. Derdimi kimseye soylemiyorum

Ben hiç şaşırmadım. Yalnış anlaşılmasın ama Azeri ailelerinde sevgi, sadakat diye bişey kalmamış maalesef. Önce erkekler aldatıyordu şimdi kadınlar.

Nasıl dini nikah kıydınız evliyken?
Şu işleri boşandıktan sonra yapsanız olmuyor muydu?
Boşanmak için çocuklarınızı annenizi düşünüyorsunuz da bu haltları yerken neden düşünmüyorsunuz?

arkadaşlar bu aldatma konuları kötü kadın içinde erkek için de hiçmi yüzün kızarmıyor çocuklarına bakarken adam senin paranı yiyor diye illa aldatmanmı gerekiyor nasıl dini nikah kıydınız ne amaçla arkadaşlar bi yerde duydum nerde bilmiyorum tam olarak dini nikah kıyıp günah işlememiş oluyormuş erkekler yapıyormuş

Birincisi senin şu an o adamla bi dini nikahın yok. Çünkü zaten eşinle dini nikahlı değil misin? Eşinden boşanıp 4ay 10 gün beklemeden başka biriyle yeniden nikahlanamazsın. Çokk büyük günahtasın. Allah seni affetsin. İkincisi çok gururlu biri dediğin adam evli iki çocuklu bi kadının yuvasını yıkan şerefsizden başka bişey değil. Senin o çok güvendiğin adam eminim ki seni ortada bırakacak. Senden 10 yaş küçük birisi seninle ancak paran için birlikte olur bence. Eğer ahirete inanıyosan mağdem eşini bu kadar sevmiyosun boşanın. Sonra evlenirseniz evlenirsiniz. Ama ben senin yerinde olsam bu çirkin günaha bi an önce tövbe eder Allahın beni affetmesini dilerdim. Allah sana çok para vermiş ama o çok para senin sınavın. Sen o çok parayla kocanı ezmek yerine ona destek olabilirdin sonuçta adam az para da getirse çalışıyomuş. Aza kanaat etmesini bilmelisin. O çok güvendiğin adamın seninle paran için birlikte olmadığına emin misin? Çocuğunun rızkını dışardaki serserilere yedirme. Kocanı sevmiyosan boşan ama yeniden evleniceksen de bu şu an birlikte olduğun mahlukat olmasın bence.

esiniz az kazaniyi demissiniz...sevdiginiz erkek cok mu kazaniyor bende onu ankamadim....hem cocuklarin psikolojisini dusu uyorsunuz..hem bu durumda duyduklarindaki halini dusunmuyorsunuz...keske o adami sevm eye calisacaginiza esiniz icin calissaydiniz...

öncelikle resmi nikah boşanma ile bozulur. bir kadın iki adamla evli olamaz, imam nikahının geçerli olması için bekar olman ve o adamla evlendiğini duyurmanız gerekiyor. gizli nikah diye bir şey yok. geçersiz yani.
sizin yaptığınız zina.
en kısa zamanda eşinden ayrılıp kendine düzgün bir hayat kur.

dini nikahınız geçerli değil..
hem zaten kocanızla nikahlısınız hemde kimsenin bilmediği nikah geçersiz..

sevişmek için dini alet etmeseniz olmuyor zaten..

kocandan boşan madem .. kocanın annesi ne kağıdı buldu nikahla ilgili anlamadım ben.. dini nikahın kağıdı nasıl oluyor..
hem böyle bir kağıt buldu hem eşinize söylemedi mi?

Kafaya bak. Sizin dini nikahiniz kabul degil ki nikah kiydiniz. Hangi imam kiyar o nikahi be siz evlisiniz hala. Dini nikah boyle basit mi? Guya adamla beraber olabilmek icin dini nikah kiymissiniz. Dini zinaniza alet etmeyin lutfen. Coluklu cocuklu kadinsiniz akliniz nerde? Batmissiniz iyice.

başkaları için yaşamaya devam edersen erken yaşta çökersin.. bu güzelliğin felanda kalmaz.. hayatını geri al verdiğin iğrenç insanların elinden.. böyle olmaz bebeğim kendine zulüm.. ayrılsan belki gözünde büyüttüğün adam okadarda muhteşem gelmeyecek sana. bi düşün derim.

Sen evliyken başka nikah kıymışsın AMMA bu nikah olmaz. gizli saklı yapılan nikah nikah değildir.madem sevmiyorsun boşan ondan sonra ne halt yersen ye.çıktığım adam çok gururlu haysiyetli biri demişsin evli iki çocuklu bir kadınla boşanmadan beraber olacak kadar gururlu bir insanmış. bana göre bu yaptığınız şey iğrenç sende çıktığın adamdan daha beter haysiyetsiz ve gurursuzsun kendinden kaç yaş küçük adam evlisin çocuklusun bu nasıl bir insanlıktır bilmiyorum bu kadar ŞEY DELİSİ olmaktan mevlam bizleri korusun yolumuzdan saptırmasın senide ıslah etsin

bu dusuncede dvam edersen yakinda seviyorum dedigin adam icin de baslarsin benden az kazaniyo benim parami yiyo demeye...dikkat edin sahip cikin poaraniza ne gunlere kaldik ya...

ayy cok iyi deein canim

Senin nikah geçersiz. Gerçi bilseydin böyle şeyleri zina yapıp kocanı aldatmazdın. Kocanla evlenmeseydin o zaman. Bi de üstüne 2 çocuk onlara yazık. Boşan da kocan senden kurtulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…