derin plan yüz germemi Endoskopi mi!!!

Valla size maşallah avukatta sende az hasarla atlattınız morluk az olmuş darisı başıma bende sardunyam16 nın dedigi gibi yapacam burun diyecegim endoyu hiç katmayacagımm anlamiyorlar madem
Bende herkese sadece burun dedim evet cok az sisligim oldu allahtan bende cok korkmustum ama hic kirkmaya gerek yokmus vallahi iyiki olmusum diyorum simdi darisi senin basina canim sende hic korkma güven Ercan beye..

Bende herkese sadece burun dedim evet cok az sisligim oldu allahtan bende cok korkmustum ama hic kirkmaya gerek yokmus vallahi iyiki olmusum diyorum simdi darisi senin basina canim sende hic korkma güven Ercan beye..
Geçmiş olsun aramiza hosgeldin.senin sonucun benimkinden de iyi oldu maşallah.6.gün dikişler alindi kayiplara karistin.kiz merak etyim eallahi noldu buna diye.megerse bizim hanfendi istanbulu talan etmis

Geçmiş olsun aramiza hosgeldin.senin sonucun benimkinden de iyi oldu maşallah.6.gün dikişler alindi kayiplara karistin.kiz merak etyim eallahi noldu buna diye.megerse bizim hanfendi istanbulu talan etmis
Cok tesekkür ederim canim benim evet Istanbulun altini üstüne getirdik:)))

Cok tesekkür ederim canim benim evet Istanbulun altini üstüne getirdik:)))
Iyiki vazgeçmedin oldu bitti iste .15 yaş gençlemissin şimdiden belli oluyor.ercan bey cok doğal yapiyor ve hiç şişlik morluk olmuyor.1.5 ayda tam iyilesiyorsun asıl ozaman nekadar genclestigini farkedeceksin

Oldu bitti senin valla çok sevindim adına darısı başıma yakın zamanda (ay gün geldi :) sana özelden yazdıklarım olacak sonra sizinki rahat artık içim sende kolay atlattın daha huzurluyum iyiki olmuşsun mutlu olmana çok sevindim

Iyiki vazgeçmedin oldu bitti iste .15 yaş gençlemissin şimdiden belli oluyor.ercan bey cok doğal yapiyor ve hiç şişlik morluk olmuyor.1.5 ayda tam iyilesiyorsun asıl ozaman nekadar genclestigini farkedeceksin

tadını çıkarın endolular burunlular sizi

Aldinmi gününü ne zaman :))

Darisi basina merak etme seninde guzel olacak gorduk ne kadar az sislik oluyor masallah olanlara sende korkma artik

Selam lütfen bilgili olan yazsın silikonları çıkartırsam dikleşip toparlanma yaptırsam nasıl durur fikrin olan varmı küçükmü durur ...Yaptiracagim doktor bana bilgisayardan gösterirmi bak bukadar kücük durur bukadar dik durur gibisinden ...

Guncel bilgi lutfen kimse alt yuz germe olmadimi simdiye kadar ? Milyon insan var burayi okuyan olanlar gelip yazsin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…