- 26 Mayıs 2020
- 7.101
- 37.295
- 498
- Konu Sahibi BengisuCan91
-
Kullanır ve hatta çok daha fazlasını kullanır.Öyle olsa sensiz yapamam gibi cümleler kullanmazki bu adam
Nasıl yaniKullanır ve hatta çok daha fazlasını kullanır.
Bana kullanıldı oradan biliyorum:)
Ayrılmak istiyorsan ayrilalim dedim onuda teklif ettim bunuNasıl yani
Sensiz yapamam vb cümleler kuran adamlar bize delicesine aşık ve sadık olmuyorlar diyorum.Nasıl yani
Güvenimde sarsıldı tamamen bir insan neden eşine bu şekilde davranır ki tamam hicbirimiz dört dörtlük degiliz herkezin kusuru vardir benimde vardir mutlaka ama bu denli bu kadar yıpratan nedir ilişkiyi oturup konuşmak istesem asla dinlemeyi tercih etmiyorSensiz yapamam vb cümleler kuran adamlar bize delicesine aşık ve sadık olmuyorlar diyorum.
Çok rahat bir şekilde güzel sözler söylüyorlar arkadan iş çevirirken.
Ben eşiniz yapıyordur demiyorum ama demişsiniz ya 'öyle olsa sensiz yapamam demez' diye, der efendim neler neler der.
Çookk sabırlı bir insan olmalısınız, ben olsam o pastayı yüzüne yapıştırırdımGüvenimde sarsıldı tamamen bir insan neden eşine bu şekilde davranır ki tamam hicbirimiz dört dörtlük degiliz herkezin kusuru vardir benimde vardir mutlaka ama bu denli bu kadar yıpratan nedir ilişkiyi oturup konuşmak istesem asla dinlemeyi tercih etmiyor
Yani bu durumda insan ne yapabilir birde şöyle birşey var çocuktan sonra cinsel anlamda ilişkimizde bitti bazı şeylere bağlı olduğunu düşünüyorum ister istemez cocuktan oncede tartisirdi benimle ama bu derece düşmanca degilGüvenimde sarsıldı tamamen bir insan neden eşine bu şekilde davranır ki tamam hicbirimiz dört dörtlük degiliz herkezin kusuru vardir benimde vardir mutlaka ama bu denli bu kadar yıpratan nedir ilişkiyi oturup konuşmak istesem asla dinlemeyi tercih etmiyor
Hiçbir kadın tahammül edemez benim ettiğim kadar inanın gerçekten öyleyim herşey karşılıklı olmalı sırf cocugum icin susuyorum sessiz kalmaya çalışıyorumÇookk sabırlı bir insan olmalısınız, ben olsam o pastayı yüzüne yapıştırırdım
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ne hanzo bir eş... Allah yardımcınız olsun. Ancak sorunlarınız cok fazladır yani bunun ötesi olmalı ki varsa böyle insana pasta mı yapılır. Gitsin öte de bayilsin valla. Sizde yol yakınken tak sepeti koluna herkes kendi yoluna deyip hayatiniza bakın. Hayat birinin kahrını, tribini, sinirini çekmek için çok kısa. Bosanmakta kolay değil ama bu türlerin tedavisi yok malesef. Iliginize kadar sömürülen sizi.Merhabalar herkeze nasıl başlasam bilmiyorum ama bugün eşimin doğum günüydü bende ona hediye almak yerine kendi ellerimle güzel bir pasta hazırlamak istedim ve yaptım da ama bütün emeklerim boşaymış ne yazıkki eşim eve geldiğinde pastayı dolaptan çıkartıp ben senden pasta mı istedim deyip masanin üzerine koymuş ona dedimki sen istemedin benim icimden geldi hazirladim ne kötümü oldu dedim yapma bana hazırlama birşey dedi birde pastanin üzerine mutlu yillara canim kocam diye bir not eklemiştim oda böyle yazdığımdan dolayı sanki dalga geçer gibi birde kocam yazmış diye alaylı konuştu o an çok kötü oldum inanın o an kendimi değersiz hissettim neden böyle davranışlar yapiyor anlayamiyorum çok sinirli yapida bi insan yani ne olursa olsun insan teşekkür edeceği yerde niye bunlari soyler hic aklim almiyor siz ne dusunuyorsunuz ne yapmam gerek bu konuda bana yardimci olursaniz sevinirim zaten geneldede sinirli yapida bi insan ne olur fikir verin kendimi daha ne kadar deersiz hissedeceğim
Belki odaYani bu durumda insan ne yapabilir birde şöyle birşey var çocuktan sonra cinsel anlamda ilişkimizde bitti bazı şeylere bağlı olduğunu düşünüyorum ister istemez cocuktan oncede tartisirdi benimle ama bu derece düşmanca degil
Soğudum artık insan yanaşmak bile istemiyor saygı yok sevgi yok ne olur ki allah askina artik tiksinti duymaya basladim yani cocuktan sonra daha cok degisti sanki hic tanimadigim bir insan var karsimdaOkuzler cok tatli hayvanlardir, oldukça yararlidirlar ayrica. Esiniz olacak müsvedde ile kiyaslayamam ve okuz diye hakaret edemem esinize.
Olmamis insan bu, ya devam eder bu muameleyi kendinize layik gorursunuz yada koyarsiniz kapiya, size kalmis.
Hayır herşeyi bir kenara bırakın boşansam gidecek yerimde yok ailemde arkamda durmak istemiyorBelki oda
Soğudum artık insan yanaşmak bile istemiyor saygı yok sevgi yok ne olur ki allah askina artik tiksinti duymaya basladim yani cocuktan sonra daha cok degisti sanki hic tanimadigim bir insan var karsimda
Çok çaresizim inanın bu insan psikolojik9Hayır herşeyi bir kenara bırakın boşansam gidecek yerimde yok ailemde arkamda durmak istemiyor
Az önce gittim yanina en kisa zamanda boşanmak istiyorum senden dedim oda git boşa hayrettt gibi sözler kullandı şimdi aradan 1 hafta gecicek tekrar eski haline döncek hicbirsey olmamis gibi davranicakBirseyler yasiyor olmali normal hareketler degil bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?