derin plan yüz germemi Endoskopi mi!!!

Bazi kisiler sacma sapan adetler kurallar çıkarmışlar.ameliyat olmayi düşünen bir insanın resimleri zaten olmazki nasil koysun .böyle bir kural isi yokuşa sürmektir.sende ameliyat olma potansiyeli görmüyorum o sebeple seni izlemeye neden alayım demek yerine boyle bir yol bulmuşlar kendilerine.annem goster ama elletme dedi gibi sacma bişey

Hakli oldugum da 1 kere yanilmadım sen zorundasın da demedim paylşanda paylaşıyor isteyince sorgusuz sulsiz bende meraklin degilim ama gruplasma var burda bende yetkililere bildirim acik ve net resim icin degil burda zaten kim kime yaziyor negatif positif beli..Göz var hizam var..Nokta

Üzülme dmrckz herseyde bi hayir vardir belki gormemen en hayirlisi.belki görüp de yanlış bir şey yapabilirdin.yapmayanlar yok degil çünkü

burada erkek üyede çok yakaladık yani bu önlem aslında resim koy bizde seni alalım izlemeye demek ben yeni üye resimleri olsa da izlemeye almıyordum çünkü babanesinin resmini koyabilir diye :)))))) valla istemeyene baskı yapmayı doğru bulmuyorum izlemeye de almam izlemesine de izin vermem çok dert etmeyin ya bunları bilgi paylaşımı yapın bizlerde bilgi alalım

Blue-aice bende tşk ederim özelden attı bana sağolsun çok başarılı olmuş doktorunun eline sağlık burun da okuyordum doktorunu yüzde de sonucunu görmüş oldum

Hayır olsun tartışma mı var hanımlar? Varsa uyarıları hazırlayalım

Vallahi bana yaptigi yorumlardan suphelendim ne bilim gunahini almadim insallah yazismak kolay oyle klaviye arkasinda kimin ne olsugu belli degilki

ayy bilemedim sesli mesaj atmış sana kendi telefonu var demek neyse bende günah almaktan kokarım günahım var yeterince mune kazen çözümler olayı

pardon atarım demiş ses kaydı ayy paranoyak olduk :)

Son düzenleme:
ayy bilemedim sesli mesaj atmış sana kendi telefonu var demek neyse bende günah almaktan kokarım günahım var yeterince mune kazen çözümler olayı

pardon atarım demiş ses kaydı ayy paranoyak olduk :)
Yok atmadi nerden atsin insallah gunahini almadim Harbifitness eger aldiysam ozur dilerim simdiden eski yazilarin hic estetikle alakali degil aslinda yok resim goreyim felan derdinde degilmissin ... hatta goz resimlerin var eger sana aitse eski resimlerin..

Şimdi burada ve diğer yerde benim için konuşanları ben öncelikle terazisi şaşmaz Allaha haval ediyorum elbet birgün karşı karşıya gelecegiz..

Šimdi Herkes çok dürüst ben yalancı bu nasıl böyle konuşur dediniz iç çamaşırına gelince ben onu iltifat için yazdım 2incisi samimigibi göründüğün için bunu yanlış algılıyacagını hiç düşünmedim bu benim bir anda insanlara güvenip hemen icimdeki neyese direk onu yansıtmadan geliyor yanlışmış ..Hani olur ya komşunla arkaşinla şakalasirsin öyle bir yaziydi siz bunuda cınbızla çıkartıp çekmek istediginiz yere çıkartırsınız..Benden hala şüpeleniliyorsa şüpelnmeye devam edebilir ..Hakımda gıybet eden elbet birgün hesapta verir ..Şu saten sonra istediğinizi yazın ben size benzersem ben ben olmaktan çıkarım o yüzden ben ben olmaktan asla vazgeçmem gereken yerlede konuştum Sag olsun anldi dinledi..gereken yerede yazdı..Chanel sana resmi göndermiştim içten gelmiştin anlamdan dinlemeden milet nediyorsa peşine düştün eyvallah..Buyurun sizin artik burası ..

Degildir bence o
Alinmaca gucenmece yapma boşver.sen kendi resimlerini paylasmadigin icin böyle şeyler düşünülmüs olabilir.biriki kisi böyle düşündü diye k.k ne küsüp gitme.bence bir albüm yap kendine bu albüme birkac resmini koyki kimse senin hakkinda boyle şüphelere kapilmasin bidaha.sen beni cok güldürdün bugün sonradan böyle seyler olmuş cok üzüldüm.bak neguzel bi konu acmissin bizler de biryerlere getirdik bu doğurduğun yavruyu ortada birakma

Selam kizlar ben oldum bittim evet cok ama cok korkuyordum az kalsin vazgeciyordum ama iyiki vazgecmemisim evet cok az sisliklerim oldu iki gündür sabah cikiyorum aksam otele geliyorum vallahi disarda hepsi sadece burun amaliyati oldugumu zannediyorlar nerdeyse hic sisligim yok diyebilirim:))

Çok geçmiş olsun..ben sana dememişmiydim endo arda kaynar diye
Hele bir ay geçsin bak,nasıl keyifli olucak..memnun olmana sevindim canım..sağlıklı günlerde keyfini sür

Cok gecmis olsun canim bunyen boyle demek sislik sende az oluyor karin amzliyatinda da cabuk iyilesmistin masallah sana

Valla size maşallah avukatta sende az hasarla atlattınız morluk az olmuş darisı başıma bende sardunyam16 nın dedigi gibi yapacam burun diyecegim endoyu hiç katmayacagımm anlamiyorlar madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…