- 26 Şubat 2022
- 930
- 2.493
- 63
- Konu Sahibi BengisuCan91
-
Daha asla pasta falan bitti bundan sonra doğum günü kutlamak mı aslaaaaaaaa kıymet bilmez nankör insana ne yaparsan yap bazen kendime bile kızıyorum bu insanla nasıl yaşıyorum diyeDaha biraz önce karşı komşunun kocasımıdır nedir taksiyle gelip camı çerçeveyi indirip gitti yine ona sinirlerim bozuk zaten, bide bu konuyu okudum iyice çıldırdım. Hala ruh sağlığımı bozuk diyorsunuz, evveet bildiniz! ruh sağlığı bozuk bu deliyi yalnız bırak duvarlara sinirlersin kendi başına hayvan oğlu hayvan. Boşanma haberini de pastanın içinde gönder eve.
Pastaya elimle patlattım o kadar sinirlendim ki bana dediki sinir hastasisin sen sen böyle yaptıktan sonra birakta sinir hastasi olayim yani allahin cezasıİnanın aileme karşı çok farklı davranıyor birde bana yaptiklarini bilseler insan müsvettesi
Bir sıkıntı var ama bence biri var. Cinselligi bir erkek bitirirse kıyamet kopmuştur zatenYani bu durumda insan ne yapabilir birde şöyle birşey var çocuktan sonra cinsel anlamda ilişkimizde bitti bazı şeylere bağlı olduğunu düşünüyorum ister istemez cocuktan oncede tartisirdi benimle ama bu derece düşmanca degil
Teşhis koymak istemem ama eşiniz de kişilik bozukluğu olabilir mi? Video dinleyin araştırın bakalım davranışlarınin manası neymiş. Hatta maddi gücünüz varsa psikologa gitmenizi tavsiye ederim. O gelmese de siz gidin. En azından durumu öğrenin ona göre yol alınİnanın aileme karşı çok farklı davranıyor birde bana yaptiklarini bilseler insan müsvettesi
Birşey yapmazdım bir dahakine çünkü hak etmiyorMerhabalar herkeze nasıl başlasam bilmiyorum ama bugün eşimin doğum günüydü bende ona hediye almak yerine kendi ellerimle güzel bir pasta hazırlamak istedim ve yaptım da ama bütün emeklerim boşaymış ne yazıkki eşim eve geldiğinde pastayı dolaptan çıkartıp ben senden pasta mı istedim deyip masanin üzerine koymuş ona dedimki sen istemedin benim icimden geldi hazirladim ne kötümü oldu dedim yapma bana hazırlama birşey dedi birde pastanin üzerine mutlu yillara canim kocam diye bir not eklemiştim oda böyle yazdığımdan dolayı sanki dalga geçer gibi birde kocam yazmış diye alaylı konuştu o an çok kötü oldum inanın o an kendimi değersiz hissettim neden böyle davranışlar yapiyor anlayamiyorum çok sinirli yapida bi insan yani ne olursa olsun insan teşekkür edeceği yerde niye bunlari soyler hic aklim almiyor siz ne dusunuyorsunuz ne yapmam gerek bu konuda bana yardimci olursaniz sevinirim zaten geneldede sinirli yapida bi insan ne olur fikir verin kendimi daha ne kadar deersiz hissedeceğim
herşeye söylenip sinirleniyorsa doktora gitsin allah allah ya, hasta belli ki... bu siniri aman benim eşim sinirli aman beyim hemen parlar diyerek siz normal görüp devam ettiğiniz altdan aldığınız için ona bunu yapma fırsatını iznini siz kendiniz vermişsiniz. büyük ihtimal hep böyleydi .Evet aynen öyle herşeye söylenir sinirlenir bazen diyorum nereye kadar sürecek üstelik kızımda var 1 buçuk yaşında
Sanmıyorum öyle birşey olduğuna her zaman bir sözü vardı senden ayrilirsam birdaha evlenmem uğraşmam derdi ayrıca bu zamana kadar herhangi şüpheli bir hareketini görmedim olsaydi belli ederdi mutlakaBence başka biri var.
Bunda kızacak,dalga geçecek bi şey yok ki ?
Doğum günü denince akla ilk gelen pastadir zaten. Normal bir insan buna
sevinir.Ha diyelim ki sevinmedi : Küçümsemek suretiyle dalga gezmec en azından.
Oteki kadın yapsaydı pastayı ; ayaklarını operdi.
Teşekkür yagmuruna tutardi.
Kesin başka biri var..Senden uzaklaşmaya,kendisinden soğutmaya çalışıyor
Günahı boynuna,ben bu şekilde hissettim.
Sıkıntı davranışlarında mesela hatalarini yuzune soyluyorum bazen bak böyle yapman hoş degil falan filan veya şu hareketinden rahatsiz oluyorum gibi oda sinirden yaptigini soyluyor sen bana bakma diyor ama insanin akli almıyor yani nasil bir öfkedirki bu denli kendini kontrol edemiyor bir öyle bir böyle konusuyor anormal bi durum yani onun bu hareketleri yuzunden hayatı nefret ettim sanki ruhum darlanıyor terkedip gidesim geliyorYaaa şunu anlayamıyorum hem böyle bir yapida insan hemm geçtiğimiz anneler günunde geldi bana hediye almis onu verdi ama ben insanca aldim tesekkur ettim onun yaptigi hayvanligi yapmadim şimdi soruyorum bu adam sevmese beni neden hediye alsin diyorum veya sensiz yapamam desin onuda gectim sonra bu adama ne oluyorsa 180 derece degisiyor
Sanmıyorum öyle birşey olduğuna her zaman bir sözü vardı senden ayrilirsam birdaha evlenmem uğraşmam derdi ayrıca bu zamana kadar herhangi şüpheli bir hareketini görmedim olsaydi belli ederdi mutlaka
Başkasıyla görüşmek için senden ayrılmasına gerek yok ki.vardı senden ayrilirsam birdaha evlenmem uğraşmam derdi ayrıca bu zamana kadar herhangi şüpheli bir hareketini görmedim olsaydi belli ederdi mutlaka
Olmadigina eminim cunku yeri geliyor telefonunu bile kullaniyorum yani muhakkak bir yerde yakalardimBaşkasıyla görüşmek için senden ayrılmasına gerek yok ki.
Adam gayet seninle evliyken de baskalariyla görüşebilir.
O yüzden aldatma olarak niteliyoruz zaten.
Her görüştüğü kadına nikah basmayi düşünmez anlayacağın.Yahut senden ayrılmayı beklemez başka bir kadın için.
Ama senin kocan,sen daha iyi bilirsin.
Sormayın en azindan bir teşekkür beklerdim yani sorun ne olursa olsun inanin işin içinden cikamiyorum yaptığı hareketi 5 yasinda cocuk yapmazKavgalı falan mıydınız? Hoş olsanız bile şu hareket yapılmaz.
Yani aklima hep şu geliyor belkide ayrilmak istiyor ama o zaman söylemesi gerekir ayrilalim anlasamiyoruz diye tek kelimesi şu git ayrıl ben sanki kendimle evliyim benden mi adım bekliyorOlmadigina eminim cunku yeri geliyor telefonunu bile kullaniyorum yani muhakkak bir yerde yakalardim
O halde sıkılmış..Olmadigina eminim cunku yeri geliyor telefonunu bile kullaniyorum yani muhakkak bir yerde yakalardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?