• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derin konu

Tamamını okuyamadım ama is bulmadan nasıl evleneceksiniz ki siz çalışıyor musunuz? Bir ev gecindirmeye yetecek kadar kazanıyor musunuz?

Allahım babamın mail atmayı bilen ve bu yolla herşeye karışan bi amcası olmadığı için şükürler olsun sana. Babanız amcasının etkisinden çıkmalı. Hiçbir aile için iyi bişey değil yönetilebilen baba üzgünüm. Eviniz babanızı annenizi ilgilendirir. Amca kim köpek afedersin.

Amcan seni ogluna alacak heralde.isi bozduguna gore .Amca nin aile içine bu kadar müdahale etmesi hiç olmamış bence.sen annen ve babanla konuş sevgini şöyle ve sevdiğini tanıt ailene.

olabilir en azından biraz kafanı dağıt uzaklaşmak hem sana hemde ailene iyi gelir inşallah oratk bir noktada buluşursunuz. bende baba amcası olayı yaşadığım için seni çok iyi anlayabiliyorum. Allah'tan benim babam bana aşırı düşkündü inşallah seninki de öyledir.
Benim babam bana aşırı düşkün değil. Ama ben yaş olarak da yapı olarak da olgun bir bireyim. Kendi kararım deyip kesip atmak istemiyorum. Ama saygı görmezsem saygı da göstermem.

Allahım babamın mail atmayı bilen ve bu yolla herşeye karışan bi amcası olmadığı için şükürler olsun sana. Babanız amcasının etkisinden çıkmalı. Hiçbir aile için iyi bişey değil yönetilebilen baba üzgünüm. Eviniz babanızı annenizi ilgilendirir. Amca kim köpek afedersin.

Evet kesinlikle öyle. Ben bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Saygımı bozayım mı?

Daha işi olmadan evlenilmesine ben de karşıyım evlenmek için en azından atama bekleseniz çünkü düğü
m masrafı kolay degil ilerde bir de çocuk olacak çok zorluk çekersiniz ama tanısıp bir söz gibi kesilebilir.Siz seviyorsanız bekleyin derim.

Ben de bekleme taraftarıyım fakat babamın amcasından hakaret işitmek çok zoruma gidiyor ve ayrılın demeleri çok tuhaf. İnada bindirdim. Karakterime yapılan bir saldırı olarak görüyorum.

Ne yapmam gerek sizce? Nasıl içim rahat eder? Her akşam ölümü düşünüyorum. Bundan kurtuluşum yok mu?

Babanın amcası

Mail atıyor vs

Bu amca babandan küçük mü ya da onunla akran mı

Babanın amcasını geçtim kendi amcan bile duymamalı iş ciddiye binmeden

Ne kadar iç içe bir hayatınız var

Ortak holdingler aşiretler köyler vs mi var kızın kiminle evlendiği bu kadar önemli

Ayrıca baban da çocukluk etmiş gelsinler vaz geçtim gelmesinler diyerek

Gelselerdi iş vs deyip bahane uydursaydı bu durumdan daha iyi idi

Babanın amcası

Mail atıyor vs

Bu amca babandan küçük mü ya da onunla akran mı

Babanın amcasını geçtim kendi amcan bile duymamalı iş ciddiye binmeden

Ne kadar iç içe bir hayatınız var

Ortak holdingler aşiretler köyler vs mi var kızın kiminle evlendiği bu kadar önemli

Ayrıca baban da çocukluk etmiş gelsinler vaz geçtim gelmesinler diyerek

Gelselerdi iş vs deyip bahane uydursaydı bu durumdan daha iyi idi

10 yaş araları var babam ile. Ama öyle sandığınız kadar yakın değiliz. Bana kalırsa psikolojik sorunları var ve bana sardı. Ne yazık ki babam da onu dinliyor. Ne yapmalıyım ben? Sert bir mesaj mı yazayım ya da hakaretlere tepkisiz mi kalayım?

:KK70: nedense ben de mail kismina takildim..
Telefon filan etmesini beklerdim.. :KK70:

Konuya da gelince, bence erkek arkadasinizdan tamamen eminseniz arkasinda durun.
Amcası ile çok yaş araları yok mail kısmına yaşlı olarak düşündüğünüz için mi takıldınız anlamadım.
Erkek arkadaşımın arkasındayım fakat babam benim arkamda değil.

Back
X