir.

çocuklarınız emin olun şu anda daha kötü durumda... böyle bir durum ortaya çıkarsa altından nasıl kalkıcaksınız?

Aranizda baya yas farki var,geliriniz iyi. Adam sizi kullaniyor olmasin. Yoksa napcak ablasi yasinda birini
Ben ona hec para harcamadim . Dogum gunu hediyelerinden baska. Eksine o bana veriyor ihtiyacim olmadigini bildiyi halde veriyor. Bir konuda haklisiniz ama. Arada yas farki var simdi o bilinmiyor cunki guzel bir kadinim cild uzmaniyim diye bakimliyim. Ama onunla evlenirsem o da ben de her kesin kalbini kirararag olucak bu is. Kendi anne babamiz bile nefrer edicekfir bizden. Bilmiyorum Allaha her zaman dua ediyorum ki Allahim sen kendin bizi ayir kendin iste Rabbim. Ondan ayrilsam bile ileride kendime ev alirsam kocami terk ediceyime eminin cunki ondan nefret ediyorum onunla da omrumun sonuna kadar kalacag diyilim

Seni yazdiklarimla ayipliyormusum gibi anlasiliyor ama inanki ayiplamiyorum ama sana yol gostermeye calisiyorum arkadaslarinda dedigi gibi ya bosanacaksin yada evlilgini kurtaracaksin insan hata yapar gunah isler ancak bili bile hala israr ederse kendi sonunun felaketini izler Allah muhafaza.

Yanlis anlamayin arkadaslar ama sormak isterdim ben. Aranizda anne babasi ayrilib da baskasi ile evlenen biri varmi? Neler yadadiniz bu durumda.

Belkide sizin derdiniz ev sahibi olmak es sahibi degil. Her mesajinizda ev konusunu kondurmussunuz. Sevdiginiz adamin evi var mi bari?

Güzellikle alakası yok aranızda 10 yaş var ve 2 tane çocuğunuz var.Siz sevdiğiniz insana çok güveniyorsunuz lakin ona güvenip böyle devam ederseniz bugünlerinizi de ararsınız.. Hem o size ne kadar güveniyor acaba? Şu an kocasına böyle yapan biri ileride bana da yapar diye düşünmez mi? Kullandırtmayın kendinizi, ahlaken de hiç etik değil.

boşanma şansınız yokmu acaba?
Bosanma sansim var tabii. Ama surekli sen bosanirsan benim tansionum firlar olurum diyen bir annem var, sen asla bosanamazsin diyen bir erkek kardesim var. Sonucta don noktada yapa bilirim ama her kes benden uz donderecek.

Bosanma sansim var tabii. Ama surekli sen bosanirsan benim tansionum firlar olurum diyen bir annem var, sen asla bosanamazsin diyen bir erkek kardesim var. Sonucta don noktada yapa bilirim ama her kes benden uz donderecek.

emin olun kimse ölmez tansiyondan... elbette insan annesini babasını düşünür ama bu şekilde onlara daha fazla zarar veriyorsunuz çünkü bence bu olay bi şekillde ortaya çıkar duyulur çocuklarınızın ve ailenizin üzerinde leke olarak kalır... size bu kötülüğü yaptırmalarına izin vermeyin... sizde gururlu olun ki ayakta durabilcek gücünüzde var size yakışanı yapıp boşanın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…