- 16 Şubat 2017
- 726
- 3.064
- 63
Bence kanıt bırakma, telefon aç cırla, ortamlarda inkar edersin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kanıt bırakma, telefon aç cırla, ortamlarda inkar edersin
Benim babam bana aşırı düşkün değil. Ama ben yaş olarak da yapı olarak da olgun bir bireyim. Kendi kararım deyip kesip atmak istemiyorum. Ama saygı görmezsem saygı da göstermem.olabilir en azından biraz kafanı dağıt uzaklaşmak hem sana hemde ailene iyi gelir inşallah oratk bir noktada buluşursunuz. bende baba amcası olayı yaşadığım için seni çok iyi anlayabiliyorum. Allah'tan benim babam bana aşırı düşkündü inşallah seninki de öyledir.
Allahım babamın mail atmayı bilen ve bu yolla herşeye karışan bi amcası olmadığı için şükürler olsun sana. Babanız amcasının etkisinden çıkmalı. Hiçbir aile için iyi bişey değil yönetilebilen baba üzgünüm. Eviniz babanızı annenizi ilgilendirir. Amca kim köpek afedersin.
Amcan seni ogluna alacak heralde.isi bozduguna gore .Amca nin aile içine bu kadar müdahale etmesi hiç olmamış bence.sen annen ve babanla konuş sevgini şöyle ve sevdiğini tanıt ailene.
Tamamını okuyamadım ama is bulmadan nasıl evleneceksiniz ki siz çalışıyor musunuz? Bir ev gecindirmeye yetecek kadar kazanıyor musunuz?
Daha işi olmadan evlenilmesine ben de karşıyım evlenmek için en azından atama bekleseniz çünkü düğü
m masrafı kolay degil ilerde bir de çocuk olacak çok zorluk çekersiniz ama tanısıp bir söz gibi kesilebilir.Siz seviyorsanız bekleyin derim.
Amcanin bunlari soylemek icin mail atmasi fazla amarikanvari degil mi ya![]()
Babanın amcası
Mail atıyor vs
Bu amca babandan küçük mü ya da onunla akran mı
Babanın amcasını geçtim kendi amcan bile duymamalı iş ciddiye binmeden
Ne kadar iç içe bir hayatınız var
Ortak holdingler aşiretler köyler vs mi var kızın kiminle evlendiği bu kadar önemli
Ayrıca baban da çocukluk etmiş gelsinler vaz geçtim gelmesinler diyerek
Gelselerdi iş vs deyip bahane uydursaydı bu durumdan daha iyi idi
Babanın amcası kim ki dış kapının mandalı??? Niye takıyorsunuz bu kadar?
Amcası ile çok yaş araları yok mail kısmına yaşlı olarak düşündüğünüz için mi takıldınız anlamadım.nedense ben de mail kismina takildim..
Telefon filan etmesini beklerdim..
Konuya da gelince, bence erkek arkadasinizdan tamamen eminseniz arkasinda durun.
Takıyorum çünkü bana hakaret etmiş babam da onu dinliyor ve ayrıl o çocuktan diyor.