Derdimiz var!

Kazamı, cinayetmi..
ihmalmı, sabotajmı.. bilemem ama,
bildiğim bir tek şey var oda:
Allah imhal eder, asla ihmal etmez...

Dünden beri yüreğim acıyor, kaybetmenin acısını çok iyi bilirim.
Allah hepsinin mekanlarını cennet eylesin, yakınlarına sabır versin çok acı.
Söyledim, yine söylüyorum insana verilen değer bu kadar işte!!!!

SSK YAPMAMAK İÇİN KAÇAK ÇALIŞTIRILAN , DAHA 15 YAŞINDA OLAN İŞÇİLER VAR. ŞİMDİ MAAŞ BAĞLANACAKMIŞ HEE. hELAL OLSUN DEVLETİM. ÇOK YAŞA DEVLETİM. BU FEDAKARLIĞI HİÇ BİR ÜLKE İŞÇİSİNE YAPMAZ....

Dünden beri ağlıyorum, içimde ki yangın sönmüyor.
Hiç bir iş doğru yapılmıyor, denetimler vs hep aksatılıyor.
Çok ucuz ülkemde insan canı, bu katliamlar son bulsun.
Hiç tanımıyorken bu kadar yüreğim yanıyor.
O evlatlar, aileler eşler kardeşler nasıl dayanır bu acıya.
Pisi pisine ölüm dedikleri böyle işte.
Sayı açıklananın 2 katı hatta daha fazlası var. Okuduğum kadarıyla ssk lı işçiler baretleri imza ile alıyorlarmış ve o güne ait 715 baret imzalanmış.
Kaçak işçi vs yoksa orda en az 700 kişi var demek. Orda olanların yakınlarından duyduğum sayı ise 350 den fazla ceset çıkarıldığı.
Rabbim ülkemize bir daha böyle katliamlar yaşatmasın, bu son olsun.
Artık ailelerin yüreklerine ateş düşmesin.

Yanıyor yanıyor içim yanıyor... onlarca aile yandı bitti külleri darmadagan oldu... artık tam olur mu o aileler? Her resim her ani eksik kalmaz mi? Baba demek sadece eve 3 kuruş getirmek midir ki ilk açıklama maaş baglancak oldu lütfen baglamasinlar biz bakarız ailelerimize zaten senin bakmadigin ailelere yaşlılara biz bakıyoruz dert edinme sen zenginlerin bir yerlerinde dolan artık bizden uzak dur.. sen hala sozde milletin vekillerine uyumalari için para saç maaş diyr biz 900 tlyi ölürüz. Yanıyor yanıyor içim yanıyor allahım sabır versin ailelerine...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Canım, duygularımıza tercüman olmuşsun... Böyle bir topic açmakla..
Ama işe yarayacak mı... Yine bir yerlerde bir işçimiz can verecek..
Tv programlarında bile yanlı haber yapılıyor ya! Pes!..
Nasıl bir ülke olduk Ya Rab...
Bu mahşerden en kısa sürede kurtar bizi..
Toprakları bol olsun...

bu işin fıtratında bu varmış. ÖLMEYE MADENCİLER HEVES ETMİŞ YANİ
bunlar normal şeylermiş. KENDİLERİ DE HER GÜN ÖLÜME GİTTİKLERİNDEN BİLİYORLAR BUNU TABİ. YOKSA O KADAR KORUMAYLA GEZERLER Mİ?
ölenlerin vücudunda yara, bere yokmuş. ÇOK ŞÜKÜR, ŞÜKREDİN BİRAZ
15 yaşında yavrucak ölmüş. MEYDANDA GEZİNCE, ÖLSEN DE YUUUUH AMA İŞ KAZASINDA ÖLÜNCE TAKDİR İ İLAHİ.
daha çok var ama elim uyuştu sinirden...Allah'ım tez elden sen el at artık ne olur Ya Rabbim

Her haberde canımız bir kez daha yanıyor. . Evladını eşini babasını kaybetmiş insanları düşündükçe yüreğimin tam ortasına birşey oturuyor. . sabahtan beri başım çatlıyor gözlerim doluyor. . Rabbim ailelerine güç kuvvet sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…