- 6 Ekim 2019
- 307
- 138
- 103
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DOKTORUNUZ KİMDİ VE NE KADAR ÖDEDİNİZ VE DR SEÇERKEN KRİTERLERİNİZ NELER ACABAEvet bugün artık kendi kendime yapıyorum her şeyimi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DOKTORUNUZ KİMDİ VE NE KADAR ÖDEDİNİZ VE DR SEÇERKEN KRİTERLERİNİZ NELER ACABAEvet bugün artık kendi kendime yapıyorum her şeyimi![]()
Teşekkür ederim . Doktorum Doçent doktor Gökhan Temiz . Fiyat bilgisini özelden atarım size . Çok doktorla görüştüm ama doktorun yaklaşımı hoşuma gitti . Gayet açıklayıcı ve güven vericiydi . Yaptığı işlemler özellikle temporal lift sonuçları hoşuma gitti. Şimdilik sıkıntım yok . Ameliyatın sonucu iyi ya da kötü demek için sanırım erken. 1 -2 aya hem temporal lift hem liposuction sonuçlarını net görüp sonucu değerlendirebilirim . Umarım verdiğim karardan pişman olmam ve doktorumu herkese öneriririm . Şimdilik hem yüzüm hem bacaklarım çok şiş ve ödemli . 1-2 aya tekrar burda güncelleme yapacağımÇOK GEÇMİŞ OLSUN DOKTORUNUZ KİMDİ VE NE KADAR ÖDEDİNİZ VE DR SEÇERKEN KRİTERLERİNİZ NELER ACABA
Merhaba , annenize yapilan orta yuz ameliyati , local anesteziylemi , boyun germe de yaptimi doktor ? Fiyati neydi ve 2025 demi yapti doktor, foto yollayabiirmisiniz eger mumkunse lutfen , tesekkurler .Ben konuyu görünce yazmak istedim. Öncelikle çok bilgili değilim ama izmir de annem için rahmi evinç e orta yüz germe yaptırdık. Çok başarılı oldu gerçekten inanılmaz değişti ve fiyatı diğer doktorlara göre çok uygundu. Tam yüz germe işleminde nasıldır bilmiyorum ama çok da farklı değil diye yazmak istedim. Profilinde önce sonra fotoğrafları yok. Ben burda öneride görüp annemi götürmüştüm. Belki işinize yarar diye yazmak istedim![]()
wow diyecek bir sey bulamadim. ikinci bir ameiyet kesin gerekli.Ben bu doktora bakmıştım, instagram sayfasında başarılı sonuçlar var, ayrıca bizim seninle çok dikkat ettiğimiz konu dikişler, güzel atıyor, fakat google da videolu şikayet beni korkuttu. Kadın 21000 $ ödemiş ve yüzü gerçekten hiç güzel değil maalesef.
![]()
Ameliyat Sonrası Hayal Kırıklığı Ve Maddi Kayıp
Prof. Dr. Erdem Tezel için yazılan 'Ameliyat Sonrası Hayal Kırıklığı Ve Maddi Kayıp' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Prof. Dr. Erdem Tezel hakkın...www.sikayetvar.com
Dr varsak maalesef cok pahaci, ben wassuptan iletisim kurmustum , benden $ 21 K istedi, yurtdisi telefon # gorunce , fiyat artti .Canım yukarıda bahsettiğim Dr. Yasin Kürşad Varsak, bakabilir misiniz lütfen kadın neden şikayetçi ve genel olarak ne düşünüyorsun. Adam baya eğitimli ve çok branş kapsıyor, microcerrah, nörolojiye kadar bilgisi var. Bence bu çok kıymetli, bir doktorun bu kadar eğitimli olması.
Sanirim bu bir sans isi yada , doktorun o anki mood durumu, siznle kurdugu iletisim, vb nedenler le ameliyat iyi yada kotu gecebilir. Dr Mustafa Ozyurtlu da ameliyat olan arkadas gayet iyi bir sonuc aldi, ama fazla ksme ve yapilandirma dogal olsun diye arkadas cok israrci olunca genclesme olmus ama hic degisme yok ifadesinde mimiklerde . Bence kisiye ozel olmus, bana kalsa biraz daha bir tik daha olabilir di.Yabancılar sadece övdü ama Türkleri üzmüş Mustafa bey.
5 tane şikayet, 4 kere burun ve 1 kere kaş ve yüz germe izleri.
Gerçek hasta, gerçek fotoğraflar.
Eki Görüntüle 3623376 Eki Görüntüle 3623377 Eki Görüntüle 3623378
Eki Görüntüle 3623379
Bende karın germe liposuction + Bbl düşünüyorum doktor bir türlü bulamadım dikiş kalitesi önemli ve dümdüz kim yapar bilemiyorum aydın tekgöz var doktor o nasıl sizceProf. Dr. Cengiz Açıkel.
Karın germe için iki ay önce iletişime geçmiştim, bana yardımcı olmayacağını iletmişti asistanıyla.
Hala da anlamadım neden?
Ama hep aklımda, ince işleri ustası diye duymuştum.
Duyan, bilen, tanıyan var mı aranızda?
Süleyman özer var birde , bende erhan eryılmaza orta yüz germe olmak istiyorum fakat instagramını incelediğimde sanki çok fazla değişim yok gibi geldi ve sanki suratları şişiriyor gibi geldi bilemedimBen incelemiştim kendisini. Öncelikle çok genç geldi bana, diğer sorun derin plan yapmıyor ve bana tam yüz germe lazım, sadece alt yüz değil. O yüzden listeme almamıştım.
Asena selam, ne yaptiniz hangi doktora karar verdiniz? Ben size Ankarada ki muhtesem bir doktoru salik vereyim. Op dr Ozan Bitik , yeni yuz yenihayat.com sayfasini inceleyin , inanilmaz . Ama sordurdum , ilk danisma 4.500 TL imis. maeliyat yapinva dusuyormus.Prof. Dr. Süleyman TAŞ
Eki Görüntüle 3619439
Süleyman TAŞ, 50’den fazla Uluslararası Bilimsel Yayını bulunmaktadır, 5+ Canlı Cerrahi Rinoplasti Kursu düzenlemiştir, yazdığı “Klinik Rinoplasti: Modern Cerrahi Tekniklere Algoritmik Yaklaşım” kitabı ile okurlara, deneyimi ne olursa olsun, en iyi rinoplasti uygulamasında ustalaşmalarını sağlamaktadır. Dr. TAŞ Yüz Plastik Cerrahisi ve Mikrocerrahi hakkında 2 Kitap Bölümü yazdı, 5+ En İyi Plastik Cerrah Ödülü kazandı, Total Yüz Rekonstrüksiyonu, Kol Replantasyonu, Ayak Replantasyonu gibi ileri mikrocerrahi deneyimi gerektiren imkansız ameliyatlar ile basında sık sık yer aldı ve 100’den fazla kongreye konuşmacı ve öğretim üyesi olarak davet edilmiş, çok sayıda patentli enstrümanı, Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Avrupa ve Türkiye Kurul Sertifikasyonuna sahiptir.
Eki Görüntüle 3619440
Sizce bu doktor neden bu kadar popüler? Mesela bu fotoğrafa bakılırsa, bana göre bu kadına uygun şekil değil.Bilmiyorum, belki yüzü daha çok yeni olduğu için böyle görünüyor. Ayrica çok fazla şikayet var ve yinede adam çok popüler. Bilemedim, arasam mı, aramasam mı.
![]()
Merhaba bbl karın germe bende düşünüyorum ama emre özenalp beğenmedim popoyu yukarı kısma enjekye ediyor bende karar veremedim henüzBende karın germe liposuction + Bbl düşünüyorum doktor bir türlü bulamadım dikiş kalitesi önemli ve dümdüz kim yapar bilemiyorum aydın tekgöz var doktor o nasıl sizce
Dr emre özenalp , op dr yusuf acar var bide
Yusuf acar ve aydın tekgöz nasıl sizce birde bu bblde ve karın germede nelere dikkat etmemiz lazımMerhaba bbl karın germe bende düşünüyorum ama emre özenalp beğenmedim popoyu yukarı kısma enjekye ediyor bende karar veremedim henüz
Size yazdım ama alıntı yapmadı sanırımYusuf acar ve aydın tekgöz nasıl sizce birde bu bblde ve karın germede nelere dikkat etmemiz lazım
Ben bu doktorları bilmiyorum. Ben Ulaş Bali’ye olmuştum. Karnımdan memnunum, gerçi benim büyük göbeğim yoktu ama kollarda ki dikişler ayrıldı, sanırım dikey olduğu için. Biçimi çok iyi yapıyor Ulaş bey ama ben ona sadece vücut için giderim, yüz için riske girmem, hala o hastanede aşka ama vücut için uygun doktor benceBende karın germe liposuction + Bbl düşünüyorum doktor bir türlü bulamadım dikiş kalitesi önemli ve dümdüz kim yapar bilemiyorum aydın tekgöz var doktor o nasıl sizce
Dr emre özenalp , op dr yusuf acar var bide
Ben 3 Eylül ameliyat oldum. Sınuçlardan bahsetmek çok erken çünkü yüzüm çok şiş ve mor rengi. Ama bildiğim tek şey var, doktorum gerebildiği yüzümde her noktayı gerdi.Asena selam, ne yaptiniz hangi doktora karar verdiniz? Ben size Ankarada ki muhtesem bir doktoru salik vereyim. Op dr Ozan Bitik , yeni yuz yenihayat.com sayfasini inceleyin , inanilmaz . Ama sordurdum , ilk danisma 4.500 TL imis. maeliyat yapinva dusuyormus.
Egitimi ve sadeve yuz uzerine odaklanmasi ABD de unlu dkrlarla calismasi hep + benim icin . Ona ameliyat olan var mi acaba bir sorustursaniz ? kolay gelsin.
Bildiğim kadarıyla çok gazla şikayetçisi var bu doktorun.Asena selam, ne yaptiniz hangi doktora karar verdiniz? Ben size Ankarada ki muhtesem bir doktoru salik vereyim. Op dr Ozan Bitik , yeni yuz yenihayat.com sayfasini inceleyin , inanilmaz . Ama sordurdum , ilk danisma 4.500 TL imis. maeliyat yapinva dusuyormus.
Egitimi ve sadeve yuz uzerine odaklanmasi ABD de unlu dkrlarla calismasi hep + benim icin . Ona ameliyat olan var mi acaba bir sorustursaniz ? kolay gelsin.
Benimde en çok korktuğum şey kalın dikiş izi çünkü ben meme küçülttme ve dikleştirmede yaptırıcam her yer iz olucak dikiş kalitesi bu yüzden önemli birde benim karnım baya var üst orta karnım oyüzden olmuşkende dümdüz olmasını istiyorum ve ince dikiş bblde aydın tekgözü ben begeniyorum ama ondada karın germe nasıl bilmiyorum yusuf acarda çok iyi erdem güvenin sonuçlarını göremedim siz görüşmeye gitmişmiydiniz ulaş balide bu ara kafama yatıyor gibi fiyat önemli değil ya birkere olsun tam olsun istiyorumYani ben çok araştırdım para sorun değilse erdem güven çok ii. Karın germede göbek deliğine bakın genelde onu yapamıyorlar popodada ters kalp şekli vermişmi alt tarafı yuvarlakmı kareleşme varmı birde genelde yeni ameliyat olanlardan daha çok uzun vade sonuçları önemli mesela bn özgen kıvançla görüştüm sırf acısız die ama içime sinmedi geçen erteledim geçen haftada 1 sene önce ameliyat olanlarla tekrar konuştum ozaman memnun olanlar şuan memnun değil popoda topaklanma olmuş göbek deliği ii değil ve dikişler kalın dediler
Selam. Geçmiş olsun. Tüm yüz germemi oldunuz? Dr derin planda mı yaptı ameliyatınızı acaba? Dr adı öğrenebilir miyim ve fiyat ne kadar ödediniz sevgilerBen 3 Eylül ameliyat oldum. Sınuçlardan bahsetmek çok erken çünkü yüzüm çok şiş ve mor rengi. Ama bildiğim tek şey var, doktorum gerebildiği yüzümde her noktayı gerdi.Hayal ettiğim üçgen çenem artık var ve o buldok yanaklarımdan çok şükür kurtuldum, bu halde bile belli. Ama kafamda zımbalar var ve uyku çok zor. Şuan tabiki artık yavaştan şakalaşmaya başladım ama ben resmen ölümden döndüm. Ameliyat şuan bildiğim kadarıyla güzel geçti, Muhsin bey verdiği her sözü tutmuş gibi görünüyor sağolsun ama tekrar ediyorum daha 6 gün sadece geçti ve tam sonuçtan bahsetmek çok erken.Benim tansiyonum çok fırladı, korkunç şeyler yaşadım ameliyat sonrası. Sabah 7 aldılar beni odadan gülerek gece 11 odaya bitmiş vaziyette getirdiler. Anneme öyle korku yaşattım ki, kadın 3 günde 4 kg verdi, hala yemek yiyemiyor, en çok ona yaşattığım korku ve zorluklar için üzülüyorum. Aslında doktorun suçu değil bu, anestezi ekibin hatası, beni yüksek tansiyonla ameliyata aldılar oysa ki hastanede Acibadem yani. Of neyse şuan tekrar yaşadım o korku ve acıları. Neyseki rabim beni anneme bağışladı ama kadının piskolojisi bozuldu resmen. İyileştiğinde ona güzel tatil yaptıracağım, biraz rahatlasın canım benim.