- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
- Konu Sahibi Harbifitness
-
Bende herkese sadece burun dedim evet cok az sisligim oldu allahtan bende cok korkmustum ama hic kirkmaya gerek yokmus vallahi iyiki olmusum diyorum simdi darisi senin basina canim sende hic korkma güven Ercan beye..Valla size maşallah avukatta sende az hasarla atlattınız morluk az olmuş darisı başıma bendesardunyam16 nın dedigi gibi yapacam burun diyecegim endoyu hiç katmayacagımm anlamiyorlar madem
Geçmiş olsun aramiza hosgeldin.senin sonucun benimkinden de iyi oldu maşallah.6.gün dikişler alindi kayiplara karistin.kiz merak etyim eallahi noldu buna diye.megerse bizim hanfendi istanbulu talan etmisBende herkese sadece burun dedim evet cok az sisligim oldu allahtan bende cok korkmustum ama hic kirkmaya gerek yokmus vallahi iyiki olmusum diyorum simdi darisi senin basina canim sende hic korkma güven Ercan beye..
Cok tesekkür ederim canim benim evet Istanbulun altini üstüne getirdik:)))Geçmiş olsun aramiza hosgeldin.senin sonucun benimkinden de iyi oldu maşallah.6.gün dikişler alindi kayiplara karistin.kiz merak etyim eallahi noldu buna diye.megerse bizim hanfendi istanbulu talan etmis
Iyiki vazgeçmedin oldu bitti iste .15 yaş gençlemissin şimdiden belli oluyor.ercan bey cok doğal yapiyor ve hiç şişlik morluk olmuyor.1.5 ayda tam iyilesiyorsun asıl ozaman nekadar genclestigini farkedeceksinCok tesekkür ederim canim benim evet Istanbulun altini üstüne getirdik:)))
Bende herkese sadece burun dedim evet cok az sisligim oldu allahtan bende cok korkmustum ama hic kirkmaya gerek yokmus vallahi iyiki olmusum diyorum simdi darisi senin basina canim sende hic korkma güven Ercan beye..
Iyiki vazgeçmedin oldu bitti iste .15 yaş gençlemissin şimdiden belli oluyor.ercan bey cok doğal yapiyor ve hiç şişlik morluk olmuyor.1.5 ayda tam iyilesiyorsun asıl ozaman nekadar genclestigini farkedeceksin
Aldinmi gününü ne zaman :))Oldu bitti senin valla çok sevindim adına darısı başıma yakın zamanda (ay gün geldi :) sana özelden yazdıklarım olacak sonra sizinki rahat artık içim sende kolay atlattın daha huzurluyumiyiki olmuşsun mutlu olmana çok sevindim
Darisi basina merak etme seninde guzel olacak gorduk ne kadar az sislik oluyor masallah olanlara sende korkma artikOldu bitti senin valla çok sevindim adına darısı başıma yakın zamanda (ay gün geldi :) sana özelden yazdıklarım olacak sonra sizinki rahat artık içim sende kolay atlattın daha huzurluyumiyiki olmuşsun mutlu olmana çok sevindim
Tesekkürler canim darisi senin basina:))tadını çıkarın endolular burunlular sizi
Aldinmi gününü ne zaman :))
Tesekkürler canim darisi senin basina:))
canım çok tşkler valla endişemi yendim sizlerin sayesinde çok başarılı olmuş bu erken evrede bile resimlerini görmeme izin verdiğin için tekrar çok sağolTesekkürler canim darisi senin basina:))
Rica ederim birşey değil canim umarım yardımcı olabildim darısı senin basina:))
Derin plan yüz germeeeeGri olan arkadaşlar dinlenin tüm hızınizla başlıga dönün
Cnm nasılsın izler nasil oldu.bana son durumunun resmini yollarmisin ozelden rica etsemDerin plan yüz germeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?